rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Літературна сторінка \ Сновида. Ольга Мігель
Все почалося з того, що я народилась. Таке іноді трапляється з людьми! Деякий час я жила життям звичайної відлюдькуватої дівчинки, а у сім років взяла зошит та написала першу «книжку» в подарунок мамі на День народження. І так мені це діло сподобалось, що я вирішила неодмінно стати справжньою письменницею, коли виросту!

Мені, звісно, ніхто не повірив і вирішили, що я побавлюся, пишучи всяку дурню в блокнотиках, та й піду працювати в офіс, як усі нормальні люди. Проте я була впертою! Щоправда, впертою доводилось бути багатенько рочків, аж доки не з’явилися перші реальні результати, які дозволили мені перейти з категорії «Якась дівчинка, що пише», в категорію «письменники». Але от я – той маленький паровозик, який зумів!

Містичний роман «Сновида» 26-річної кіровоградки Ольги Мігель отримав спеціальну відзнаку від Київського Національного Університету Шевченка на Міжнародному конкурсі «Коронація слова-2015». Відзнаку вручив професор Анатолій Ткаченко – за художність твору. Це фантастичний роман з елементами жахів. Уважні читачі нашої газети вже знають, що роман вичитувала ще одна авторка «Коронації слова»  – Зінаїда Луценко, котра зізналась, що це найст-рашніший твір, який вона читала в своєму житті.

У 2016 році Ольга отримала на «Коронації Слова» спецпремію від дитячого журі «Вибір дітей» за кращий прозовий твір для дітей старшого шкільного віку і юнацтва за твір «Резонанс! Чародійка з синдромом ненормальності».

Всього у доробку авторки вже три видані книги.

Якщо «Сновида» вам сподобався, ви можете надіслати фінансову подяку автору на  доларовий гаманець WebMoney: Z366723496979.

Title  Title
Читачі з книгою 


Львів, війна і філософські жахливчики

Коло Елу. Цінцірук Андрій

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers