rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Нові послуги українцям Америки для возз’єднання сім’ї
01.09.2016 – Чикаго-Торонто – Група Провіденс, канадська консалтингова фірма, надає нові послуги українцям Америки, рідні яких проживають в Україні.

Імміграція в США роз’єднала багато українських сімей, і це негативно впливає, насамперед, на дітей, які лишилися в Україні. Вони опинилися в «тумані», а для молодої людини це чи не найгірше, що може статися, адже через це їй важко правильно спланувати наступні кроки – невідомо, чи продовжувати їй вчитися, чи одружуватися, шукати роботу тощо.
Батьки, які виїхали до Америки, допомагають дітям фінансово, але, окрім матеріальної підтримки, діти потребують постійної емоційної підтримки, виховання та нагляду батьків, а це важко забезпечити на відстані. Така розлука також є причиною стресів та емоційних зривів для їхніх рідних та батьків, які перебувають у США, що призводить до погіршення здоров’я та якості життя загалом.
Часто батьки, надіючись на швидку імміграцію та оформлення документів для своїх дітей, рекомендують дітям навіть і не вступати у вищі навчальні заклади, мовляв, освіта з України у США нікому не потрібна. А коли намагаються запросити своїх рідних у гості чи на навчання, молоді люди отримують відмову у візі до США, адже їхні справи перебувають у розгляді й треба вичекати свою чергу. А бувають випадки, коли батьки ще й самі не отримали всіх належних документів на перебування в США – отже не можуть викликати дітей до себе.
Імміграційні процеси можуть затягнутися на роки, і діти виростають та стають дорослими. Що робити в таких ситуаціях, адже загублені роки та здоров’я не повернути?
Саме тому Група Провіденс пропонує українцям у США, які там проживають чи перебувають на заробітках або в процесі очікування документів на Грін-картку, вихід зі ситуації – викликати своїх дітей на навчання у державні вищі навчальні заклади Канади.

Саме в цьому і полягають послуги Групи Провіденс. Група Провіденс надає послуги українцям у США і їхнім дітям та родичам для того, щоб вони приїхали на навчання до Канади та не марнували час, а змогли його використати на отримання західної освіти. Адже, отримавши освіту в Канаді, молодь набуває необхідного західного досвіду, який легко застосувати в США.
Канадська вища освіта має певну перевагу над американською, а саме:
1) канадська вища освіта визнається у всьому світі й також у США;
2) вона є значно дешевшою, ніж американська вища освіта;
3) окрім того, канадський долар майже на 30% дешевший, ніж американський долар, що робить освіту в Канаді ще дешевшою;
4) канадська студентська віза дає українським студентам офіційне право працювати в Канаді;
5) міжнародним студентам у Канаді відкривають туристичні візи в США;
6) після закінчення навчання можна отримати 3-річну канадську робочу візу;
7) у Канаді радо приймають міжнародних студентів, бо для студентів нема вікових обмежень;
8) з канадським дипломом приймають на роботу в США;
9) батьки та родичі з Грін-карткою мають право на безвізовий в’їзд до Канади;
10) вступ до вишів Канади можливий і без знання англійської мови.
«Наші люди важко працюють, але це ще не гарантія, що вони заощадять кошти, щоб спромогтися заплатити дітям за освіту в США. А в Канаді освіта значно дешевша. Окрім того, діти марнують час, коли вони чекають на документи в Україні, бо Посольство в Києві може з будь яких причин так і не видати їм візу в Америку найближчим часом. Батьки та рідні так само можуть чекати на своїх дітей, коли ті навчаються в Канаді, та отримують освіту, яка визнається в США. Батьки також стають значно спокійнішими за дітей, коли ті перебувають у Канаді. Закінчивши вищу освіту в Канаді та отримавши документи, вони переїдуть до США вже зі знанням мови та необхідною західною кваліфікацією для отримання високооплачуваної роботи», – стверджує Володимир Паславський, президент консалтингової Групи Провіденс.
Група Провіденс – це багатовекторна консалтингова фірма. Вона надає безкоштовні консультації телефоном.
Щоб дізнатися більше про освіту в Канаді для молоді, чиї батьки перебувають у США, просимо звертатися за номером тел.: +1-647-831-2139 або на е-пошту: [email protected].
Інформацію про Групу Провіденс можна дізнатися, відвідавши її Інтернет-сторінку: www.prov.in.ua .

Борг – річ умовна

П’ять хвилин, або Генетичний дефект

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers