rss
06/17/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У світі цікавого \ Жінки люблять поцілунки більше, ніж чоловіки

Жінки використовують поцілунок як спосіб оцінити потенційного партнера, а потім за допомогою поцілунків перевіряють надійність стосунків. Чоловіки ж зі свого боку надають набагато менше ваги поцілункам і використовують їх, аби збільшити імовірність сексу. Опитування продемонструвало, що чоловіки набагато менш перебірливі, коли ідеться про те, з ким займатися сексом чи з ким цілуватися. Вони також готові займатися сексом, не цілуючись, або займатися сексом з кимсь, хто їм не дуже подобається, або з кимсь, хто погано цілується. Для жінок же поцілунки є набагато важливішим механізмом, як продемонструвало опитування. Чоловіки готові займатися сексом, не цілуючись, або займатися сексом з кимсь, хто їм не дуже подобається, або з кимсь, хто погано цілується.

У довготермінових стосунках жінки вважають поцілунки важливішими, ніж чоловіки, і жінки також вказали, що поцілунки лишаються істотною складовою взаємин. Чоловіки ж надають не дуже велике значення поцілункам у взаєминах і не вважають їх важливою складовою. Також чоловіки і жінки, як виявилося, надають перевагу різним типам поцілунків. Чоловіки більше люблять вогкі поцілунки, з дією язика.

Глен Вілсон, фахівець, який керував дослідженням, сказав, що поцілунки з часом перетворилися на істотну складову процесу залицяння.

Чоловіча сексуальність більше не загадка...

Чоловік справжній – у ванній кімнаті? Як дізнатися, хто він такий

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers