rss
04/19/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Cвяткуємо \ Що категорично не рекомендують дарувати на Рік Щура

Якщо Вас вже почало мучити питання, що подарувати своїм близьким на Новий Рік і Ви вважає, що подарувати щура - це дійсно хороша ідея, прислухайтеся до наших порад:

1. Щур - оригінальний подарунок. Оригінальніше нікуди - кілька разів на день чую цю рекламу на радіо.

2. Щур невибагливий і легко пристосовується до будь-яких умов - майже правда.

Взагалі-то щурі - дуже ніжні і хворобливі істоти. Вони бояться протягів і спеки, у них слабка печінка, і вони все життя сидять на строгій дієті. Популярним лабораторним тваринам щур став не дарма - він просто дуже сприйнятливий до болячок.

3. Щур - тварина вірна і лагідна - це правда.

Але тільки якщо він правильно вихований з раннього дитинства.

Пристойні заводчики щурятами займаються - їх починають брати на руки, як тільки дозволить мама. Щурячих дітей треба соціалізувати, інакше вони боятимуться рук, а деколи і кусатимуться. Крім того, дуже важливий характер і темперамент батьків щурика.

4. Так звідки беруться тварини в зоомагазинах?

Їх плодять прямо в зоомагазині. Зрозуміло, батьків не підбирають ні за характером, ні за віком, ні за здоров'ям, хіба що на вигляд.

У зоомагазинів є постачальники, які плодять звірят за такою ж "системою".

Зрозуміло, ні ті, ні інші соціалізацією взагалі не займаються. Мама з дітьми як правило не отримує ні нормального догляду, ні нормального харчування рівно тому ж: це задоволення дороге, а магазини і постачальники собі в збиток не працюють.

Таким чином маємо купу полохливих дітей від дуже молодих мам, без імунітету і з серйозною небезпекою спадкових захворювань.

5. У магазині є фахівці, які здатні щось пояснити, - брехня.

Там немає навіть нормального ветконтролю.

Цих лікарів на зоомагазини фізично не вистачить. І - дуже часто куплені в магазинах дівчатка виявляються вагітними ."Фахівці" не знають навіть, коли відсаджувати хлопчиків від дівчаток, не кажучи вже про все інше.

6. Звідки ж беруться звірі, яких не соромно дарувати?

Від заводчика або від будь-якого щуролюба, який володіє якоюсь інформацією.

Але - головне - на подарунок жодна пристойна людина щура не віддасть. Просто тому, що щуренят не віддають, не поговоривши особисто з майбутнім господарем.

7. Щур - хороший подарунок для дитини.

Ні. Щурі дуже погано уживаються з дітьми допідліткового віку.

Грубо кажучи, щурі як тварини ніжні, вразливі і хворобливі, але такі, що при цьому відмінно знають анатомію (якщо вас укусять, зрозумієте, про що я), діляться на дві групи - небезпечних для дитини і тих, для кого дитина небезпечна.

І ще - щурі дуже мало живуть. Це не кожен дорослий здатний витримати.

До речі, після Нового року може з'явитися можливість завести щура абсолютно безкоштовно. Людей, які поведуться на рекламу, багато. Людей, яким потрібний щур, дуже мало. Отже те, що зараз продають за гроші в магазинах, викидатимуть після першого січня. Почекайте трішки, може, вам підкинуть звіра просто під двері або на сусідній смітник.

Східний Щур. Особливості символіки

Новорічні новини звідусіль

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers