rss
04/24/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Зірковий калейдоскоп \ Зірковий калейдоскоп

TitleЗірка в ролі снігурочки...

Коштує недешево. Зірки шоу­бізнесу заробляють на корпоративах мільйони

Напередодні новорічних і різдвяних свят зірки шоу-бізнесу отримують безліч запрошень виступити на корпоративних вечірках крупних компаній. Ціни на зірок і зірочок починаються вже з декількох тисяч євро. Запрошення на корпоративну вечірку під Новий рік російської Алли Пугачової коштуватиме від 70 тис євро, української "ВІА Гра" - від  20 тис доларів.

Далі подаємо розцінки на західних знаменитостей. Не всі з них співають, але ощасливити фанатів своєю присутністю біля новорічної ялинки дуже навіть можуть...

Rolling Stones: За півторагодинний виступ легендарної групи перед вузьким колом публіки доведеться викласти 4 млн євро, включаючи розміщення і переліт.

Кайлі Міноуг: За 20-хвилинний приватний концерт співачка отримує 900 тис євро. Отже за годину вона коштує напевно 2,7 млн.

Дженніфер Лопес: Співачку до недавнього часу можна було замовити за 1,2 млн доларів. Правда, зараз це неможливо, оскільки Лопес вагітна.

Дайана Рос: Колишній соліст групи The Supremes в межах США готова прийти в гості за 250 тис доларів.

Шеріл Кроу: Співачка не сидить на шиї у колишнього чоловіка Ленса Армстронга. За одне приватне запрошення вона заробляє 450 тис доларів.

Селін Діон: "Всього лише" один мільйон просить для себе франко-канадська співачка. У цю ціну, правда, не входить розміщення її численного антуражу.

Род Стюарт: Коли султан Брунея на день народження запросив до себе в гості Рода Стюарта, той погодився приїхати на вечірку за 4,5 млн доларів.

Елтон Джон: В порівнянні зі Стюартом, його британський колега Елтон Джон просто дискаунтер. У тому ж Брунеї він співав за 1,5 млн доларів.

Герхард Шредер: Хоча колишній канцлер Німеччини не так давно в цьому бізнесі, він просив аналогічні гонорари: від 50 до 100 тис доларів.

Біл Клінтон: У колишнього президента США зі 100 тис торг тільки починається. За рік на своїх доповідях він заробляє мільйони.

Періс Хілтон: Світська левиця з'явиться на заході за суму починаючи від 100 тис доларів. Говорять, за приїзд  Періс до Росії в гості до його доньки мільйонер Пластінін заплатив Періс два мільйони "зелених".

Шері Блер: Дружина колишнього прем'єра Британії готова виступити перед охочими з доповіддю на тему "Сумісність сім'ї і професії" за 40 тис євро.

Бой Джордж: Через постійні конфлікти з законом ціна на Боя Джорджа різко впала. Якщо в 2002 році потрібно було 20 тис євро, то зараз вистачить і чотирьох з половиною.

Майкл Джексон: Приватний концерт або поява на урочистому заході коштує мінімум 1 млн доларів. А його друг султан Брунея заплатив за виступ в своїх покоях аж 10 млн.

Хайді Клум: У супермоделі діє твердий тариф - 50 тис доларів або євро, залежно від місця, де вона має виступати.

P-Diddy: За 35 тис доларів американський реппер готовий навіть виступити в ролі діджея. До цієї суми потрібно додати ще витрати на перебування зірки.

Клаудіа Шиффер: Коротка розмова, ковток води, фото на пам'ять. Ось і промайнула година, за яку колишня модель бере 40 тис євро.

Шакіра: 840 тис євро, кажуть, заплатив росіянин, що запросив колумбійську виконавицю до себе на день народження.

Стіві Уандер: Сліпа легенда соулу виступає на приватних заходах за 620 тис євро й більше.

Роббі Вільямс: За 1,5 млн євро співак виконає вам цілих 17 своїх пісень, що непогано за співвідношенням ціна-кількість.

Кристина Агілера: У неї ціни коливаються від 800 тис до 3,6 млн євро, які заплатив російський банкір за дві виконані для нього пісні.

Стінг: 300 тис євро заплатив Стінгу засновник Microsoft Біл Гейтс за виконання декількох пісень у себе на дні народження. Якщо ж захід проходить за межами США, то нижче за 1 млн ціна не опускається.

Діта фон Тіз: Один раз стриптизерша роздяглася за 25 тис доларів. Правда це була спеціальна ціна для голови Playboy Х'ю Хефнера.

Мухаммед Алі: 250 тис євро коштує запросити легендарного боксера до себе. Проте багато що залежить від його стану здоров'я в конкретний момент.

 

TitleДжолі боротиметься зі збройними баронами

Акторка зніметься у стрічці на основі реальних фактів

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі погодилася зіграти агента американської розвідки й експерта з боротьби з незаконною торгівлею зброєю Кеті Лінн Остін.

Пані Остін - цілком реальна особа, вона працювала на американський уряд у гарячих точках Африки, Європи, Південно-східної Азії та Центральної Америки

Акторка має виступити проти вигаданого персонажа, прототипом якого виступив російський бізнесмен Віктор Бут, якого в 2002 році підозрювали в контрабанді та постачанні зброї Аль-Каїді та Талібану.

Права на фільм придбані компанією Paramount Pictures, однак сценарію до майбутньої стрічки поки немає. Як зазначає Variety, "фільм розповість про вигадані події, засновані, водночас, на реальних фактах".

 

TitleУ Пугачової з Галкіним - ідилія

Але не сім'я. Поки що...

Алла Пугачова розповіла про свої стосунки з Максимом Галкіним. Російська примадонна живе з відомим гумористом майже рік. Щоправда, у своїй московській квартирі..

Свій роман з Галкіним 58-річна Пугачова прокоментувала під час програми телеканалу НТВ Ти не повіриш!. Співачка не заперечувала стосунки з 31-річним гумористом. "Ми живемо з Галкіним душа в душу, - розповіла журналістам Пугачова. - Як довго триватиме ця ідилія, я не знаю і не хочу загадувати. Більш тямущої, витонченої і симпатичної людини я давно не зустрічала. Мені дуже добре, комфортно, і йому теж, як він каже. А там уже подивимося, йому все одно доведеться колись створювати родину", - додала Примадонна.

Максим Галкін остаточно переїхав жити до Пугачової в червні цього року. Однак ще до свого переїзду гуморист значну частину свого часу проводив у квартирі Пугачової.

 

Літак Ротару «поцілувався» з бензовозом

Пасажири дивом не постраждали

Літак, на якому Софія Ротару повинна була летіти до Києва після серії московських концертів, мало не вибухнув прямо на злітній смузі.

Біля "Шереметьєво-1" артистка зійшла на борт лайнера, яким, до речі, повинен був летіти і відомий режисер Станіслав Говорухін. Коли літак почав вирулювати на злітну смугу, в нього врізався бензовоз. Удар ледь не протаранив паливний бак, так що пасажири дивом уникнули вибуху.

Винним в інциденті виявився водій паливозаправника, який виїхав на злітну смугу в невідповідний момент. В результаті зіткнення у літака погнулися стійки шасі. Ще трохи - і літак з Ротару на борту міг вибухнути.

"Мама сильно переживала через цей випадок. Після катастрофи вона взагалі не хотіла летіти. Але потім все-таки сіла в літак, який подали за дві години", - розповів син знаменитої співачки Руслан Євдокименко.

 

TitleВиростити дерево, побудувати будинок...

Навесні в Новому Орлеані з'вляться будинки, збудовані Бредом Пітом

Будівництво перших будинків, котрі будуть побудовані в Новому Орлеані за ініціативою Бреда Пітта, завершиться в травні 2008 року.

Будинки призначені для родин, які залишилися без притулку внаслідок урагану Катріна, який у 2005 році вирував у США.

Будівництво 150 будинків у Новому Орлеані здійснюватиметься в рамках організованого Піттом та його партнерами Make It Right. Актор займається відновленням району Lower Ninth Ward, повністю знищеного ураганом.

За словами Бреда Пітта, нове житло для мешканців Нового Орлеану будуватиметься з екологічно чистих матеріалів. При цьому його буде спроектовано таким чином, що воно зможе встояти навіть за сильної повені. У середньому будівництво кожного такого будинку коштуватиме близько $150 - ­200 тис. Сам Пітт уже пожертвував на користь проекту Make It Right понад $5 млн.

«Наша мета - побудувати 150 будинків, - заявив актор, перебуваючи на місці пошкодженої ураганом дамби Industrial Canal. - Однак немає жодної причини, чому ми не можемо побудувати тисячу будівель, десять або сто тисяч», - додав він.

Зірковий калейдоскоп

Зірковий калейдоскоп

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers