rss
04/24/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Чи є в мене страхове покриття, якщо я веду машину друга?

Відповіді на запитання молодих водіїв стосовно страхівки на автомобілі

Молоді водії повинні усвідомлювати, що тільки-но вони вкладають ключ в замок запалювання, заводять мотор і виїжджають на дорогу, на їх плечі лягає величезний тягар відповідальності. Звичайно, дуже важливо набути навичок безпечного водіння i послуговуватись ними в щоденній практиці, але, крім того, молоді шофери повинні знати всі нюанси автострахівки, яку вони обирають. Кожен із штатів має своє законодавство стосовно цього питання, але певна базова інформація в значній мірі стане в пригоді, аби бути певному, що молодий водій надійно захищений.

Страхові агенти Аllstate настійно радять батькам обговорити зі своїми дітьми, що отримали право водити машину, деталі своєї автострахівки. Батьки повинні зв'язатись зі своїм страховим агентом, якщо у них виникають питання з приводу покриття дітей, внесених в їх автополіс. Наприклад, як працює страхівка, якщо студент коледжу користується своїм автомобілем, навчаючись в іншому штаті?

Аllstate дає відповіді на питання, що найчастіше виникають у молодих водіїв:

1. Чи є в мене страхове покриття, якщо я за кермом не власної машини?

- В переважній більшості штатів у вас буде таке покриття через автострахівку власника авто при умові, що він (власник) дав дозвіл на керування його автомобілем. У випадку, коли цього страхового покриття буде недостатньо, ваша особиста страхівка теж може долучитись.

2. Коли слід купувати свою власну (особисту) автострахівку?

- Відповідь на це запитання залежить від багатьох чинників. Так, якщо ви купуєте автомобіль, то слід потурбуватись про автострахівку перед тим, як станете власником машини. Якщо ж ви покриті страхівкою батьків, але плануєте купити собі власну, зробіть це до того, як вони випишуть вас із свого автополісу. І пам'ятайте, що до страхового агента слід зателефонувати заздалегідь, з добрим запасом часу, щоб не виникло прогалини в покритті.

3. Чому не варто купувати найдешевшу з можливих страхівок?

- Звичайно, низькі ставки заманливі, але важливо усвідомити, в якому об'ємі і якого типу покриття отримаєш за свої гроші. Низькі ставки можуть означати нижчі межі і менше покриття. Вибираючи поміж різними страхівками, запитуйте про точно визначений перелік того, що покриває та які обмеження має кожен із видів автострахівок, щоби бути певному, що ви знаєте, за що платите.

4. Чому я мушу платити вищі ставки тільки тому, що молодший за віком і неодружений?

- Статистичні дані, що ґрунтуються на довготривалому досвіді страхування різних категорій водіїв, свідчать, що молоді, неодружені люди становлять групу більшого страхового ризику. Однак, крім вікового, багато інших чинників допомагають визначити ставки індивідуально для кожного, хто збирається купувати страхівку. При цьому враховується і кількість грубих порушень правил дорожнього руху (driver records), марка і модель автомобіля, пробіг машини і навіть місцевість, в якій ви проживаєте.

5. Що може допомогти мені зробити для себе ставки страхових платежів нижчими?

- Будьте уважні і зосереджені за кермом, дотримуйтесь правил дорожнього руху. Витримуйте дозволену швидкість, не відволікайтесь на щось другорядне під час руху та намагайтесь уникати ситуацій, що можуть призвести до зіткнень чи серйозніших дорожніх ситуацій.

- Не скидайте з рахунку марку та модель автомобіля. Розпитайте свого агента, для яких авто страховий поліс не є дуже дорогим.

- Памятайте про знижки! Аllstate надає знижки студентам, які добре навчаються, пропонує спеціальні пристрої для захисту машини від викрадення (anti-theft devices), подушки безпеки (air bags).

---------------------

Шановні читачі, якщо ви бажаєте отримати більш детальну інформацію стосовно даного матеріалу, або у вас виникнуть будь-які запитання щодо страхування, звертайтесь до нашого офісу, який знаходиться за адресою:

1341 N. Damen Ave., Chicago, IL 60622

Або зателефонуйте: 773-252-7100

Ваш будинок не є інвестиційною власністю!

Ваш будинок не є інвестиційною власністю!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers