rss
04/26/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Освіта \ Bir Training Center - Зміни життя!

Продовжуючи знайомити вас із кар'єрними можливостями, котрі відкриває перед вами BIR Training Center, освітній заклад, про котрий ми уже не раз писали у наших попередніх номерах, хочемо розповісти ще про кілька професій медичної галузі, на нині дуже популярних.

Слід нагадати, що BIR Training Center існує от уже понад 15 років і користується репутацією серйозного закладу, котрий ретельно готує своїх студентів і випускає зі своїх стін професіоналів високого ґатунку.

Що ж стосується популярних сьогодні спеціальностей, то мусимо визнати - медична сфера Америки уже кілька років поспіль переживає гострий дефіцит кадрів, а саме - молодшого і середнього медичного персоналу: медсестер, асистентів, фельдшерів, лаборантів, тощо. До 2010 року ці професії, за прогнозами, обіцяють стати найпопулярнішими у національному масштабі, що ж штату Іллінойс, то спеціальність медичного асистента уже зараз входить у десятку гарячих вакансій. Згідно даних Бюро Статистики Праці, до 2014 року затребуваність цих професій зросте на 52%. Отож, простору для роботи тут просто таки море, навчальний заклад, котрий швидко і якісно підготує вас до роботи - ось він! Від вас вимагається лише прагнення допомагати людям, дбайлива вдача, сильний характер і бажання вчитися, а про умови та строки навчання ми вам розповімо нижче.

Програма підготовки медичних працівників BIR передбачає всестороннє навчання у сфері клінічних, лабораторних та адміністративних обов'язків. Навчання у галузі клінічної практики сфокусоване на фармакології, лабораторному тестуванні, флеботомії, техніка швидкої допомоги. Адміністративна частина обов'язків пов'язана з роботою із фінансами, страховими компаніями та медичними записами.

Сертифікати

Студенти Medical Assisting отримують CPR сертифікат від Американського Червоного Хреста. Програми навчання у BIR готують студентів до екзаменів для отримання спеціальностей Registered Medical Assistant (RMA) та Registered Phlebotomy Technician. Студенти з досвідом роботи за межами США можуть також пройти іспит NCLEX для отримання відповідного сертифікату США.

Кар'єрні можливості

Програма для медичних асистентів у BIR готує студентів до роботи у лікарнях та клініках, будинках для престарілих, реабілітаційних центрах та медичних лабораторіях. Ви також можете працювати у медичних офісах хіропракторів, педіатрів та офтальмологів. Вам не потрібно жодного попереднього медичного навчання, для того, аби стати медичним асистентом. BIR допоможе вам здати екзамени і допоможе із працевлаштуванням.

Медичний асистент (Medical Clinical Assistant)

Загальна практика

Клінічна практика (Clinical). В обов'язки практикуючого медичного асистента входить підготовка пацієнтів до здачі аналізів та до рентгену, пояснення пацієнтові послідовності та особливостей лікування, слідкування за прийомом ліків, уміння провести аналіз на алергічні реакції, спостереження та аналіз ознак життя, здійснення аналізу крові та приготування лабораторних препаратів, допомога лікареві під час підготовки аналізів, зняття швів та допомога при роздяганні та одяганні пацієнта.

Адміністративна практика (Administrative). Адміністративні обов'язки медичного асистента включають запис пацієнтів на прийом, власне прийом, запис загальних даних та медичної інформації про пацієнта, робота зі страхівкою пацієнта та його рахунками.

Обов'язковими для медичного асистента є проходження навчання з медичного асистування, CPR сертифікат, бажаний Registered Medical Assisting сертифікат.

Медичний асистент (Medical Clinical Assistant)

Спеціалізована практика

На додаток до обов'язків, описаних вище, спеціалізація включає ще такі пункти (але не обмежується лише ними):

- Акушерство та Гінекологія (допомога лікареві з передпологовими та гінекологічними аналізами, приготування лабораторних препаратів та проведення діагностики)

- Ортопедія (здійснення обстеження стоп, зняття рентгенівських знімків стоп, асистування лікареві під час операції)

Обов'язковими є проходження навчання з медичного асистування, CPR сертифікат, бажаний Registered Medical Assisting сертифікат. Можливо вимагатиметься сертифікат про спеціалізацію.

Флеботоміст (Phlebotomist)

Це медичний працівник, котрий спеціалізується на здійсненні аналізів крові та венепункції, слідкує за дотриманням правил гігієни для запобігання передачі та розповсюдження інфекції у процесі лікування пацієнта. Для цієї роботи дуже важлива спритність рук.

Обов'язкові проходження навчання з медичного асистування, CPR сертифікат та Registered Phlebotomy Technician сертифікат.

Медичний лаборант (Medical Clinical Laboratory Assistant)

Робота медичного лаборанта полягає у збиранні зразків для аналізів, проведенні аналізу крові зокрема, виконанні різноманітних лабораторних тестів, догляді за лабораторним обладнанням, підтриманні стерильності та інфекційної безпеки.

Обов'язковими для медичного лаборанта є проходження навчання з медичного асистування, Registered Medical Assisting сертифікат і/або Registered Phlebotomy Technician сертифікат обов'язковий.

Ось курси, котрі ви зможете пройти у BIR у рамках навчання на отримання професії у сфері медицини:

Адміністрування медичним офісом

Medical Office Administration (HCP 100)

Курс являє собою огляд історії медицини, системи охорони здоров'я та особливості медичних практик. Студентів також навчають робити медичні записи, графіки, працювати з фінансами та рахунками, дають поняття про професійну поведінку, навики та людські якості, необхідні для роботи у сфері медицини.

Медична термінологія, анатомія, фізіологія

Medical Terminology, Anatomy, Physiology (HCP 101)

Тут студентів навчають медичної термінології, анатомії та фізіології кожної із систем людського тіла. Цей курс також включає поняття про діагностику та лікування захворювань.

Вступ до комп'ютерів

Introduction to Computers (CIT 090)

Це загальний курс, котрий дає студентам знання про комп'ютер та основні навики роботи із ним, особливо із медичним програмним забезпеченням, а також навики роботи із Інтернетом, комп'ютерними мережами, драйверами, файлами та поштою.

Фармакологія

Pharmacology-Clinical I (HCP 104)

Цей курс дає знання про ліки, складання рецептів та фармакологію взагалі.

Флеботомія

Phlebotomy, Laboratory-Clinical II (HCP 105)

Курс дає поняття про приготування препаратів для аналізів діагностичне обстеження та серцеві процедури. Студенти вивчають частини мікроскопа, лабораторні класифікації та регулятивні норми.

Асептика та стерилізація

CPR, Asepsis, Sterilization-Clinical III (HCP 106)

Цей курс дає знання про незначні хірургічні процедури, приготування пацієнтів до аналізів, переодягання, ознаки життя, накладення шин та безпечне транспортування. По закінченні цього курсу студенти отримують CPR сертифікат.

Фінанси та страхівки

Reimbursement, Compliance, Legal/ethical (HCP 202)

Проходження цього курсу дає знання про порядок роботи зі медичними рахунками та зі страховими компаніями такими як Medicaid, Medicare, Blue Cross and Blue Shield, Managed Care, Commercial, Workmen's Compensation and Tricare for in- and outpatients.

Психологія

Psychology, Employment Prep (HCP 203)

Цей курс дає знання про харчування, контроль ваги, фізичні вправи, механізм фторування звичок, керування стресом та інші види терапії для підтримання ментального та фізичного здоров'я, на котрі також впливають спадковість, культура та навколишнє середовище.

Медична практика

Medical Externship (HCP 204)

Студент проходить медичну практику у медичному закладі під наглядом лікаря і персоналу.

Тривалість кожного з курсів від 7 до 8 тижнів.

Ви можете навчатися у BIR абсолютно безкоштовно, якщо кваліфікуєтеся на федеральні гранти. Якщо ж ні, то вам запропонують зручний для вас безвідсотковий план оплати навчання. Заклад допоможе вам у пошуках роботи та у складанні грамотного резюме, а також, при потребі, забезпечить вам проходження практики у приватний клініці чи офісі або ж у кімнаті швидкої допомоги. У вас є всі шанси стати тут фахівцем високого ґатунку: класи розраховані на 12 осіб і не більше, вам окремо допоможуть із математикою, англійською мовою, комп'ютерами, якщо ви маєте із цим певні труднощі.

Тривалість вашого навчання залежить від того, займатиметеся ви 4 чи 2 рази на тиждень. У першому випадку навчатиметеся 11 місяців, в іншому - навчання затягнеться на 18 місяців. Якщо ви працюєте, то можете скористатися можливістю відвідувати заняття у зручний для вас час: від 9 ранку до 12:45 або ж увечері від 6 до 9:45.

До ваших послуг також 4 кампуси за такими адресами:

3601 W. Devon Ave, Suite 210

Chicago, IL 60659

828 S. Wabash Ave, Suite 290

Chicago, IL 60605

200 N. Michigan Ave, Suite 302 Chicago, IL 60601

6240 W. Belmont Ave,

Chicago, IL 60634

А тепер просто зараз беріть телефон і набирайте номер - 773.866.0111 і порадьтеся щодо свого майбутнього із Тетяною, котра чітко і зрозуміло відповість на усі ваші запитання українською мовою.

Королева мистецтв — на задвірках освіти

Рейтинги системи оцінки університетів світу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers