rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Одеса. Теракт біля волонтерського центру полку «Азов»
Одесити уважно стежать за бойовими діями у зоні АТО добровольчого полку «Азов», у складі якого воюють з російськими агресорами та сепаратистами і їхні земляки. 26 березня «азовці» та мешканці міста провели віче-реквієм біля пам’ятника Дюку на сороковини загибелі Миколи Троїцького («Акели»), Олександра Кутузакії («Кутуза») і В’ячеслава Кирилова («Козака»). А під час цього віча присутні дізналися, що цього дня у Пісках загинув ще один одесит – боєць ОУН Михась («Слідопит»). Вони вшанували і його світлу пам’ять.

  Title
 Вибух на Старопортофранківській в Одесі
А один із підрозділів полку забезпечує мир і спокій і в самій Одесі, яка найбільше зазнає терористичних атак з боку спецслужб Кремля. Черговий вибух стався вночі 28 березня, під офісом «Цивільного корпусу полку «Азов», розташованого на Старопортофранківській, 14-а. Потужність вибухового пристрою становила близько 600 грамів у тротиловому еквіваленті. Пошкоджено приміщення цієї волонтерської організації та сусідніх квартир. Терористи розраховували на більший ефект, тож бомбу заклали біля газової труби, але на той час газ у будинку було відключено. На щастя, обійшлося без жертв. У міліції вибух кваліфікували як теракт.
Цей інцидент став одним із багатьох подібних випадків, спровокованих терористами, у місті. Так, у ніч на 23 березня вибух прогримів у житловому будинку на вулиці Гераневій, де розташований офіс одеського волонтера Алевтини Короткої. А 12 березня було підірвано вибухівку на вулиці Краснова, де розташоване одеське відділення партії «Самопоміч».
І таких терактів за останні три місяці сталося близько двадцяти. Виконавців і замовників поки що виявлено мало. Лише 25 березня співробітники Служби безпеки України затримали трьох громадян, яких підозрюють у причетності до терористичної діяльності.
Фото із соціальних мереж

Кіборг Сергій (Араб): «У жодне перемир’я не вірю»

Журалісти із зони АТО: На війні журналіст має радитися зі своєю совістю

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers