rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Перша сповідь у соборі св. кн. Володимира
У неділю, 17 травня, у нашому храмі п'ятеро дівчат і двоє хлопчиків уперше приступили до святого таїнства сповіді. Кілька місяців з допомогою з своїх наставників п. Петра Браша та д. Лілії Лимар вони вивчали основні засади православної церкви та правила щоденного християнського життя.

Перед початком Служби Божої отець Іван уділив таїнство святої сповіді Катрусі Бирн, Калині Браш, Максимові Ващуку, Павликові Зайцеву, Софійці Калинюк, Ларисі Олмидо та Богданці Паньків. Дівчатка, одягнені у білі сукні, а хлопчики – в білі сорочки своїм святковим і бездоганним виглядом ніби символізуючи чистоту людини, якій Бог пробачив гріхи, приступили до святого причастя. Із завмиранням серця їхні батьки спостерігали за своїми дітьми.
По закінченні Божественної Літургії отець Іван привітав усіх дітей, що прийшли до святої сповіді, та побажав, щоб їхнє життя продовжувало бути чистим, як і сьогодні, та присвяченим Богові і Його святій Церкві, а також вручив їм у подарунок новісінькі молитовники.
Рідні, близькі та друзі, що прибули на це урочисте свято, вітали дітей та фотографувались на пам'ять. Щастя вам і успіхів, наші любі діти – маленькі християни!

Title
Title
Title
Title
Title
Title


Фото Світлани Лимар

Софія Міколяш-Георгієв: «Символічно, що наші пакунки отримали сотні діток-сиріт Червонограда напередодні Дня Матері. Про них пам’ятають, вони не є забутими...»

Звітний концерт «Вишиванки». Люби, цінуй і пам’ятай...

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers