rss
04/25/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Комп’ютерна сторінка \ Книжкова полиця справжнього “чайника”

Справжній «чайник» - це зовсім не так погано, як вам могло б подуматися з першого разу. Справжній «чайник» - це людина, яка вчиться. Яка змушує свої звивини напружуватися і розбирати по поличках якщо не мови програмування то веб-дизайн чи ще якусь премудрість. Після похвального прикладу авторів підручників з порадами для вивчення комп'ютерів, книги з серії «для чайників» почали писати психологи, маркетологи, рекламники і взагалі хто завгодно. Тож справжньому «чайнику» сьогодні є чому повчитися. І щоб ви не витрачали свій дорогоцінний час на пошуки тієї чи іншої книги, пропонуємо вам цілий чайниковий арсенал книг.

 

Марк Л. Чемберс.Запис компакт-дисків і DVD для "чайників"

Не дивлячись на досягнення в комп'ютерній області, шлях до досконалого запису на диски ще не зовсім гладкий. Наприклад, перш ніж купити і встановити накопичувач, необхідно дізнатися всю можливу інформацію, визначитися з програмою запису, вирішити питання сумісності форматів і тому подібне Цю книгу повинні читати ті, кому про запис треба знати все, від початку і до кінця! Кожен розділ книги присвячений якомусь окремому питанню, що відноситься до накопичувача і запису. Прочитайте всю книгу, і ви без проблем зможете створити альбоми цифрових фотографій, резервні копії системи, музичні диски МРЗ, відеодиски і DVD, а також багато, багато іншого.

http://rapidshare.com/files/16609457/Chembrs_ch.rar

 

Стефан Р. Девіс.C++ для "чайників"

Ця книга не учить програмуванню в Windows або створенню красивого інтерфейсу двома рухами мишею; викладений в ній матеріал не прив'язаний до якогось певного компілятора або операційної системи. Вона навряд чи буде корисна професійному програмістові, але якщо ваша мета - глибоке знання мови програмування і ви не знаєте, з чого почати - ця книга для вас.

http://rapidshare.com/files/16609889/Davis_ch.rar

 

Ді-Анн Лебланк. Linux для "чайників"

Якщо ви хочете навчитися працювати з Linux, але не знаєте, з чого почати, ця книга - саме те, що вам потрібне. Зокрема, в ній розглядаються наступні питання: що таке Linux і програмне забезпечення з відкритим початковим кодом; установка і настройка операційної системи Fedora Core; управління файлами, а також установка і настройка програмного забезпечення в операційній системі Linux; управління безпекою і системними ресурсами Linux і ін.

http://rapidshare.com/files/16510131/Leblank_ch.rar

 

Шаммс Мортье.3ds Max 8 для "чайників"

Сьогодні в світі комп'ютерних технологій сфера розробки тривимірної графіки і анімації займає важливе місце, проте складність 3ds max відлякує багато користувачів, охочих вивчити цей прекрасний інструмент тривимірного моделювання. Саме вирішенню вказаної проблеми присвячена справжня книга - цінна допомога для всіх, хто хоче відправитися в увлекательноє подорож в світ графіки і анімації 3ds max.

http://rapidshare.com/files/16512107/Mortie_ch.rar

 

Енді Ратбон.Модернізація і ремонт ПК для `чайників`

Хочете, щоб ваш комп'ютер робив більше, а ламався рідше, але не знаєте, з чого почати? Розслабтеся! Це повністю оновлене видання відомої книги зніме покрив таємниці з сучасного програмного і апаратного забезпечення - починаючи з відеокарт і Windows XP і закінчуючи стандартом Firewire і брандмауерами, - і крок за кроком розповість про те, як перетворити звичайний сіренький комп'ютер на безвідмовну супермогутню мультимедія-машину. Книга призначена для початкуючих користувачів.

http://rapidshare.com/files/16514268/Ratbon_chmodv6____.6.rar

 

Ед Тіттел, Джеймс Майкл Стьюарт.Windows Server 2003 для `чайників`

Книга охоплює всі питання управління комп'ютерними мережами, дає базові знання мережевої термінології, включаючи як апаратне, так і програмне забезпечення. Ви познайомитеся з докладним описом процесу установки і настройки мережевого середовища Windows Server 2003. Книга є на рідкість вдалим поєднанням навчального посібника і довідника, її можна читати від початку до кінця або відкрити в будь-якому місці і отримати потрібну інформацію.

http://rapidshare.com/files/16515396/Tittel_chws2003.rar

 

Джанін Уорнер, Сюзана Гарднер. Dreamweaver MX 2004 для "чайників"

Якщо ви "справжній" Web-дизайнер, то у вас немає часу читати товсту книгу (адже ви весь час щось творите). Саме з цієї причини була написана ця книга - коротке керівництво до дії. Цю книгу не обов'язково читати розділ за розділом. Якщо ви поспішаєте, то просто знайдіть необхідну інформацію і повертайтеся до роботи. Якщо ви новачок в Web-дизайні або просто вирішили глибше розібратися в програмі Dreamweaver MX 2004, спочатку нашвидку прогляньте розділи, а потім уважно прочитайте те, що стосується вашого проекту. Незалежно від того, працюєте ви перший раз над простим вузлом або вже у котрий раз змінюєте дизайн складного вузла, на цих сторінках ви знайдете все, що вам необхідне.

http://rapidshare.com/files/16506167/Uorner_chDw.rar

 

Уоллес Вонг. Основи програмування для "чайників"

У цій книзі приділяється увага одному з найпопулярніших і простіших для вивчення мов програмування - BASIC. Крім того, розглянуті і такі мови програмування, як C/С++, С#, Pascal, Delphi, Jbuilder, Java, Javascript і деякі інші. Ви дізнаєтеся, як організувати введення і виведення даних, як використовувати в програмах змінні, константи і коментарі, ознайомитеся з основними правилами використання чисел і рядків, конструкціями управління і циклами.

http://rapidshare.com/files/16609169/Vong_osnprogch.rar

 

Джулі Адер Кинг.Цифрова фотографія для "чайників"

Ера цифрових фотокамер вже фактично наступила, і з нею прийшло нове розуміння самої фотографії і всього, що з нею пов'язане. Насправді поява цифрової фотографії супроводжується виникненням абсолютно нової форми мистецтва - настільки привабливої і фантастичної, що у багатьох найбільших музеях світу зараз постійно проходять виставки робіт цифрових фотографів. З цифровою фотокамерою, комп'ютером і програмним забезпеченням для редагування фотозображень ви дістаєте практично необмежені можливості для реалізації своїх творчих ідей і здібностей.

http://rapidshare.com/files/16509475/King_ch.rar

Психологічним “чайникам”

Труднощі перекладу: PRAGMAтичний підхід

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers