rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Наша духовність \ Храмове свято в парафії Покрови Богородиці в Нью-Хейвен, КТ
У день престольного свята Покрови Пресвятої Богородиці на запрошення настоятеля протоієрея Олександра Яцківа і парафіяльної громади єпископ Даниїл звершив святкову Божественну літургію святителя Іоана Золотоустого у Покровському храмі м. Нью-Хейвен (Коннектикут).

За Літургією Його Високопреосвященству співслужили: благочинний протоієрей Степан Маслюк, протоієрей Андрій Покотило, протоієрей Олександр Яцків та протодиякон Антоній Швець. Гостями на богослужінні також були присутні священики з інших конфесій.
Доповнили Святу літургію прекрасним співом вихованці духовної семінарії святої Софії.
Після євангельського читання владика Даниїл виголосив повчальну проповідь. На закінчення літургії владика благословив усіх присутніх хрестом, в якому вкладено часточку Животворящого і Чесного Хреста Господнього. Усі присутні прикладалися до святині з молитвою та надією на Божу милість.
Настоятель Свято-Покровського храму отець Олександр подякував владиці Даниїлу за молитву і теплі слова, висловив щирі побажання, щоб архіпастирське благословення перебувало з вірними якнайдовше. Після чого було виголошено многоліття. Владика Даниїл помазав усіх вірних святим єлеєм з Єрусалима. Взявши архієрейське благословення, парафіяни Свято-Покровського храму, сповнені благодаті Божої, в гарному настрої, славили Бога.

Title  Title
 Title Title

Ukrainian Orthodox Church of the USA,
Consistory office of public relations

Заграва Повстанської ватри

Вияв любові, яка не знає меж

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers