rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ У Києві «накрили» збіговисько бандитів, що дерибанили Одесу
Title  
 Затримання бандитів 
У Києві, на Оболоні, поліцейські затримали групу злочинців, коли ті влаштували свій «східняк» у кафе на вулиці Героїв Сталінграду.

Як повідомляє прес-служба столичного управління Нацполіції, увечері 10 травня було затримано 8 кримінальних авторитетів і найбільш впливового «грабіжника в законі» на прізвисько Куцу. Справжні ім’я та прізвище Куцу – Георгі Лобжанідзе, він – із Грузії.
У столиці Куцу намагався провести сходку своїх спільників, яка зірвалася в нього у Дніпропетровську. Разом з Куцу спіймали кримінальних авторитетів на прізвиська «Мозг», «Геша Сіверський» та інших. Повідомляється, що всі вони – уродженці Донбасу, а Куцу – громадянин іншої держави. Керівник Головного управління київської Нацполіції Андрій Крищенко повідомив, що під час сходки головним питанням було обговорення «результатів» злочинної діяльності, а також перерозподіл сфер впливу на території Одеської області, міст Одеса, Горлівка і Бахмут.
Шестеро фігурантів у минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності, зокрема, за вбивство, бандитизм, завдання тяжких тілесних ушкоджень, злочини, пов’язані з незаконною торгівлею наркотиками, грабежі, розбої й викрадення автомобілів.
Тепер поліцейські перевіряють затриманих на можливу причетність до здійснення ними злочинів у різних регіонах України.

Прокурор: «У розстрілах «євромайданівців» у Києві брали участь 23 екс-«беркутівці»

В Одесі затримали хакерів, які викрали з банків 3 мільйони гривень

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers