rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ День відкритих дверей в Українському Національному Музеї
Цілих два дні двері Українського Національного Музею в Чикаго були відкриті для усіх, хто любить і шанує Україну та все українське, а найбільше – українських бджіл, українські вулики та український мед!!! На відвідувачів чекало багато приємних сюрпризів.

Один із них – виставка чудових картин "Українська душа" Наталії Тягло.
А ще – медова пасіка з медовими вуликами, декоративні вулики - роботи майстринь із Чикаго - Каті Міщенко-Мицик та Оксани Амброз.
Бджолина книгарня з цікавими книгами!
Майстер-класи для дітей – лялька-мотанка від майстрині Олі з Чернівців, “Медове зілля” з Мариною Данилович.
Майстер-клас на пленері музейної пасіки від справжнього подолянина Козюка Владимира, який спеціально приїхав до Чикаго з Вінниці. Відвідувачі музею могли побачити, як на полотні виросте сад з бабиною хатиною.
Також на відвідувачів чекала зустріч з чикагським магом бджільництва Богданом Кукурузою. Можна було не тільки побачити справжній вулик, димар, медогонку, а й почути захоплюючу розповідь про те, як видобувають цілющий мед! Окрім того, шанувальники меду могли взяти участь у конкурсі на найкращий декоративний вулик, а також сфотографуватися біля хатки пасічника.
Ну а біля вулика перемоги можна було підписати прапор українським воїнам, які дарують світові мир. Зокрема – 92-й ОМБр, котра зараз воює під Щастям.
Також можна було побачити міні-виставку шевронів та подарунків від харківської «Просвіти» з прапорами, що пахнуть степом і вдячністю наших захисників України громаді Чикаго.
Title Title 
 Title Title
 Title Title
 Title Title


Фото Ірини Яцишин

І знову школа нас вітає...

Парафіяльний фестин при УКЦ св. Володимира й Ольги

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers