rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Пасажири громадського транспорту хочуть швидше випробувати надійний сервіс міста
Мешканці Чикаго сподіваються, що Loop Link дозволить поліпшити рух через Loop. Проблема руху на схід чи на захід через Loop знайома всім, хто коли-небудь щодня боровся із заторами у центрі міста, зокрема, під час ранкового та вечірнього часу пік.

«Якщо ви їдете громадським транспортом, ідете пішки або їдете на велосипеді через Loop, це може тривати дуже довго і повільно», – розповів Ron Burke, виконавчий директор Active Transportation Alliance. «Loop Link зробить ці поїздки швидшими, безпечнішими і зручнішими для тисяч мешканців Чикаго, що переміщуються через Loop щодня. Це великий крок вперед у продовженні, удосконаленні та розширенні нашої швидкої системи громадського транспорту».
Департамент транспорту Чикаго (CDOT) і Chicago Transportation Authority (CTA) оприлюднили брендинг для Loop Link і графік будівництва нового швидкого транзитного коридору. Його планують завершити у 2015 році. Особливості цього коридору – виділення смуги для громадського транспорту на Washington та Madison, а також з’єднання Ogilvie та Union Stations у West Loop.
Будівництво планують почати зі 16 березня, але підготовчі роботи вже ведуться. Active Trans буде продовжувати виступати за CDOT і CTA, щоб ефективно приступити до будівництва та здати коридор в експлуатацію так швидко, як тільки можливо. Усі працюватимуть, щоб досягнути результату, який обіцяли людям, що користуються громадським транспортом, прогулюються чи їдуть велосипедами через Loop.
Люди, які прогулюються чи їдуть на велосипедах, також виграють від нового коридору. На ньому будуть нові захищені велосипедні доріжки, які розпочинатимуться на Randolph та Washington. Буде також забезпечено більший простір для тротуарів внаслідок переміщення автобусних зупинок у коридор.
Дані показують, що переважна більшість людей ідуть або їдуть на велосипеді, щоб обійти Loop. Автобуси перевозять майже половину всіх пасажирів у транспортних засобах на Washington та Madison, але їдуть дуже повільно – 3 милі за годину або зі швидкістю ходьби.
Active Trans спілкувався з транзитними пасажирами з районів у всьому Чикаго. Вони у захваті від потенційних переваг нового коридору. Якщо у вас є запитання, будь ласка, зв’яжіться з директором з комунікацій Ted Villaire або директором кампанії Kyle Whitehead за допомогою поштової скриньки [email protected] або за телефоном 312-216-0473.
Courtney Cobbs, 24-річний соціальний працівник з Edgewater:
«Я часто їду автобусом 20-Madison і завжди додаю, принаймні, від 20 до 30 хвилин до розрахункового часу в дорозі через перевантаженість. Місто повинно продовжувати інвестувати більше коштів у дороги, щоб залучити мільйони, заощадити гроші і поліпшити доступ до робочих місць».
Ian Adams, 29-річний мешканець Української околиці, який працює у Loop: «Дістатися до Loop досить просто, але міського транспорту у межах Loop дійсно не вистачає. Я, швидше за все, частіше їздитиму на автобусі з появою нового коридору і їздитиму на велосипеді на нових велосипедних доріжках, що охороняються, коли буде хороша погода. Я працюю в бізнес-школі у Streeterville, і мені потрібно їхати через Loop вечорами, коли на вулицях – суцільні затори».
John Aquilina, 64-річний керівник проекту з архітектури та будівництва:
«Мені часто потрібно здійснити поїздки зі сходу на захід у Loop у стислі терміни і, ймовірно, я частіше їздитиму на автобусі з появою нового коридору. Іноді я уникаю Loop у годину пік, тому що скупчення машин величезне».
Curtis Kuhn, 36-річний консультант з Edgewater:
«Я ніколи не сяду в автобус через Loop, оскільки я можу йти швидше. Якщо автобус буде швидшим, буде набагато більше шансів, що я ним скористаюся».
Matt Carley, 27-річний мешканець Lakeview:
«Я часто буваю в Ogilvie та Union Stations і користуюся Metra у передмісті, щоб відвідати родину і друзів. Тому виділені смуги для автобусів врятують мій час. Я не маю автомобіля і покладаюся на громадський транспорт і свій велосипед».
Active Transportation Alliance є некомерційною, правозахисною організацією, діяльність якої спрямована на те, щоб зробити їзду на велосипеді, ходьбу і громадський транспорт безпечними та зручними. Організація будує рух навколо активного транспорту, заохочує фізичну активність, підвищує безпеку і будує транспортну мережу світового класу. Chicagoland Bicycle Federation та Active Transportation Alliance підтримують більш, ніж 7000 членів і 1000 волонтерів. Для отримання додаткової інформації про Active Transportation Alliance відвідайте www.activetrans.org або зателефонуйте за телефоном: 312.427.3325.

Канадський інститут українських студій. Партнерство з вивчення Голодомору набуває широкого розголосу

Мітинг на підтримку Савченко в Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers