rss
04/24/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Комп’ютерна сторінка \ Психологічним “чайникам”

Джон Богосіан Арден. Розвиток пам'яті для `чайників`

Отже, ви хочете поліпшити свою пам'ять. Універсального методу поліпшення пам'яті не існує. Зі збільшенням кількості вивчених і відпрацьованих способів, використовуваних для полегшення запам'ятовування, поліпшуватимуться і властивості вашої пам'яті. Робота з поліпшення пам'яті допомагає людям найрізноманітніших вікових категорій, починаючи зі студентів вищих учбових закладів (особливо в період сесії), і закінчуючи безтурботними пенсіонерами, які займаються цим вперше. Поліпшити пам'ять може практично кожна людина, незалежно від того, де вона працює, і чим займається. Про способи поліпшення пам'яті і йде мова в цій книзі.

http://rapidshare.com/files/16506354/Arden_Ch.rar

 

Френк Каталано, Бад Сміт. Internet-маркетинг для "чайників"

Internet відкрив перед маркетологами нові можливості і дозволив їм безпосередньо спілкуватися в мережі зі своєю цільовою аудиторією. У книзі «Internet-маркетинг для "чайників"» розповідається, як знайти в Internet необхідну інформацію, оцінити діяльність конкурентів, ефективно вести маркетинг на власному Web-сайті та за допомогою електронних повідомлень і списків розсилки. Ви дізнаєтеся, навіщо потрібні електронні прес-релізи, як організувати рекламну кампанію в мережі і як спілкуватися в групах новин і чатах, щоб не набути слави спамера.

http://rapidshare.com/files/16507530/Katalano_Ch.rar

 

Джойс Лейн Кенеді. Резюме для "чайників"

Тут ви дізнаєтеся все про сучасні вимоги до резюме: об'єм, формат, зовнішній вигляд, стиль викладу і ін. (все це дуже важливо, адже резюме в електронному вигляді допоможе вам знайти нову хорошу роботу через Internet). Ви також дізнаєтеся, яких помилок слід уникати при складанні резюме, як у вигідному світлі подати невигідні для вас факти і багато що інше. Крім того, в книзі ви знайдете приклади готових резюме для різних спеціальностей і вікових категорій.

http://rapidshare.com/files/16508079/Kennedi_ch.rar

 

Майкл До. Дональдсон, Мімі Дональдсон. Уміння вести переговори для `чайників`

Щодня, на роботі і удома, вам доводитися спілкуватися з людьми , намагатися досяягнути тих чи інших цілей - це і є те, що автори називають переговорами! Книга, яку ви тримаєте в руках, як не можна краще допоможе вам поглянути на себе з боку і підвищити свою майстерність спілкування з людьми. Книга допоможе вам правильно підготуватися до переговорів, притримати свої емоції, натиснувши свою внутрішню кнопку `Пауза`, полегшити майбутні переговори, заздалегідь визначити цілі і обкреслити межі можливого, стежити за своєю мовою, жестами і мімікою, не забути про те, що чоловіки і жінки дивляться на світ по-різному, і навчить багато чому іншому, необхідному як в діловому, так і в повсякденному житті.

http://rapidshare.com/files/16506617/Donaldson_CH.rar

 

Малкольн Кушнер. Вміння виступати на публіці для "чайників"

Відомий експерт з комунікації Малкольм Кушнер поділиться з вами секретами мистецтва красномовства, розповість про те, як підготувати і правильно структурувати виступ на будь-яку тематику, створити наочну допомогу, і познайомить з деякими прийомами риторики. Весело і ненав'язливо автор допоможе вам позбавитися від страху перед сценою і знаходити вихід з будь-якої важкої ситуації. Вся книга від початку і до кінця пронизана практичними порадами, цікавими історіями і купою гумору.

http://rapidshare.com/files/16509945/Kushner_ch.rar

 

Макс Месмер.Кар`єра для "чайників"

Рано чи пізно кожна людина повинна вирішити: ким бути, яке місце зайняти в житті? Успіх, благополуччя, гідне життя і пошана людей навколо тебе - як багато залежить від правильності цього рішення! Але вибір професії - одне з найскладніших завдань. Як оцінити свої здібності, явні і приховані можливості? Куди піти вчитися за обраною спеціальністю? Як поводитися на співбесіді з працедавцем? Які кроки зробити для успішного просування по службових сходах? Як побудувати відносини з колегами по роботі?

http://rapidshare.com/files/16510606/Messmer_ch.rar

Книжкова полиця справжнього “чайника”

Труднощі перекладу: PRAGMAтичний підхід

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers