rss
06/16/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Краса і мода \ 8 речей, які не личать справжній леді

1. Татуювання. Раніше татуювання прикрашали виключно тіла солдатів, моряків, мафіозі і панків. Приблизно десять років тому вони якимсь дивом увійшли до моди. Дівчата, яких умовно можна віднести до категорії нижчого середнього класу, полюбили татуювання і стали наносити їх на своє тіло в самих екзотичних місцях. На жаль, на відміну від жахливого взуття, популярного останніми роками, тату не можна віднести в комісійку і забути про них, як про страшний сон.

Люди певного типу вважають татуювання «прикольними». Інші упевнені, що тату все одно, що граффіті на стінах храму душі. Одне можна сказати з упевненістю: тату красномовно говорять про те, що їх власниця відноситься до нижчого класу суспільства, асоціальна, непередбачувана і дещо не в собі. Більш того, татуювання, як ніяка інша прикмета, допомагає ідентифікувати особу, що зайвий раз доводить дурість деяких бандитів, що удосталь прикрашають своє тіло тату.

Та ж сама ситуація з пірсингом. Сережки і кільця в носі викликають цілком обгрунтовані асоціації з биками і іншою худобою, яка носить господарське клеймо. Крім того, пірсинг створює сприятливе середовище для скупчення бруду, розповсюдження інфекції, а проколені в шкірі отвори виглядають просто огидно.

Якщо ви «прикрасили» себе пірсингом і татуюванням, не дивуйтеся, що оточуючі складуть про вас думку ще до того, як ви відкриєте рот.

2. Мелірування або тоновані пасма.

Ви блондинка або брюнетка? Визначтеся, врешті-решт! Можливо, мелірування і тонування пасм було в новинку років десять тому. Далеко не всі джентльмени віддають перевагу блондинкам. Красива копиця немелірованого каштанового або чорного як смола волосся в наші дні приємно радує око своєю оригінальністю.

Ніхто не збирається оспорювати той факт, що блондинкою бути веселіше і цікавіше, проте більшість жителів планети Земля все ж таки темноволосі. Ненатуральна блондинка з знебарвленим волоссям виглядає «цікаво». Втім, сьогодні мода на блондинок вже у минулому. Якщо блондинок повним-повнісінько в будь-якому районному центрі, означає, прийшла пора перефарбовуватися в брюнетку!

3. Масивні сережки-кільця.

Великі сережки у формі кілець неодмінний атрибут образу будь-якої поважаючої себе циганки, про що, власне, відомо всім. Звичайно, якщо ви циганка, тоді все гаразд. Популярність цих сережок викликає здивування. Можливо, їх нескороминущу популярність можна пояснити тим, що вони візуально зменшують голову. Якщо в вашій зовнішності присутні і всі вищеописані особливості (тату, пірсинг і ви блондинка), вас не можна прийняти за леді навіть в темній кімнаті, тобто ні за яких обставин.

4. Непомірне споживання алкоголю.

Напитися до поросячого виску, безпричинно реготати і валитися з ніг прямо посеред вулиці, звичайно, весело якщо це відбувається з вами. Спостерігати за всім цим із сторони набагато менш цікаво. Більш того, виглядає це просто огидно.

5. Виглядаюча гумка трусиків.

Ніхто не сперечається, що виглядаюча гумка трусиків (особливо стрінгів) дуже еротично. Але тільки в тому випадку, якщо у вас хороша фігура. Проте подібна «недбалість» викличе у чоловіків стогони зовсім не захоплення, якщо апетитна (та ще і прикрашена прищами) попа «пишнотілої» дівчини вивалюється з джинсів. Переїдання, зневага заняттями фітнесом, випивка і куріння і готово! Брррр!

6. Гучна лайка.

Можливо, ваші друзі-чоловіки і стверджують, що вони в захваті від вашої манери лаятися. Навряд чи вони признаються вам, що думають насправді. Звичка сваритися вголос, та ще при сторонніх одна з щонайперших ознак озлобленої людини з заниженою самооцінкою. Гучна лайка (особливо з вуст жінки) негайно відштовхує. Чим частіше ви сваритеся, тим сильніше лайка руйнує вашу підсвідомість.

7. Хірургічне збільшення грудей.

Ушиті імплантанти виглядають непогано. Здалеку. В порівнянні з натуральними грудьми штучно збільшені груди виглядають досить дивно, все одно, що транссексуал поряд з секс-бомбою. При найближчому розгляді вони і близько не нагадують справжні груди. Імплант грудей всього лише ідеально функціональний пристрій, що перетворився на об'єкт жартів, так до того ж з наслідками для здоров'я. До речі, деяким чоловікам подобаються маленькі груди. Краса не має нічого спільного з розміром. Тим часом, багато жінок просто одержимі власною зовнішністю; на шляху до досконалості (яким би ілюзорним воно не було) їх ніщо не зупинить.

8. Дуже тонкі брови або їх повна відсутність.

Деякі жінки повністю вищипують брови, а потім малюють їх олівцем або роблять татуаж брів. Невже це краще за натуральні брови? Врешті-решт, існує небезпека перетворитися на клоуна і фрика. Відсутність волосся припускає хворобу. Вищипування волосся часто наводить на думку про душевний розлад. Дівчата, зупиніться! Не прагніть ще більш прикрасити своє прекрасне обличчя! Пам'ятайте: прагнучи до кращого, ми часто псуємо хороше! Важлива примітка: остерігайтеся людей, які радять вам зробити хоч би щось з вищепереліченого. Хай вони запевняють, що вам це шалено йде. Гинути краще в компанії, так що деякі люди одержують особливе задоволення від ганьби інших. Будьте собою. Не женіться за модою. Не наслідуйте кумирам. Вибирайте свою долю самі.

Огляд останніх тенденцій моди – «весна-літо 2008»

Прагнення досконалості

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers