rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Наші гості
Title  
 Делегація з України, яка представляє Київський
національний економічний університет ім Вадима
Гетьмана. Разом з генеральним консулом України
в Чикаго вони завітали до музею
 
До музею завітали представники Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана разом з Генеральним консулом України у Чикаго Ларисою Герасько. Для гостей було проведено екскурсію, також під час ділової зустрічі напрацьовано шляхи майбутньої співпраці.

Передувала музейній зустрічі подія, про яку повідомило генеральне консульство України на своїй Фейсбук-сторінці:
«До Чикаго прибула група молодих і талановитих студентів Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, які за підтримки тренера їхньої команди, професора Лариси Леонтіївни Антонюк, вибороли можливість представляти Україну у фінальному раунді міжнародних змагань, організованих CFA Institute».
Студенти цього університету минулого року перемогли в європейському фіналі міжнародного конкурсу фінансових аналітиків. Вперше в історії CFA Institute Research Challenge Ukraine виборов право представляти Європу та Україну на глобальному рівні. Вже п’ять років поспіль команда ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» бере участь в авторитетному міжнародному конкурсі з дослідження інвестиційної привабливості підприємств – CFA Institute Research Challenge. Це авторитетне змагання проходить у три етапи: національний, де змагаються учасники з однієї держави; регіональний, де обираються найкращі з регіонів Європи, Середнього Сходу, Африки, Америки та Азії, та світовий, на якому визначається чемпіон змагання. Організатор змагання – CFA Institute – є всесвітньовідомим у сфері корпоративних фінансів закладом, що здійснює сертифікацію інвестиційних професіоналів і об’єднує їх у національні асоціації у більшості країн світу. Представництво міжнародної асоціації сертифікованих фінансових аналітиків в Україні – CFA Society Ukraine – уже вп’яте організовує подібне змагання на теренах нашої Батьківщини. Студенти проводять інвестиційне дослідження компанії, аналізуючи індустрію, спосіб ведення бізнесу, фінансову конкурентоспроможність та повну оцінку ринкової вартості компанії, а також виявляючи ризики фірми і шляхи протистояння їм, повідомляється на сайті університету.
Участь у CFA Institute Research Challenge – це, перш за все, знання в галузі інвестиційного та фінансового аналізу, злагоджена і довготривала співпраця в команді і, що найголовніше, робота над реальним дослідженням конкурентної компанії, тобто, реальна практична робота над інвестиційним проектом. Безперечно, отримання таких компетенцій студентами розкриває перед ними безліч перспектив у майбутньому. Тому для молодих талантів завжди має бути цікаво розвиватися в такому напрямку і підвищувати як свій власний, так і загальноуніверситетський імідж участю в таких конкурсах.

Диво на долоні

Наші виставки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers