rss
04/26/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Ваш будинок не є інвестиційною власністю!

Роман Яремчук є агентом з нерухомості у компанії EXIT REALTY GROUP. Якщо Ви хочете здійснити будь-яку операцію з нерухомістю, шукаєте правильне фінансування або у Вас виникли запитання, потрібна порада, телефонуйте

773-865-0631, а також пишіть на електронну адресу: [email protected]

www.CondoHouseFinder.com

 

Доброго дня, шановні читачі нашої газети.

Я продовжую серію статей як правильно інвестувати у нерухомість. І хоча багато хто може заперечити, подивіться що сталося і де гарантії що таке не повториться, це говорить ще раз про те, що перед тим як робити будь яку справу, потрібно добре у цьому розібратися, досконало вивчити предмет. Так що давайте будемо пробувати розібратися як не робити помилок і отримувати вигоду від інвестування в нерухомість.

Де дістати гроші і як побудувати схему інвестування у нерухомість.

Кожен повинен десь жити та працювати. А дехто забезпечує умови для того, щоб іншим було де жити і працювати. Наприклад, інвестори у нерухомість. Це люди, які роблять гроші, забезпечуючи одну з найфундаментальніших життєвих потреб, як наприклад, це роблять газові та електричні компанії.

Так само, як інші, але надійні види підприємницької діяльності, інвестування у нерухомість, зроблено якісно і розумно, може приносити добрий прибуток. Але, на відміну від інших видів підприємницької діяльності, кожен може займатись інвестуванням у нерухомість. Для того, щоб розпочати таке інвестування, ваш капітал може бути мінімальним, а юридичні вимоги до цієї діяльності - невеликі. Врахуйте все це надалі, коли прочитаєте про те, як знайти гроші, як навчитися бізнесу у сфері нерухомості, як відшукати нерухомість, як оцінити її з точки зору фінансової перспективності та як купити її. Не лякайтеся того, що це занадто складно. Дайте собі достатньо часу, вам треба близько року від моменту, коли вирішите почати інвестування у нерухомість до моменту, коли відбудеться ваш перший closing. Більшість часу у вас піде на самоосвіту, спочатку про інвестиції у нерухомість в загальному, а потім вивчатиме ситуацію у певних околицях чи з певними видами нерухомого майна, зокрема.

Отже розпочнемо з питання, яке усі початківці ставлять «Де я можу дістати гроші?»

Ясно, що тільки певна кількість людей у США - заможні. Середній щорічний дохід на сім'ю в США - щось біля $55,000 - після погашення заборгованості. Сюди входять пенсійні гроші, збереження, оцінка вартості будинку, меблі, машини, човни, одяг, одним словом, все. Середньостатистичні фінансові активи, які включають тільки акції, облігації, страхування життя, готівка тощо, дорівнюють приблизно $28,000.

Більшість людей тяжко працюють, одержуючи заплату, якої, здається, завжди недостатньо, щоб сплатити податки, рент або мортгедж, машину, медичні рахунки, харчі, паливо та інше, на що треба витрачатись кожного місяця.

Виходить, що й немає тих коштів для інвестування. Більшість з вас знає, що слід відкладати гроші на пенсію та дітям на коледж. Але ви вочевидь можете дозволити собі інвестувати в (401)К вашої компанії.

Ви можливо достатньо коштів і можете одержати ще трохи. Розберіться зі своїми особистими фінансами, поставте домашні витрати під контроль. Виплатіть свої кредитні картки. Відкладіть трохи грошей.

Вам потрібна буде скромна сума вашого особистого капіталу і доступ до позичальників або інших джерел надходження. Це й називається капіталізмом.

Перша інвестиційна купівля нерухомості може відбутися на таких самих легких умовах кредитування, як і купівля власного житла. Ви можете одержати вигідну позичку на купівлю будинків з 4 квартирами на умовах 5 процентів першого внеску (це $20,000 на будинок, вартістю у$400,000 ). Це дорівнюватиме заробітку сім'ї у порівнянні з середнім доходом в країні та збереже 10 відсотків на рік за два з половиною роки відкладення цих коштів.

І уряд може вам у цьому допомогти. Якщо ви зберігаєте свої гроші на IRA (персональний пенсійний рахунок), уряд дозволяє безкарно зняти з нього $10,000 для купівлі першого будинку, яким може бути маленький жилий будинок, в якому ви будете проживати разом із орендарями, чиї платежі дозволять вам придбати нерухомість (до речі поняття «перший будинок» означає купівлю будинку вперше за 2 роки)

Якщо ви укладете хорошу угоду, яка обіцятиме дохід, решту грошей дістати буде не важко. Позичальник дозволить вам включити дохід від рентування до вашої зарплати, коли ви підраховуватиме чи можете ви дозволити собі цей кредит. Це завжди добре мати когось, хто допоможе вам із щомісячними рахунками. Намагайтеся тримати свої основні витрати (мортгедж, страхівка, податки) меншими 25% вашого доходу перед податками, включаючи дохід з рентування.

Ви хочете зважити можливий ризик і ви хочете купити стільки нерухомості, скільки можете собі дозволити. Це можливо зробити, сплачуючи частину ціни самотужки і позичаючи решту коштів на придбання та володіння вашою нерухомістю. Це називається - використання коштів інших людей. Іншими словами, це хороший тип заборгованості, якщо ви маєте інвестицію, що приносить гроші від рентярів, це допомагає сплатити місячні платежі та одержати дохід.

Знайте, що можливості для інвестування існують у кожному місті, на дорогих узбережжях. Хоча і нерухомість може знаходитися не в тій околиці, де б вам хотілось, і потребувати більше роботи, ніж вам би хотілось. Однак, якщо будинок придатний для проживання (або таким його можна зробити), а околиця - нічогенька, ви можете починати будувати вашу інвестиційну імперію

Рік на вивчення, розмірковування та участі на ринку нерухомості

1-3 місяці

 

4-6 місяців

 

7-9 місяців

 

10-12 місяців

 

Займіться самоосвітою:

Читайте книжки про інвестування у нерухомість; відвідуйте класи по ринку нерухомості

Розпочніть бізнес:

Розпитуйте банківських спеціалістів та інших позичальників; поспілкуйтеся з адвокатом на предмет створення партнерства або іншого корпоративного утворення

Добре підготуйтеся:

Упевніться, що кошти для початку ви можете одержати одразу, як виникне потреба

Ідіть і зробіть це:

Коли ви знайшли саме той будинок, який хотіли, зробіть тверду пропозицію

Спілкування:

Познайомтеся з іншими орендодавцями, експертами з нерухомості через спеціальні клуби та групи

Прогуляйтеся вулицями:

Вивчіть ті райони, які вас цікавлять; поговоріть із місцевими орендарями та бізнесменами, агентами з нерухомості

Зробіть спробу:

Спробуйте зробити пропозиції, щоб відчути сам процес торгування

Займайтеся справами:

Старанно виконайте фінансову перевірку та інспекцію нерухомості

Зробіть порядок у своїх фінансах:

Виплатіть усі кредитні заборгованості, передивіться, виправте кредитні історії тощо

Огляньте будинки:

Відвідайте деякі будинку для ознайомлення з ринком

Зробіть порядок у фінансах:

Майте попереднє схвалення позичальника, всі фінансові папери повинні бути в порядку

Здобудьте ваші гроші:

Включіть фінанси у кредитний пакет;

 

Примітка: IRA: варто чи не варто?

Хоч фінансисти й не радять використовувати гроші з IRA для купівлі будинку, є беззаперечні підстави все ж таки так зробити. Ви просто переводити ваші кошти з одного об'єкту з відстроченим оподаткуванням до іншого, ще більш привабливого.

Вам слід буде заплатити податки на $10,000, які ви візьмете з пенсійного рахунку, але ви вкладете ці гроші у будинок, що приноситиме дохід - не просто будинок для проживання. А потім, оскільки цей будинок все ж таки й ваша домівка, ви зможете одержати $500,000 доходу від продажу будинку, звільненого від податків (йдеться про сімейну пару). В той же час, якщо ви виїдете і використовуватиме цей будинок тільки для здачі у найм, ви також зможете його продати і купити нову нерухомість для здачі в оренду, знову не сплачуючи податків.

Слід зауважити, що це працює тільки для купівлі «першого будинку».

Потрібна консультація з купівлі/продажі або фінансуванні житла - телефонуйте, буду радий вам допомогти.

 

Хай Вам щастить, до наступної зустрічі.

Для отримання новин фінансових та з ринку нерухомості відішліть повідомлення на ел. адресу [email protected].

Для пошуку нерухомості користуйтеся сторінкою

www.CondoHouseFinder.com.

Ваш будинок не є інвестиційною власністю!

Де дістати гроші і як побудувати схему інвестування у нерухомість

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers