rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Запрошуємо всі громади Чикаго приєднатися до Фестивалю на честь Міжнародного дня захисту дітей
Фонд Arts4Kids організовує фестиваль, присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Це свято, кажуть організатори, спрямоване на те, щоб підтримати «права дітей, здоров'я і щастя в усьому світі». Святкування відбудеться 6 червня, з 12 год. дня до 4 год. вечора, за адресою: 1 Dam Woods, Grove # 1, Forest Preserve, 341 Dundee Rd, Wheeling Illinois 60090.
 
У святкуванні візьмуть участь діти і батьки з різних етнічних груп та соціально-економічних прошарків Чикаго. Мета заходу – збір коштів для фонду Arts4Kids, дитячої лікарні Shriner і Благодійного фонду BlagoMay (надає допомогу українським дітям, які постраждали від військових дій, і (або) дітям-сиротам з України).
В Arts4Kids запевняють, що спільно з дитячими громадськими організаціями «створять незабутнє свято для всіх на користь добрих, благих справ».
На цьому сімейному святі виступить заслужений виконавець, співачка й автор пісень Марина В. Так само у фестивалі візьмуть участь театр «Браво», Кейла Алексіс, молодіжний скрипковий оркестр Майкла, «Rhyth.mix Gymnastics» (гімнастика), дитячий театр Людмили Шайбл, творчий союз «TEMA» та інші. Діти також зможуть насолодитися безліччю цікавих заходів, зокрема, катанням на поні, надувними атракціонами, малюванням, фейс-пейнтінгом. Розважатимуть гостей спеціально запрошені відомі клоуни з госпіталю Шрайнера.
За додаткову плату будуть доступні розіграші лотереї, їжа та прохолодні напої.
Всі, хто хоче  стати спонсором фонду, можуть надіслати електронний лист за адресою: [email protected]. Пожертви фонд приймає через систему PayPal. Посилання BENEFIT.
Фонд Arts4Kids заснований у 2012 році у співпраці з різноманітними дитячими організаціями з метою створення можливості розвитку та стимулювання уяви і критичного мислення дітей у вільний від навчання час. Метою фонду є освіта дітей за допомогою мистецтва, яке мотивує і залучає дітей до процесу навчання, розвиток цінностей, організаційних навичок, а також вивчення різних культур і традицій.
Дитяча лікарня Шрайнер – некомерційна організація, спрямована на поліпшення життя дітей шляхом надання критичної педіатричної допомоги, спеціальних інноваційних досліджень та програм навчання для медичних працівників. Діти віком до 18 років з ортопедичними проблемами, ушкодженнями спинного мозку, заячою губою і вовчою пащею мають право на медичну допомогу незалежно від платоспроможності. Детальніше про лікарню можна дізнатися за адресою: http://www.shrinershospitalsforchildren.org
BlagoMay – благодійна організація, яка займається збором коштів для дітей-сиріт із України та (або) українських дітей, які постраждали від військових дій, з метою забезпечення їх засобами першої необхідності, такими, як одяг, харчування, житло і медичною допомогою.

До 75-річчя створення українського представництва в США

Минув рік…

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers