rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ "Stop Putin’s War In Ukraine"
14 жовтня 2016 р. у понад 70-ти містах України та 30 країнах світу відбулася всесвітня акція проти російської агресії в Україні «Stop Putin’s War In Ukraine».

Португалія

Title  Title
 Title Title


Півсотні українців зібралися на площі Comеrcio в центрі Лісабона, долучившись до акції, щоб вкотре звернути увагу португальського суспільства на триваючу вже понад два роки російську військову агресію проти України.
У своїх виступах українською, англійською і португальською мовами виступаючі нагадали про злочини кремлівського режиму в Україні, скоєні під час розв’язаної Росією «гібридної війни». Також звернулися зі закликом до всього світу посилити тиск на Росію для звільнення всіх українських політичних заручників і незаконно засуджених в’язнів та для відновлення територіальної цілісності й миру в нашій державі. Кожен з учасників тримав плакати та національну символіку.
На акції були присутні українські дипломати на чолі з послом України у Португалії Інною Огнівець.
У Португалії акція «Stop Putin’s War In Ukraine» відбулася у Лісабоні та Еворі.

Рада Спілки Українців
у Португалії

Італія

Title  Title
 Title Title


Сьогодні завершилася триденна акція «Stop Putin»s War In Ukraine 2». Протягом трьох днів українські активісти розповсюджували на різних станціях метро Мілану листівки з інформацією щодо ситуації в Україні. Акція завершилась флеш-мобом на площі Кордузіо в якому взяли участь декілька десятків українців та наших італійських друзів. Під час флеш-мобу активісти зверталися до перехожих, показували фотографії із зони війни, та продовжували роздавати листівки. Перехожі італійці з надзвичайною для нас зацікавленістю зупинялися, слухали активістів, читали та розглядали плакати та фотографії.
За три дні акції ми зуміли розповсюдити близько 800 листівок. Ми дякуємо небайдужим українцям, які брали участь у друці листівок, фотографій, підготовці плакатів та морально підтримати нашу ініціативу. Дякуємо друзям із асоціації «Італія-Україна Майдан», які прийшли і підтримали нашу акцію. Завдяки вам усім ми змогли «достукатись» до пересічних італійців та показати наочно руїну, створену Путіним на Донбасі.

Леся Цибак, Мілан

Україна

Title  
  
«Вовчику, бався ляльками, а не людськими життями!» – Путіну подарували іграшки.
Акцію «Стоп Путін! Стоп війна!» вже вдруге за рік провели в понад 70 містах України. На акцію вийшов практично кожен обласний центр – Запоріжжя, Черкаси, Хмельницький, Винниця, Дніпро, Тернопіль, численні районні центри, окремі міста й містечка, зокрема, й на буремному Донбасі – Слов’янськ, Краматорськ, Маріуполь, де відбувся дуже велелюдний потужний мітинг.
Два заходи в рамках акції відбулися в столиці. Спочатку під посольством Росії кримськотатарські активісти спалили зображення Путіна, вимагаючи в РФ негайно припинити репресії проти українського та кримськотатарського населення в окупованому Криму. А потім активісти «Сили Людей» провели флешмоб на Майдані Незалежності, в рамках якого зібрали посилку для президента Росії Володимира Путіна. В посилку поклали іграшкову зброю – рушницю, іграшкові танки, солдатиків, шолом – закликавши керівника країни-агресора бавитися іграшками і припинити бавитися людськими життями.
«Схоже, Путін в дитинстві, на відміну від ровесників, не набавився в солдатиків і «войнушку», через що на схилі років почав влаштовувати реальні війни, де гинуть живі люди.
Краще нехай відкриє цю посилку і побавиться в своєму кабінеті ляльками, танчиками і припинить війну в Україні й Сирії та виведе свої окупаційні війська», – зазначає керівник київської команди «Сила Людей» Василь Болгарин.
«Україна має відновити повний контроль над усіма ділянками кордону з РФ, до цього моменту просимо Захід не порушувати питання про вибори в Донбасі», – додає координатор Антипутінського інформаційного фронту, директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД Сергій Пархоменко.

Зброя і Безпека

«Національний корпус»: це «Свобода»-2? Молодіжне крило «Народного фронту»? Чи щось більше?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers