rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Школа св. о. Миколая в Українській околиці
Коли дитині виповнюється 3 роки, перед батьками постає важливе питання: в яку школу віддати дитину? Школа св. о. Миколая приймає дітей віком від 3-х років. Передшкілля складається з 3-х груп, в яких навчаються 3-річні і 4-річні діти, поділені на вікові групи.

  Title
 
Найменші дітки (віком 3-х років) протягом дня займаються навчанням, грою, відпочинком, заняттями з фонетики, математики та читання. Всі ці заняття проводяться з елементами гри, щоб дітям подобалися різні тематичні проекти, які щодня є різні. Діти, яким виповнилося до початку навчального року 4 роки, займаються за 4-річною програмою, завданням якої є підготувати дитину до школи. Впродовж року діти вчаться бути самостійними, поводити себе в колективі інших дітей, ділитися з іншими, керувати своїми емоціями. На кінець навчального року діти повністю готові до школи. Вони знають весь алфавіт, вміють написати своє ім’я і прізвище, знають числа від 0 до 30 і вміють їх називати.
Усі діти займаються музикою, релігією та фізкультурою. Під час уроків музики діти співають і вчаться слухати музику, на уроках релігії моляться та отримують виховання на релігійній основі. Крім цього, діти розпочинають свій день з молитви. На уроках фізкультури діти набувають спортивних навичок і мають змогу відпочити.
Також раз у тиждень діти займаються з вчителькою в STEAM Lab. У цій лабораторії вони вивчають природні науки, проводять експерименти, набувають базових знань про технології. Під час цих уроків діти отримують багато цікавої та корисної інформації про навколишній світ та про себе.
У школі св. о. Миколая вчителі вдало реалізовують принципи навчально-виховної роботи. Тому наші діти завжди приходять до школи з відкритою душею, добрими очима, цікавими питаннями та невгамовною енергією.

Шкільні оголошення:

  • Monday All School Assembly (щопонеділка, з 8 до 8.30 год. ранку);
  • Ukrainian Village Winter Market & Artisan Fair (субота, 21, та неділя, 22 листопада, з 10 до 3 год.);
  • День відкритих дверей (Open House) (18 листопада, з 5 до 7 год. вечора);
  • Red Ribbon Week (з 26 по 30 листопада) присвячений боротьбі з наркотиками. Наші учні будуть висаджувати червоні тюльпани перед школою.

Ми завжди раді вітати в нашій школі нових учнів!

Будь ласка, звертайтесь до нас за номером телефону: 773.384.7243 або пишіть на [email protected]773.384.7243

Осінній сезон у Норт-Порті, Флорида

Свято української писемності та мови у Школі українознавства м. Детройт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers