rss
04/24/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Cвяткуємо \ Даруємо класний настрій!

Якщо фантазія відсутня, річні звіти важливіші за передноворічну суєту, а часу залишається все менше і менше, то пошук подарунків перетворюється на справжнє пекло. Пора зупинитися і поглянути на цей щорічний ритуал по-новому. Адже з легкістю примусівку можна перетворити на бажання принести задоволення і радість друзям та знайомим.

Отже, ми обходимо десятою дорогою новорічні ярмарки та базари, ми не дивимося в сторону пластмасових, гіпсових, дерев'яних, плюшевих щурів та інших символів майбутнього Нового року. Нам потрібен ексклюзив, індпошив, штучний товар, цікаві ідеї. Ми готові подарувати близьким свято, подарувати настрій.

Максимально практично - подарунковий сертифікат

Якщо часу на покупку подарунків абсолютно немає, вас виручить подарунковий сертифікат. Саме "виручить" - сертифікат універсальний, малоцікавий і максимально практичний. Завдяки йому ваш знайомий або колега зможе самостійно вибрати собі подарунок в тому чи іншому магазині на певну суму. Тільки не чекайте, що цей подарунок буде якимось чином асоціюватися з вашою персоною.

Не секрет, що у кожного з нас є знайомі, яким ми даруємо подарунки "для галочки". Напевно саме для такого випадку американці і придумали сертифікати. Але якщо друзям і близьким дарувати їх просто неввічливо, то вони ідеально підходять малознайомим людям, про смаки і уподобання яких вам нічого невідомо, чи ж своєму керівництву. Отже, нагороджуємо подарунковими сертифікатами певне коло осіб, а іншим, дорогим і близьким, шукаємо що-небудь цікавіше.

Кращій подрузі - красу з родзинкою

Чого жінка потребує постійно? Надлишку чого не може для неї існувати у принципі? Зрозуміло, хорошої косметики. Провідні косметичні марки випустили різдвяні колекції. Нові креми, пудри і рум'яна одягнулися в золото, прикрасили себе вензелями і готові зайняти почесне місце під ялинкою. Такий футляр дістаєш з сумочки з гордістю, він прикрашає власницю не гірше за вміст. А удома, на туалетному столику, блискуче виглядатимуть духи у ретрофлаконах з помпами.

Різдвяні лінії косметики випустили Lancome, Givenchy, Dior, Marc Jacobs, Clarins, Yves Saint Laurent, а також багато інших марок.

Хорошим подарунком може стати запрошення в SPA-салон. Тільки підберіть процедури більш оригінальні - не варто запрошувати на антицелюлітний масаж і говорити про нього як про новорічний сюрприз. Підійдуть шоколадне обгортання, філіппінський масаж стоп Дагай, аромаванна з ефірними маслами і винотерапія.

Індпошив

Індивідуальні подарунки завжди в моді. Друзям і колегам можна замовити набір посуду з індивідуальною монограмою або унікальним малюнком, який придумають спеціально для вас.

Hi-tech

Високі технології здатні полегшити побут і надати величезні можливості для розваг. Крім того, у всьому світі формується ціла армія технофілів, кращим подарунком для яких стануть гаджети.

Якщо ваш друг у віртуальній реальності проводить більше часу, ніж на вулиці, вам пряма дорога в комп'ютерний магазин. Прайс-листи налічують тисячі пунктів, серед яких неодмінно знайдеться місце цікавим гаджетам і елементам моддінгу. Наприклад, для подорожей комп'ютерщику стане в нагоді джерело вхідної напруги, здатне заряджати ноутбук від запальника в автомобілі або в бортовій мережі літака (APC Travel Power). Що разу більший попит мають аксесуари для КПК. Як правило, всі ці корисні дрібниці коштують в межах 400 гривень.

У моді - гості з Далекого Сходу - роботи. І якщо знаменита японська "Робот-собака I-Cybie", наділена штучним інтелектом і характером справжнього собаки, коштує досить дорого - близько 450 гривень, то мініатюрний "Собака-робот" з Гонконгу обійдеться всього в 35 гривень. Програмовані Роботи (для дітей від 5 років) різних моделей коштують від 50 гривень.

Молодій сім'ї, що доглядає свого первістка, стане в нагоді відео- або радіоняня, пристрої, призначені для дистанційного спостереження за дитиною. Це необов'язкове, але приємне вдосконалення побуту. Батьки цілодобово більше не стерегтимуть ліжечко дитини і не прислухатимуться до кожного звуку. Електронні няні коштують від 75 гривень.

Відкрийте нові горизонти

Наприклад, зараз проводять сотні інтенсивних майстр-класів. "Школа суші" за три години ознайомить учасників з таємницями східної кухні. Причому, після лекцій і практичних занять чекайте на прекрасну вечерю. Або орендуйте на кілька годин студію звукозапису з командою фахівців. Вам допоможуть записати і оформити оригінальний компакт-диск. Подаруйте курс високопрофесійного експрес-навчання фітодизайну, каскадерських трюків, мистецтва DJ (звукомоделювання, побудова міксу і т.д.) основ фен-шуй і ворожіння на Таро. Найміть для друга групу стилістів для створення нового іміджу.

Існують тисячі можливостей для пізнання і перетворення. Подаруйте своїм друзям нові горизонти власного життя, нові можливості самовираження. Подібні подарунки набагато цінніші за дорогоцінні метали і найблискучіші камені.

Найбільш болісний вибір подарунка для людини, у якої, "є все". Пара ідей спеціально для цього випадку.

Зірка з неба

Пам'ятається, кілька років тому ходили чутки про те, що сильні світу цього дарують один одному на день народження зірки. Здавалося б, зайва розкіш і чудасії обраних... Сьогодні ж стало можливим загадати бажання під зіркою, названою на вашу честь. Існують компанії, котрі пропонують назвати яке-небудь небесне тіло будь-чиїм іменем за цілком прийнятну ціну. У каталогах обсерваторій мільйони зірок записані лише цифровими і буквеними кодами, але ніхто не забороняє дати їм повноцінні імена.

Клієнт в обов'язковому порядку одержує сертифікат, за бажанням - фотографію зірки, а також скляну кулю з внутрішнім лазерним гравіюванням, що зображає вибране вами сузір'я.

Ще цікавішим може стати інший космічний подарунок - осколки метеоритів. Тільки уявіть, декілька мільярдів років тому вони застигли в ядрі маленької планети, пережили її загибель і ще декілька мільйонів років безпритульно поневірялися в Космосі. А зараз, на самому початку нового року можуть з'явитися на робочому столі коханої людини. Довга історія зі щасливим кінцем.

Посилка з літа

Тому, хто всю зиму згадує літню відпустку і відрізняється невиліковним романтизмом, можна піднести по-справжньому незабутній подарунок. Уявіть, ваш коханий (або, ж, дитина?) одержує посилку від Діда Мороза. Марки, штемпелі, мотузка, все як годиться... Та варто підняти кришку, як з коробки вилітають справжні тропічні метелики. Літо повернулося, і під бій курантів на ваших завісках і келихах сидітимуть Papilio memnon і Troides amphrysus.

Догляд за ними також нескладний - раз на добу їх потрібно буде годувати водою з медом або абрикосовим нектаром з дитячого харчування.

І останнє...

Насправді подарувати настрій не так вже важко. Для цього не завжди потрібна зірка з неба або чорні японські перлини. Пам'ятаєте, в одному старому мультфільмі ведмежа подарувало зайцю тільки що вигадану Тілімілітрямдію? Не зважаючи на ілюзорність і повну даремність презенту, заєць був абсолютно і по-справжньому щасливий. Мабуть тому, що фантазія і бажання принести задоволення виходять далеко за межі матеріального світу. Даруйте і дивуйте, адже в цьому і полягає сенс кожного свята.

Східний Щур. Особливості символіки

Новорічні новини звідусіль

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers