rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Харківські волонтери об’їхали більше, ніж 50 блокпостів під час поїздки у зону АТО

Харківські волонтери мережі «Вільні Люди» повернулися з довготривалої поїздки у зону проведення бойових дій. За кілька днів волонтери подолали більше, ніж 1600 км, об’їхали понад 50 блокпостів та відвідали прикордонників, батальйони «АЙДАР», «Чернігів», «АЗОВ», «Львів», «Луганськ-1», «ОУН», батальйон ім. Дж. Дудаєва, а також 92-у, 28-у, 30-у бригади.

Їхали на 3-х повністю завантажених автомобілях, разом із групою «Доброчинець». Серед переданих речей: півтони питної води, десь із півтони консервів, 10 ящиків печива, кілька ящиків соусів, мастило для зброї, засоби гігієни, ліхтарики, журнали та книжки.
«Війна йде повним ходом, жодного перемир'я немає, щодня гинуть люди. Все так само. Не вистачає елементарних речей», – розповідають волонтери.
Ввечері у четвер харків’янам довелося перечікувати потужні обстріли українських позицій.
«Проїжджаючи блокпости навколо Станиці Луганської, ми помітили, наскільки стурбованими були бійці. Пізніше все стало зрозуміло, довелося пересиджувати потужний артобстріл. Поряд зривалися по три снаряди одночасно, скло трясеться, всі перебувають у бойовій готовності, кажуть, що такого не було дуже давно», – розповідає волонтер Валентин Бондаренко.
Тим не менше, траса Донецьк – Дніпро, яка пролягає на відстані 20 км від Донецька, більше не порожня, безліч машин їдуть і туди, і назад, люди повертаються потроху до своїх домівок.

 

Title
Title
Title
Title

 

Прес-служба Волонтерської мережі
«Вільні Люди»

Сергій Стуканов: Це хибне уявлення, що у Донецьку більшість – за сепаратистів

Позивний «Капелан». Медик Першої медроти ім. Пирогова – про професійне «вигорання» та стосунки людини й Бога на війні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers