rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Одеські прикордонники вразили всіх безпарашутним десантуванням
Під час багатонаціональних військових навчань «Сі Бриз-2016», які з 18 липня відбуваються в акваторії Чорного моря, одеські прикордонники не пасуть задніх.

Вони постійно демонструють першокласний військовий вишкіл, мужність і звитягу. А 22 липня вони буквально ошелешили одеситів, які стали свідками їхнього безпрецедентного десантування з гелікоптера у відкрите море.
Бійці відділення спеціальних дій на воді Одеського загону морської охорони зі 7-метрової висоти на швидкості близько 30 км/год. виконували стрибки у заданому районі. За легендою навчань, саме так повинні висуватися передові штурмові групи, завданням яких є взяти з моря під контроль стратегічно важливі об’єкти – порти, гідротехнічні споруди. Штурмова група у надлегкому спорядженні (гідрокостюмі, ластах, масці), десантувавшись з гелікоптера, мала непомітно потрапити до потрібного об’єкта і нейтралізувати вахтенну службу в режимі «тиші». У дайверів з озброєння був лише водолазний ніж. Застосувавши прийоми рукопашного бою, бійці були зобов’язані швидко нейтралізувати противника, не давши йому змоги викликати допомогу.
Саме наші морські прикордонники були єдиними, хто відпрацював такий складний і небезпечний елемент. Це стало можливим завдяки тому, що бійці впродовж двох місяців готувалися до навчань, виконуючи імітаційні стрибки з 5-ти і 10-тиметрових вишок у басейн, проходили теоретичні курси і відпрацьовували механізм десантування спершу на землі.

У морі біля Одеси Росія встановила бурові платформи

Марш на Київ

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers