rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
За листами наших читачів \ Привітання без душі українського ідейно-національного духу
Title  
 Федір Габелко з дружиною Філонілою 
Президент Петро Порошенко привітав співвітчизників зі 73-ю річницею звільнення столиці від нацистів. Але чомусь не сказав ПРАВДУ про 73-ю річницю звільнення від брутального націонал-соціалізму та окупаційне поневолення варварською націонал-шовіністичною диктатурою московської імперії.

Порошенко закликав низько вклонитися світлій пам’яті полеглих, помолитися за ВСІХ, хто загинув у боротьбі за СВОБОДУ і НЕЗАЛЕЖНІСТЬ України. Ось яка цинічна несправедливість у словах нашого президента. Бо насправді все навпаки: ми отримали рабське національне поневолення і державно колоніальне безправ’я. А президент Порошенко переконаний, що ІСТОРИЧНІ ЗДОБУТКИ та звитяги старших поколінь завжди будуть для українців яскравим прикладом служіння народу.
Звитяг старших поколінь українських рабів московської імперії не було. За взяття Києва солдатів Радянської армії загинуло вчетверо більше, ніж солдатів німецької армії. Бо поспіхом виконувався наказ захопити м. Київ на призначену Сталіним дату. Солдати марно гинули.
А мирного населення тисячі гуртів були понад берегом Дніпра. Совітські танки прямим наведенням їх масово розстрілювали – «визволяли».
Пане президенте, гарна риторика – це одна річ. А суть правди – це інша річ, про яку ви не згадали, а торочили молодому поколінню, що московська імперія нас визволила і дала нам «свободу і незалежність».

Автор: Федір Габелко
з далекої Австралії

P. S. Вельмишановні пані й панове! Я не знаю, чи ви надрукуєте, чи ні.
Мене зачепило оте хитре ошуканство нашого Президента. Можна на цю тему написати статтю із більш доказовими матеріалами, і більш літературною мовою… Але я народився 98 років тому в Сибіру, де української мови не вивчали, та й вік не той. Та  хочу, щоб ви знали, що є інші думки, ніж ті, які висловив наш президент. Його слова, напевно, імпонують Кремлю, а не нам, тубільним українцям.
Будьмо!

Шановні співвітчизники!

Шановна українська громадо!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers