rss
04/25/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Студентська палітра \ День Подяки у Lake View High School
 Title Title

Іра Шак

Таня Коваль

Наші друзі зі Слов'янського Клубу надіслали нам чудові фото і маленький звіт зі святкування Дня Подяки у Lake View High School, чим ми і раді поділитися із нашими читачами.

Словянський Клуб існує у цій школі от уже більше трьох років. Його було організовано для того, аби допомогти юним новоприбулим швидко і безболісно адаптуватися у новій для них країні і у той же час створити навколо них звичне і таке рідне середовище, де вони могли б спілкуватися на своїй мові і знайти нових друзів. Клубівці збирається на короткі наради практично щодня, проте для святкувань зустрічаються не так уже часто, оскільки дітлахи усі в навчанні. Бажаємо клубівцям та їх керівникові-затійникові пані Есман ще багато-багато подібних цікавих та приємних зустрічей і як завжди чекаємо від них новин.

За традицією у Lake View High School втретє відбувся вечір на честь Дня Подяки. Місіс Есман - наш керівник, яка організувала у цій школі незабутній для всіх вечір, розповіла історію, як починалося святкування Дня Подяки. Після захоплюючої розповіді кожен подякував Богові за все, що має у своєму житті.

Вечерю, яку приготували учасники клубу, відвідав пан Павло Олексюк, представник Кредитної Спілки "Самопоміч". Для нас було надзвичайно корисно поспілкуватися з цією людиною. Ми дізналися багато цікавого. Наприклад, як правильно відкрити свій рахунок в банку і натомість отримати у подарунок 25 доларів. Крім того маємо ще багато чудових сюрпризів від "Самопомочі". Також до нас приєдналися випускники школи. Усі були дуже раді знову їх побачити і поспілкуватися з ними.

Пізніше всі зібралися за святковим столом скоштувати смачну індичку з гарніром. Під час частування усі між собою ділились враженнями про чудовий вечір.

Усі прекрасно провели свій час. Отримали багато позитивних емоцій і провели це один незабутній вечір.

 Title

Пан Павло дарує всім сувеніри

Фоторепортаж: святкування Halloween’a у LakeView High School в слов’янському клубі

З лінню по життю… плентаємося до диплому!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers