rss
04/19/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Cвяткуємо \ Гороскоп на 2008 рік

TitleОВЕН

Має відбутися серйозний, важливий, продуктивний рік. Доведеться докладати зусилля, наполегливо рухатися вперед, втілюючи у життя свої мрії і плани. Події, що відбуваються, дозволять знайти свободу, незалежність і піднятися на новий соціальний ступінь. Багато представників цього знаку звалять на свої плечі дуже великий тягар, постійно відчуваючи себе відповідальними за все, аж до найдрібніших деталей.

Юпітер щедро обдарує в свій рік всі вогненні знаки. Овни, готуйтеся до нових перемог. На вашій вулиці, нарешті, наступить свято. Цей рік протегуватиме навіть тим представникам цього знаку, хто завжди був в тіні, словом ви вийдете до людей і знайдете нових покровителів.

Влітку 2008 роки вас чекає знайомство з дуже впливовою людиною. Всі контакти будуть перспективні. Якщо ви не сидітимете, склавши руки, то зможете не лише знайти нових партнерів, але і примножити свої капітали, навіть більші ніж ви сподівалися. В цілому рік успішний для бізнесу і пройде без особливих фінансових утруднень.

Ті з Овнів, що живуть в світі відчуттів переживуть достатньо складний час, їх відносини з близькою людиною зміняться, і зовсім не в кращу сторону. Спроби роздмухати згасаючий вогонь ні до чого не приведуть, тому не женіться за вмираючим минулим, а зверніть свої погляди на майбутнє, і не сковуйте себе марними надіями. Зрозуміло, це стосується тих, чиї відносини вже вичерпали себе, - до нестабільних подружніх і любовних стосунків.

Стабільні, сімейні Овни почнуть грандіозний ремонт або придбають нове житло. Можливі проблеми з дітьми, які виллються в великі витрати.

Пари, які розлучаються, почнуть бурхливо з'ясовувати майнові питання і ближче до кінця року благополучно роз'їдуться.

 

TitleТІЛЕЦЬ

У першому півріччі 2008 роки Тільці стоятимуть на висоті, і святкувати одну перемогу за іншою у всіх сферах діяльності. Цього року вам гарантовані нові знайомства, приємні і незабутні враження від мандрівок.

Але в другій половині року свято закінчиться, і почнуться суворі будні. Вам буде необхідно більше замислюватися над фінансовими питаннями новими завданнями, які вдасться вирішити тільки тим, хто трудитиметься як бджілка і не розслаблятиметься без причини.

У рік Юпітера Тілець користуватиметься великою популярністю. Учені можуть одержати премію, а бізнесмени збільшити свої прибутки, акторів і письменників чекає слава. Якщо ви не випробовували потяг до релігії, то рік Юпітера якраз підходить для того, щоб ви звернулися до Церкви.

У особистому житті продовжаться зміни, початок яких припадає на минуле. Ті, чиї відносини почали слабшати, можливо, вже виконали все, що їм призначалося зробити разом, і тепер повинні піти самостійними шляхами. В цьому випадку прийміть зміни, які відбуваються у відносинах, як потрібні, і зверніться до перспективніших контактів. Подружжя, котре розлучається, вступить в боротьбу не тільки за загальну власність, але і за майбутнє дітей. Найбільш гострі конфлікти припадають на другу половину року, і триватимуть достатньо довго. В кращому випадку справа закінчиться компромісом, в гіршому - Тілець може втратити свій вплив на дітей.

Дружньому подружжю також доведеться звернути увагу на своє потомство. Що відбудеться у кожному конкретному випадку, передбачити важко, але проблеми дітей можуть виявитися достатньо серйозними і виллються в смуток і великі витрати.

 

TitleБЛИЗНЮКИ

Близнюкам цього року доведеться пристосовуватися до нових обставин. Нові зустрічі і нові знайомства принесуть свої плоди. Намагайтеся не втрачати контакти з новими друзями або партнерами, вони вам можуть пригодитися. Перша половина року - непоганий час, коли багатьом Близнюками випаде шанс збільшити свої прибутки.

Проте в другій половині року всі фінансові досягнення можуть бути перекреслені несприятливими подіями, якими можуть виявитися складні стосунки з партнерами у справі або з близькими людьми. Вірогідні підступи контролюючих інстанцій. Але якщо ви будете готові до всього, то всі перевірки пройдуть надзвичайно вдало для вас. Врахуйте можливі варіанти і тримайте під контролем як своє, так і довірене вам майно.

Юпітер - Зевс протегує Близнюкам. В цей час Близнюкам варто звернути увагу на свою сім'ю. Прислухайтеся до порад близької людини.

2008 рік - дуже цікавий час в емоційному плані. Ті, на чиєму горизонті не так давно появилися нові знайомі, можуть продовжити стосунки, і до липня - серпня вони виллються в щось серйозне. Осінь - час переживань і любовних хвилювань, час коли виникнуть проблеми з житлом і доведеться докласти максимум зусиль для його придбання. Житлові питання стануть турбувати і сімейних Близнюків, які з різних причин почнуть шукати собі новий будинок або нову квартиру. У багатьох сім'ях виникнуть проблеми з дітьми: у низці випадків вони можуть привести до великих витрат.

Непросто пройде рік у тих, хто, має сім'ю або ж більш-менш постійні стосунки з близькою людиною і при цьому несподівано знайде кохання на стороні. Необхідно пам'ятати, що в цьому випадку друга половина року - час викриттів, конфліктів і стресів.

 

TitleРАК

Рак цього року стає мінливим. Він легше ніж звично знайомиться з людьми, стає більш комунікабельним. На роботі і в колективі цей рік буде менш не таким важким, більш того - може навіть виявитися приємним. У цей рік ви можете знайти свою половинку.

У першій половині року, можливі, оновлення бізнесу, перестановка кадрів, придбання нового офісу або перебудова старого. Багато Раків відкриють свою справу в іншому місті або іншій країні, що завжди відповідально і непросто. Службовець може спробувати себе в сімейному бізнесі, або у його організації відбудуться масштабні зміни, які змусять пристосовуватися до нових обставин.

У плані фінансів дуже нестійка друга половина року, коли можливі великі втрати, пов'язані з друзями, або складний збіг обставин, що викличуть незаплановані витрати. Перша половина 2008 року - легший час, коли всі професійні справи рухатимуться завдяки підтримці спонсорів або партнерів, а також завдяки позикам і кредитам.

Можливо, що головні події 2008 роки відбуватимуться в сімейній і інтимній сферах. У багатьох сім'ях появляться діти чи онуки. Друга половина 2008 року принесе багато проблем закоханим. Цілком вірогідні похолодання у стосунках, неприязнь, образи, розлука і навіть розрив зв'язків. У ряді випадків таке похолодання зайде надто далеко, щоб щось можна було ще врятувати. Якщо це так, то краще подумати про інші, перспективніші стосунки, які принесуть більше задоволення.

У другому півріччі у людей сімейних виникнуть різні проблеми з дітьми. У цей же період вагітним жінкам слід бути уважніше до свого здоров'я, оскільки можливі несподівані ускладнення.

 

TitleЛЕВ

Левів чекає надзвичайно врожайний рік, відзначений впливом Юпітера. Бізнесмени візьмуть на себе керівництво якимось важливим проектом і зберуть під свої прапори старих друзів. Завдяки цьому і вдасться піднятися на новий професійний рівень і повністю змінити своє життя.

Більшість завдань розв'язуватимуться з дивовижною легкістю, а конкуренти або відійдуть в сторону, або будуть переможені і розбиті. Конфлікти з ними цілком вірогідні в першій половині року, а найбільш напруженими місяцями стануть березень, друга половина травня і червня. У службовця з'являться блискучі шанси одержати іншу, цікавішу і перспективнішу роботу, яка буде добре оплачена. Багато Левів пов'яжуть свої плани з друзями або близькими, проживаючими в інших містах або країнах, можливі поїздки. "Час збирати каміння" прийде восени - саме тоді багато Левів одержать непоганий прибуток за велику роботу, виконану у минулому.

Для багатьох Левів, і особливо для жінок, особисте життя в 2008 році виявиться важливішим за роботу і кар'єру.

У нестабільних сімейних та любовних пар стосунки можуть скластися нерівно. Непорозуміння і стреси не раз змусять подумати про майбутнє відносин і, можливо, припинити їх зовсім. Однак, це стосується тільки тих, хто вже давно втратив любов і розуміння. Дружні пари також можуть відчути відчуження один від одного. В цьому випадку слід врахувати, що подібні періоди переживають всі без виключення шлюби, просто потрібно набратися терпіння і почекати. Якщо зв'язок міцний, то приводу хвилюватися немає, і всі труднощі будуть цілком переборні. Можливо, проблеми виникнуть через те, що близька людина хворітиме або переживатиме не кращі часи, що відобразиться на атмосфері в сім'ї. У деяких сім'ях можна чекати появи дітей або внуків. У другій половині року почнуться неприємності з родичами, які триватимуть достатньо довгий час.

 

TitleДІВА

У Діви попереду рік труднощів і обмежень. Життя пропонує зміни, і хоча на перший погляд вони можуть здаватися важкими і непростими, згодом Діва буде вдячна долі за її суворі уроки. У першій половині 2008 року будуть продовжуватися процеси, які розпочалися у 2007 році, а то й раніше.

Всі справи, заплановані на першу половину 2008 року, здійснюватимуться тільки при безпосередній допомозі і фінансовій участі друзів і покровителів. Проте, підприємцям вдасться розширити свою справу, внести до неї свіжий струмінь, придбати новий офіс і внести багато змін в кадри.

Службовець зрозуміє, що його колишня справа остаточно вичерпала себе, і займеться пошуком іншого застосування своїх талантів. Проте, перш ніж робити що-небудь, слід добре подумати, оскільки пошук нового місця роботи може зайняти кілька місяців. Щоб не створювати собі додаткових проблем, зірки радять Дівам рухатися разом з життєвим потоком, а не проти нього, і з увагою відноситися до навколишнього світу. Орієнтуйтеся на партнерів і віддайте перевагу співпраці над самостійністю. В цьому випадку можна одержати хорошу підтримку і не ослабити, а посилити позиції. У другому півріччі ситуація зміниться. Той, хто планує співпрацю із зарубіжними колегами і бажає відкрити бізнес в інших містах або країнах, натрапить на численні перешкоди як об'єктивного, так і суб'єктивного характеру. Здавалося, їм не буде кінця, але, свідчать зірки, у результаті все буде подолано і бажана мета буде досягнута.

У багатьох сім'ях запанує гармонія і настане стабільність. Сімейні пари будуть більше уваги приділяти своїй половинці. Що ж до тих, хто ще не знайшов свого "щастя", то в другій половині року ви знайдете ту людину, з якою вам буде легко і комфортно.

 

TitleТЕРЕЗИ

Це рік великих справ і час виконання всіх своїх планів. Ви повинні не боятися вступати в переговори, знаходити нових партнерів і освоювати нові сфери діяльності. Цей час починань і нових відкриттів. У фінансовому плані цей рік пройде стабільно.

Він також сприятливий в професійному виді діяльності. Декого чекає підвищення по службі і значна надбавка до заробітної плати. Багато представників цього знаку можуть розраховувати на отримання кредиту, спонсорську допомогу, підтримку батьків або близької людини. Можливі і вдалі операції з нерухомістю. Всі справи, пов'язані з документами і розпочаті в 2007 році, будуть успішно завершені.

У особистому житті продовжаться зміни. 2008 рік принесе великі зміни не тільки в професійні справи, але і в особисті відносини. Багато Терезів почнуть вити своє гніздечко або зроблять його просторішим і комфортнішим.

Друга половина року достатньо сприятлива для закоханих.

 

TitleСКОРПІОН

Цей рік для Скорпіонів - час звершень і відкриттів. Перед вами відкриються нові горизонти. Ви сміливо йтимете до наміченої мети і успішно досягатимете задуманого. Та варто пам'ятати, що для досягнення мети не всі засоби хороші.

Цей рік видасться надзвичайно сприятливим у фінансовій сфері діяльності. Ви одержите прибутки, про які навіть не підозрюєте. Для деяких представників цього знаку можливо придбання нерухомості. Скорпіони, які не пов'язані з бізнесом, також одержать непередбачені кошти.

Головні підводні камені, які завадять Скорпіону стати Рокфеллером, можливі в квітні і травні. Ближче до літа ваші надзавдання досягнуть космічних висот, а ви при цьому наполегливо вважатимете їх реальними і досяжними. Проте, якщо влітку Скорпіону все ж таки вдасться трохи пригальмувати, восени він одержить свої заслужені дивіденди.

Що стосується любовних стосунків, то цей рік для вас не зовсім стабільний. Складні подружні і любовні відносини переживуть чергову кризу. І якщо в першій половині року будуть зачеплені емоції, гордість і самолюбство, то в його другій половині мова піде про суто практичні речі. Не виключені бурхливі суперечки з приводу загального майна і житла.

А ось людям самотнім і розчарованим в сімейному житті можна розраховувати на новий роман, який майже стовідсотково закінчиться шлюбом.

 

TitleСТРІЛЕЦЬ

Для Стрільців цього року будуть помітні дві абсолютно протилежні тенденції. Нові напрями в справах успішно розвиватимуться, але плоди вони принесуть не відразу, а тільки наприкінці року. Для багатьох Стрільців складними виявляться справи, пов'язані з паперами або документами, але якщо докласти зусилля, то все складеться на вашу користь. Щоб уникнути конфліктних ситуацій, наберіться терпіння - це дозволить з успіхом подолати всі підводні камені і вийти переможцем з будь-яких ситуацій.

Можливі поїздки, зустрічі зі старими знайомими, добрими друзями і близькими людьми.

З грошима особливих проблем не передбачається. Рік в основному стабільний. Можливі великі витрати. Вони природним чином пов'язані з відпочинком, справами домашніми і сімейними, із справами професійного характеру. Проте і доходи будуть пристойні, і грошові справи досягнуть постійного балансу.

На любовному фронті все дуже благополучно. Сімейні пари знайдуть точку взаєморозуміння і будуть з підвищеною чутливістю відноситися один до одного.

Для тих, хто знаходиться в пошуку своєї другої половини, цей рік буде вельми вдалий і продуктивний. Для багатьох він закінчиться весіллям.

 

TitleКОЗЕРІГ

Цього року ви повірите у те, що мрії збуваються, і казка стає дійсністю. Фантастичний успіх в справах, успіх в грошах... Проте будьте готові попрацювати над собою. У цьому і полягатиме секрет ваших перемог. Оцініть на початку року все свої "плюси" і "мінуси", можливості, навики, імідж. Секретом вашого успіху будуть також теплі взаємини з оточуючими.

У квітні-травні буде невелика криза у фінансовій сфері діяльності, пов'язана із затримкою зарплати або непередбаченими витратами, гроші діставатимуться важкою працею. Але в червні становище помітно покращає, і решта року пройде так, як ви запланували. У другій половині року багато представників цього знаку одержать вагомі прибутки від свого підприємства.

Що ж до грошей - то в цілому 2008 рік вельми вдалий і продуктивний. Ви заробите більше, ніж хотіли б, і ваш прибуток покриє всі ваші витрати.

У плані кохання цей рік також благополучний. Відносини з близькою людиною стануть стійкішими і стабільнішими. Можливі сумісна поїздка, зустрічі із старими друзями і добрими знайомими. Самотніх чекає зустріч, знайомство, шлюб, який може виявитися довговічним.

 

TitleВОДОЛІЙ

Сміх і сльози, радість і печаль, успіх і невдачі - все це, і у великих кількостях, доведеться пережити Водоліям у 2008 році. У перші три місяці нового року вас чекає успіх у всіх починах, особливо в справах пов'язаних з фінансами, які в цей період будуть примножені.

А ось до кінця року доведеться докласти багато зусиль, як фізичних, так і моральних, щоб зробити ту справу, від якої залежатимуть ваш соціальний статус, підвищення на посаді і заробітна платня. У багатьох представників комерційних структур є можливість просування по кар'єрних сходах.

У грошовому плані рік надзвичайно вдалий. Прибутків передбачається більше, ніж витрат. Представникам цього знаку, які брали кредит або позики, вдасться погасити всі свої заборгованості. Гроші прибуватимуть в достатній кількості, звичайно, якщо ви не сидітимете склавши руки.

Перша половина року - чудовий час для відновлення і розвитку любовних стосунків. Можливі зустрічі з коханими, що проживають в далеких країнах, сумісні поїздки, розваги. А в другій половині року Водолії стануть шукати вихід з складної і, можливо, тупикової ситуації. Вплив Юпітера зробить їх сміливішими, рішучішими і самостійнішими, що відіб'ється на стосунках з подружжям і пасіями.

Люди самотні можуть розраховувати на доленосну зустріч в лютому, червні або другій половині серпня.

 

TitleРИБИ

Ділова активність більшості представників цього знаку перебуватиме у 2008 році на найвищому рівні. Одержать продовження сприятливі тенденції, початок яким припадає на 2007 рік. Розпочаті в цей період справи розвиватимуться і приноситимуть непогані плоди.

У підприємця і службовця є шанс збільшити свої прибутки і піднятися на вищий економічний ступінь. Активізуються відносини з партнерами з інших міст або країн.

Для грошей достатньо благополучна перша половина року, коли доходи багатьох Риб значно зростуть. Непогані гроші можна буде одержати в другій половині березня, квітні, липні і серпні. Починаючи з вересня ситуація буде не такою сприятливою, тому бережливіше ставтеся до своїх прибутків і протягом всього 2008 року всіляко контролюйте сферу фінансів.

Самотні Риби знайдуть свою другу половину і протягом року зів'ють сімейне гніздечко. Придбання нового будинку або квартири полегшить життя стабільному подружжю. Тим, чиї стосунки залишають бажати бути кращими, належить пройти один з найскладніших періодів життя, який триватиме не менше двох років. У цей період багато стосунків будуть переглянуті, і з обтяжливими відносинами, що вичерпали себе, буде покінчено. Можливо, нове кохання, яке з'явилося в недавньому минулому у Риби, примусить повністю змінити весь життєвий устрій.

Східний Щур. Особливості символіки

Новорічні новини звідусіль

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers