rss
04/24/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Інформаційна сторінка \ Гороскоп на тиждень

Овен. Пора зайнятися органiзацiйними питаннями.

Телець. Бажано не показувати колегам своєї неприязні, інакше всі справи можуть піти шкереберть.

Близнюки. Не будьте такими серйозними. Розслабтеся.

Рак. Гарний час для підтримки i зміцнення власних позицій.

Лев. У професiйнiй сфері все складатиметься дуже успішно.

Діва. Прислухайтеся до своєї iнтуїцiї - i фортуна буде до вас прихильною.

Терези. Успіх неодмінно прийде до вас, але тільки якщо докладете максимум зусиль.

Скорпіон. Можете дозволити собі найбільш шалені витівки - всі вони матимуть успіх.

Стрілець. Серед усього іншого не упускайте важливі нюанси i дріб'язки.

Козеріг. Краще не починати нічого нового.

Водолій. Доведеться розраховувати тільки на власні сили.

Риби. Довіртеся iнтуїцiї. Справи на роботi-навчанні не викликають особливого занепокоєння.

 

TitleОВЕН (21 березня-20 квітня)

На цьому тижні небезпечно покладатися на здоровий глузд. Поки ви будете обмірковувати кожну дрібну деталь, натхнення втече, уся конструкція успіху розвалиться. На вас очікують вдалі зустрічі і спілкування з важливими людьми. Доля неодмінно порадує і, найголовніше, допоможе відрізнити подарунок долі від звичайної випадковості. Будь-які переговори з партнерами виявляться успішними.

 

 

TitleТEЛЕЦЬ (21 квітня-20 травня)

На цьому тижні з'явиться шанс відкрити в собі багато цікавого й оригінального, що буде корисним не лише для вас, але й для ваших близьких. Продовжуйте веселитися від душі, тільки постарайтеся не розстатися з усіма грошовими запасами. У понеділок, якщо доведеться вийти на роботу, не конфліктуйте з начальством.

 

 

TitleБЛИЗНЮКИ (21 травня-21 червня)

На цьому тижні будуть своєчасними міркування про сенс життя і про своє місце в цьому світі. Дозвольте собі повноцінно відпочити і набратися сил для наступного ривка. Деякі представники знака будуть розбиратися зі старими проблемами і по-іншому будувати стосунки з оточуючими. Наприкінці тижня хороший знайомий порадує цікавою інформацією, яку, втім, потрібно буде правильно використати.

 

 

TitleРАК (22 червня-22 липня)

Раки не повинні стримувати емоції! Лише у такому випадку вони блищатимуть серед оточуючих, що й призведе до появи цікавих пропозицій, які стосуватимуться не лише особистого життя. Якщо без вас справи не зрушаться з місця, то ваша робоча результативність буде залежати від самодисципліни. Ви можете стати енергійним і дуже заповзятливим. Практично все, що ви задумували, збудеться, тому, перш ніж загадувати бажання, помізкуйте, що дійсно ви хочете отримати.

 

 

TitleЛЕВ (23 липня-23 серпня)

На цьому тижні у ваших же інтересах викладати свої думки виразно і логічно, тоді ви швидко доможетеся взаєморозуміння з оточуючими. Вашим завданням буде творче розкриття свого потенціалу. В другій половині тижня очікує безліч справ, у які ви зануритеся з радістю. Вдасться зав'язати цікаві знайомства, отримати важливу інформацію й укласти вигідний контракт. І все це - в невимушеній обстановці. Відпочивайте, веселіться, радійте життю.

 

 

TitleДІВА (24 серпня-22 вересня)

Діви повинні збагнути - що вони здатні віддати за досягнення успіху. Настає дуже сприятливий тиждень для корисних знайомств і зміцнення ділових зв'язків у неофіційній обстановці. Постарайтеся дотримуватися золотої середини, тому що будь-які крайнощі створять вам проблеми. У другій половині тижня досягнете набагато більшого, якщо станете менше говорити й уважніше вислуховувати думки оточуючих.

 

 

TitleТЕРЕЗИ (23 вересня-23 жовтня)

Незважаючи на те, що потягом наступних семи днів вирішуватиметься доля вашого річного фінансового благополуччя, саме ваша солідність може підвести. Ну, так і не напускайте на себе серйозний вид - розслабтеся, якщо вийде - побудьте клоуном. Події в особистому житті дозволять позбутися надуманих ідеалів. Намагайтеся використовувати в одязі більш світлі, радісні тони. У другій половині тижня не варто завантажувати себе проблемами - крім найбільш насущних, а таких на тижні, на щастя, не передбачається.

 

 

TitleСКОРПІОН

(24 жовтня-22 листопада)

Наступні сім днів для Скорпіонів пройдуть під знаком роботи. Це вдалий час для знайомства з потенційним роботодавцем. Не потрібно боятися змін, тому що, навіть при незначних зусиллях, вам вдасться домогтися істотних результатів. Головне - не економити і не бути жадібним... Ви переконаєтеся в тому, що потрібні людям, а партнери по достоїнству оцінять і ваші світлі ідеї, і ваші досягнення.

 

 

TitleСТРІЛЕЦЬ

(23 листопада-21 грудня)

Незважаючи на те, що новорічні свята залишилися позаду, постарайтеся зробити над собою зусилля і відпочити. Безкорисливе служіння близьким - справа шляхетна, але потрібно робити перерви. Не варто зациклюватися на матеріальних питаннях, краще подумайте про душу. Деякі представники цього знака займуться масштабними перетвореннями власного життя.

 

 

TitleКОЗЕРІГ (22 грудня-20 січня)

На цьому тижні насолоджуйтеся, пливучи за течією. У понеділок не варто сліпо довіряти думці інших людей, прислухайтеся краще до власної інтуїції. Базу для міцного фундаменту майбутніх звершень краще закладати самостійно, ні на кого не розраховуючи. Чим благополучнішим буде ваш тил, тим ефективнішою обіцяє бути реалізація задуманого.

 

 

TitleВОДОЛІЙ

(21 січня-20 лютого)

На цьому тижні ви будете в центрі подій, як душа компанії і неординарна особистість. У понеділок обов'язково вирішиться важливе питання. Сміливо розвивайте творчу і професійну діяльність, за результатами справа не стане. Один з нових знайомих може виявитися впливовою персоною, він буде здатен зробити вам неоціненну послугу.

 

 

TitleРИБИ (21 лютого-20 березня)

На тижні головне - вибрати правильну стратегію і тактику, тоді ваш лавровий вінок буде коштувати мінімум зусиль. У п'ятницю варто поповнити свій гардероб. Це вдалі дні для демонстрації своєї ерудиції і здатності до логічного мислення, можна навіть взяти участь у якій-небудь інтелектуальній розвазі. При вдалому збігу обставин, ви знайдете нових ділових партнерів.

Вибори в Італії: уроки, які слід взяти до уваги

«Три історії Галичини» в Українському Національному Музеї

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers