rss
06/16/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Краса і мода \ Останні модні тенденції – завищена талія та підкреслений силует

Нещодавно у рамках "Ukrainian Fashion Week" у столичному виставковому центрі "Альта Експо" відбувся цікавий модний захід під назвою "Trade Mark Defile".

І сходить сонце ...знов

Весною 2008 нас чекає чергове повернення жовтого кольору. Запасайтеся речами шафранового, лимонного і апельсинового кольорів, а також яскравими аксесуарами цих сонячних життєрадісних відтінків.

Актуальним буде поєднання жовтого поясу і взуття на високому каблуці з одягом теплого бежевого відтінку. Так, саме жовтий вибрав Marc Jacobs для своєї святкової останньої колекції усучасненої американської класики.

Бренд Miss Sixty відмовився від базового білого і замінив його зухвалим жовтим, та ще і прикрашеним екстравагантним графічним малюнком. Цей модний Будинок також щедро використовував цей живий і провокаційний колір в своїй колекції в стилі 1960-х.

Vera Wang вибрала як музичний супровід свого дефіле популярну композицію Beatles "Here Comes the Sun" («І сходить сонце»). Досить іронічний вибір, якщо врахувати, що весняна колекція дизайнера витримана в темних похмурих тонах: чорному, оливковому, темно-синьому з металевим відтінком. У Vera Wang жовтий перетворився на насичений відтінок бронзи, що потемніла від часу.

 

Середній рід

Мабуть, новий силует весняного сезону можна краще описати як «щось середнє». Найактуальніше плаття майбутньої весни - гібрид безформного і мішкуватого плаття, популярного весною 2007, і чіткого продуманого силуету нинішньої осені. Nicole Brewer вважає, що це плаття для жінок з проблемною фігурою, дуже повних або худих: «Це плаття якоюсь мірою виражає наше відношення до життя, та і взагалі - хіба хтось з нас задоволений своєю вагою?».

Силует весни не підкреслює вигини фігури, але при цьому все ж таки достатньо жіночний, щоб у чоловіків не залишилося сумнівів в жіночій привабливості. Силует «пісочний годинник», такий популярний цією осінню, весною буде забутий; туго затягнуті на талії пояси можна буде ослабити або навіть опустити на лінію стегон.

 

Фаворити моди

З майже трьох десятків показів, що відбулися протягом тижня моди, підвищений інтерес глядачів і аналітиків моди привернули колекція Betsey Johnson, стилізована під одяг для випускного балу, і авангардна колекція John Varvatos. Обидва дизайнери продемонстрували нестандартний підхід, створивши сміливі і надихаючі колекції.

Весняна колекція Betsey Johnson - колекція для молодих дівчат, яким належить пережити найбільш хвилюючу подію - випускний бал. «Королева випускного балу» - це ще і своєрідний екскурс в історію костюма, від 1958 року (коли цього утішного титулу удостоїлася сама дизайнер) до наших днів. Показ відкривало усипане лелітками плаття без бретелей: рожева тюль кокетливо виглядала з-під спідниці трохи вище за коліно. У талії плаття було туго перехоплено поясом кремового відтінку. Весь наряд, витриманий в світлих, «дівчачих» рожево-блакитних тонах, неначе виділяв м'яке сяйво. За цим платтям послідувала вельми еклектична колекція, до якої увійшли і нарядні бальні плаття, і ретро-купальники в великий горох і елегантні наряди з нижніми спідницями у вінтажному стилі.

Наскільки практичний такий одяг? Хіба хтось вимагає від Betsey Johnson практичності? Її девіз: «Життя - це випускний бал!».

А ось Varvatos почав свій показ з того, що роздав глядачам диски з альбомом Еліса Купера Dirty Diamonds.

За таким нестандартним початком послідувало не менш ексцентричне продовження - настільки провокаційне, наскільки це взагалі дозволяє чоловіча мода. Як не дивно, але Varvatos вдалося повернути білому костюму його первинну свіжість і елегантність.

Після показу дизайнер признався, що його колекція - дань пошани американським маргіналам, зокрема циганам і багатим хіппі. Загальний стиль колекції - самобутній, шикарний і мужній. John Varvatos подобаються костюми, але навряд чи вони підійдуть для ділової зустрічі.

Шоу червоних суконь «Правда Серця»

Модні тенденції весни 2008

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers