rss
04/18/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Огляд ринку нерухомості у 2007 році

Роман Яремчук є агентом з нерухомості у компанії EXIT REALTY GROUP. Якщо Ви хочете здійснити будь-яку операцію з нерухомістю, шукаєте правильне фінансування або у Вас виникли запитання, потрібна порада, телефонуйте 773-865-0631, а також пишіть на електронну адресу: [email protected]

www.CondoHouseFinder.com

2007 рік видався не найкращим для ринку нерухомості в Іллінойсі. Зі зростанням вартості будинків та збільшенням цін процес продажу будинків сповільнився.

Ціни при продажу як будинків, так і кондо продовжували стійко зростати в багатьох частинах штату, включаючи Чікаго, досягнувши свого апогею у серпні 2007 року.

В Чікаго будинки та кондо зазнали найбільшого подорожчання. Поряд з цим ціни на кондомініуми в Іллінойсі підвищились, а вартість будинків по всьому штату не змінилася.

В 2007 році кількість оборудок, пов'язаних із нерухомістю в Іллінойсі, зменшилась у порівнянні з 2005 роком, відображаючи загальну тенденцію в країні. Не зважаючи на падіння продажу, більше 131,000 об'єктів власності у січні-листопаді були продані і продавці були винагороджені значущими прибутками із зроблених інвестицій.

Чимало було сказано про падіння цін на ринку нерухомості в країні, але поступове подорожчання та середньостатистичні ціни в Іллінойсі суперечили загальній тенденції.

Головний економіст Національної Асоціації Ріелторів нещодавно зауважив, що ситуація на Середньому Заході стала „світлим променем у темряві" на ринку нерухомості в країні. „Жодного обману з цінами на цьому ринку, - повідомив у своїй доповіді на щорічній конвенції в середині листопада економіст Лоуренс Юн. - Навпаки, мабуть має місце недооцінка".

В кінцевому результаті покупцям та продавцям необхідно розуміти умови їхнього місцевого ринку. Як сказав Юн, „загальну картину на ринку нерухомості в країні так само важливо знати, як і щоденний прогноз погоди".

 

Основні факти кінця 2007 року

 Title Title
Середньостатистичні ціни на будинки стабільно утримувалися протягом всього 2007 року.

Середньостатистичні ціни на кондо в Чікаго та Іллінойсі досягли найвищих показників у серпні 2007 року і дорівнювали $231,000 та $235,000 відповідно.

Середньостатистичні ціни на кондо в Чікаго були вищими кожного місця у 2007 році, ніж у тій ж місяці 2006-го року.

Середньостатистична ціна будинку у Чікаго досягнула найвищого показника ($266,500) в серпні 2007 року.

Звичайно, ціни і кількість продаж коливалися в залежності від району розташування.

Найбільшим випробовуванням в 2007 році було зменшення обсягу продажів у зв'язку із декількома факторами, такими як посилення вимог при отриманні позики (мортгечу), що стало результатом падіння ринку, а також зниження довір'я клієнтів та вичікувальна позиція учасників ринку нерухомості з метою побачити, що станеться із ринком.

 

Чого продавці та покупці можуть очікувати

Title
Придбання нерухомості продовжує бути найкращою довгостроковою інвестицією, а 2007 рік не був найгіршим для цього. Будинки в Іллінойсі продовжили своє стабільне зростання у вартості. Для пересічного домовласника, який володіє будинком чи кондо від 6 до 10 років, таке зростання у вартості перетвориться у значний прибуток у майбутньому.

Асоціація Ріелторів штату Іллінойс розраховує, що 2008 рік також буде вдалим для придбання будинку чи кондо в Іллінойсі, особливо для тих, хто зробить це вперше. Відсотки на позику залишаються на безпрецедентно низькому рівні. Наявність великої кількості будинків дає свободу вибору і покупці із хорошою кредитною історією матимуть доступ до різноманітних можливостей фінансування.

 TitleTitle 
Відповідно до прогнозів від Регіональної Лабораторії Економічного Обігу (REAL) при Університеті Іллінойс, продавці в Іллінойсі та Чікаго можуть спостерігати невеличке падіння цін в перші місяці 2008 року, але в загальному вони будуть утримуватися на одному рівні аж до очікуваного зросту в середині літа. Стабільний ріст вартості нерухомості може призупинитися у 2008 року, однак на довготерміновому прирості це не позначиться. „Постійне зростання цін на нафту та невизначеність в економіці, що завжди супроводжують час президентських виборів, обмежать подальший розвиток" сказав Доктор Джефрі Дж.Д.Г'ювінгс, економіст і керівник REAL.

„2007 рік був роком випробовувань, 2008 рік стане роком можливостей для серйозних покупців" сказав головний економіст Національної Асоціації Ріелторів Лоуренс Юн.

Потрібна консультація по купівлі/продажі або фінансуванні житла - дзвоніть, буду радий вам допомогти.

Хай Вам щастить, до наступної зустрічі.

Чорні кульки та ялинка догори ногами

Обчислення сум перед купівлею інвестиційної нерухомості

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers