rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Героя АТО Миколу Півторака в Одесі нагородили квартирою
  Title
 
 На новосіллі родини Півтораків

Ініціював цю благодійну акцію губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі. 18 листопада він з радістю поділився цією новиною на своїй сторінці у Facebook. «Сьогодні ветеран війни з Росією

Микола Півторак, який втратив на фронті ногу, отримав від фонду «На благо Одеси», створеного одеськими бізнесменами, трикімнатну квартиру, – написав одеський улюбленець Міхо. – В неї він переїде разом зі своєю дружиною і чотирма чудовими діточками із своєї комірчини в 8 м²».
Розвідник-снайпер Півторак – особистість в Одесі дійсно легендарна. Патріот брав участь у подіях на Майдані. Незважаючи на те, що є батьком чотирьох дітей, молодшому з яких лише два роки, добровільно вирушив на схід країни. Виконуючи свій військовий обов’язок, Микола під час боїв під Маріуполем був поранений і втратив ногу. Кошти на досить дорогий протез йому збирала вся Одеса.
Нині відгукнулися на біду родини Півтораків і подарували їй квартиру у новобудові «Перлина» на вулиці Архітекторській одеський меценат Аднан Ківан і фонд «На благо Одеси». Керівник компанії «Кадорр» Ківан особисто пообіцяв за два місяці облаштувати квартиру меблями і завершити ремонт. А Міхеіл Саакашвілі сказав, що обов’язково допоможе вибирати шпалери.
Саме Аднан Ківан та губернатор були найпочеснішими гостями новоселів під час оглядин Півтораками свого нового помешкання. «Чотири місяці тому я зовсім випадково познайомився на вулиці з мамою Колі, яка розповіла мені про їхні житлові проблеми, – сказав губернатор, обіймаючи Аллу Півторак. – І з тих пір мене не залишала думка допомогти цій родині. Це просто героїчна жінка. Коли Коля лежав у важкому стані в госпіталі, вона не просто надіялася на поліпшення його стану. Вона виходжувала його і вірила, що все буде добре. А там була справжня боротьба не на життя, а на смерть – за здоров’я сина… Вона дійсно – молодець. У родинах саме таких мам виростають герої України».
У відповідь зворушений герой АТО Микола Півторак сказав: «Я не міг і сподіватися на таке… Дякую людям, які допомагають. Приємно усвідомлювати, що ти потрібен, що не дарма боровся на фронті. Дякую всім небайдужим».

Нову одеську поліцію очистять від сепаратистів

Нерозмінний Фірташ та сусідній цар – проти козаків і турецького султана

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers