rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ УГО «Помаранчева Хвиля»: «Ми запалюємо таланти»!
19 листопада, уже шостий рік поспіль, УГО «Помаранчева Хвиля» провела конкурс «Талант української діаспори». Конкурс отримав свою прописку в Чикаго, а вже рідною залою стала аудиторія церкви св. Йосипа Обручника. Особливістю цього конкурсу стала широка географія конкурсантів. До нас завітали гості зі штатів: Мічиган, Вірджинія та Флорида.

З кожним роком бажаючих показати свій талант широкій аудиторії тільки зростає. Цьогорічний конкурс не став винятком. У фінал конкурсу було відібрано 14 учасників та танцювальних колективів у різних жанрах та видах творчості. Цьогоріч організаторами було дещо змінено умови змагань, учасники змагалися у двох вікових категоріях: до 14-ти років(діти) та від 14-ти (дорослі). Професійному журі не просто було визначити переможця, боротьба тривала за кожен бал, емоції переповнювали всіх. Багато номерів було пронизано тематикою війни в Україні, яка, на жаль, не припиняє забирати життя наших героїв.
І все ж, голова журі Роман Сидорук оголосив вердикт. У дорослій категорії перше місце здобула гостя зі сонячної Флориди – Олена Винник-Лещінська (спів), якій зал аплодував ще довго після закінчення номера. Друге місце розділили Діана Митулинська (спів) та танцювальний колектив «Горлиця» під керівництвом художнього керівника В’ячеслава Тихонова. Почесне третє місце посів Денис Путятинський з піснею про воїнів АТО. У дитячій категорії одноголосно переміг гість зі штату Мічиган – Андрій Штурко (гра на фортепіано), друге місце розділили Джеймс Гейтс (класична гітара) та Софія Шанюк (танець). Третє місце дісталося Соломії Михайлюк (спів). Приз глядацький симпатій, який визначають глядачі кількістю аплодисментів, отримала Галина Мазурик (спів), яка виступала у дитячій категорії.
Велика подяка людям, без яких це свято було б неможливим, зокрема, ідейному натхненнику та ведучій конкурсу Анні Лукач, ведучому свята Мар’янові Шкреду, який подолав тисячі миль, щоби бути з нами, а також – усьому колективові членів УГО «Помаранчева Хвиля» та людям, які зголосилися допомогти на всіх ділянках роботи. Зокрема, отцям та колективу церкви св. Йосипа Обручника, які дуже тепло нас приймають у своїй парафії. Окрема подяка спонсорам, які надали призи для наших переможців: Україно-Американській Федеральній Кредитній Спілці «Самопоміч», Dolynka UA-USA consulting, українському ресторанові «Тризуб»; інформаційним спонсорам – газетам «Час і Події» та «Українське Слово», радіостанціям – Ukiedrive та Українському Незалежному Радіо, інформаційному Інтернет-порталу UA POST.
Ми маємо надію та щире сподівання, що в суботу на сцені ми бачили старт майбутніх зірок, які зовсім скоро будуть збирати великі зали та прославляти Україну в світі.
Вітаємо наших конкурсантів та фіналістів! Бажаємо й надалі творчих злетів, професійних здобутків, і нехай цей чудовий конкурс стане початком розвитку професійної творчості.

Title  Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title


Голова УГО «Помаранчева Хвиля»
Василь Третяк

Свіча пам’яті

На славу Божу!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers