rss
04/26/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Комп’ютерна сторінка \ Свій куточок в інтернеті

Для досвідченого графомана створення свого куточку в інтернеті не становить особливих труднощів. Завів собі „живий журнал" - та й живи там, скільки заманеться. А от якщо вам потрібно інтернет-місце не лише для графоманства - тут вже справа складніша. Якщо ви надумали собі заснувати маленьку фірмочку, або вже її маєте, а гроші для співпраці з веб-майстрами чомусь не з'являються - тоді саме час подумати про створення сайту своїми руками. Віддача у грошовому форматі від цієї справи не забариться - зрозуміло, у тому випадку, якщо ваш сайт буде грамотно зроблений, а фірмочка займається не рогами й ратицями, а цілком пристойними речами.

 

Створення вдалого вебсайту: перші 14 кроків.

 

1) Перш ніж шукати місце для сайту - вебхостінг чи домен нейм, починай готувати ідеї твого вебсайту, і пиши і пиши гарний зміст, не менше 50-60 сторінок для початку.

2) Домен нейм - це те, що пишуть в адресній стрічці браузера користувачі для того, щоб зайти на ваш сайт. Наприклад: www.chasipodii.net. Домен нейм має бути простим, і, зрештою, не так вже й важливо, щоб він точно відповідав загальній ідеї сайту, головне щоб він був простим і легко запам'ятовувався.

3) Дизайн сайту: чим простіший тим кращий, код і сторінка мусять підходити для будь-якого браузера, від інтернет-експлорера до лінукса, не потрібно багато флешу і яви(рухомих картинок, стрибучих меню і т.д.), вони тяжкі і це дуже буде впливати на швидкість твого сайту. До того ж, боти пошукових систем просто ненавидять всі ці стрибучі прибамбаси. Якщо твій сайт не відкривається за перші 3 секунди, це вже дуже погано.

4) Сторінки:

4.1) вага сторінки:

чим менша, тим краще. Якщо зможеш, то не більше 20kb.Повторюю: чим менша, тим краще. Боти не люблять важких сторінок. Тому чим менше „важить" твоя сторінка, тмм більше шансів, що пошукова система її зареєструє.

4-2) зміст:

Після того як знайдеш свою ідею, спробуй написати хоча б 1 сторінку поповнення в день, від 200 до 500 слів, це забере не більше години твого часу на день.

4-3) дай лінки :

з кожної сторінки , знайди хороші сайти на ту ж тему, що й твоя сторінка і постав їх вебсайти на ту ж сторінку, роботи-пошуківці оцінюють це дуже добре і вважають що ваш сайт є серйозним. Та й читачам буде зручно...

4-5) внутрішні лінки

з кожної сторінки постав лінки до інших сторінок твого сайту, просто і помітно, це допомагає розприділити PR і перегляд твого сайту.

5) давай вже онлайн

став твій сайт онлайн, знайди хороший вебхостінг і публікуй вже свій сайт! Ні в якому разі не публікуй свій сайт тоді, коли на ньому нема жодної готової сторінки. Ніколи не роби так, бо є така річ у пошукових системах, називається кеш! Це коли пошукові системи додають твій сайт в їхню базу даних! Не можна щоб вони додавали пустий сайт! Кеш може лежати місяцями без оновлення! І тоді про новий зміст твого сайту ніхто не дізнається...

6) додай свій сайт у пошукові системи

додай свій сайт у якомога більше пошукових систем, від google до ramblera!

7) спостереження (статистика)

якщо у твоєму вебхостінгу є програми для перегляду статистики сайту, то спостерігай за трафіком сайту, якщо ж ні, то знайди інший вебхостінг! Професійному сайту необхідна статистика!

8) роботи:

у статистиці сайту зауваж, чи роботи пошукових систем відвідують усі сторінки твого сайту! Якщо ні, то передивись твої внутрішні лінки! І будь терплячим!

9) каталоги.

шукай каталоги, в які можна додати твій сайт! Але не просто додати! Знайди підходящу категорію для твого сайту і додай із твоїм головним keywordоm !

10) лінки

багато каталогів і сайтів пропонують обмін лінків. Для цього створи на своєму сайті сторінку тільки для лінків! Знайди сайти із твоєю темою, подивись чи вони пропонують обмін лінків, додай їхній лінк у твій сайт. Не забудь про зворотній зв'язок: напиши власникам пролінкованих айтів, що ти їх прорекламував, і що тобі хотілося б бачити твій лінк на їхньому сайті.

11) зміст.

пиши хороші тексти, одну сторінку на день, розширюй твою тему якомога більше, пиши і не забувай що люди будуть це читати і їм це мусить сподобатися щоб вони зайшли до тебе завтра! Знайди нові теми(під твою головну тему) про які будеш писати! Зміст-це найголовніше! І пиши гарно! Чим більше гарного змісту, тим більше віддачі! Дизайн тексту мусить бути простий і гарний! Люди в інтернеті мало читають! Твій текст повинен їм сподобатись!

12) зворотні лінки: іноді будеш отримувати прохання про обмін лінків. Не погоджуйся відразу! Подивися, що це за сайт! Якщо сайт не підходить тематиці твоєї сторінки, то не обмінюйся лінками.

13) вивчай свою статистику.

через декілька тижнів подивися статистику твого сайту. Ти побачиш кількість відвідувань від місць, де ти залишив свій лінк, а також трохи від пошукових систем, подивись які кейворди були використані, щоб попасти на твій сайт. Вивчаючи попити на ті чи інші речі, можна знайти хороші ідеї для нових сторінок.

14) пошукові та каталоги

через 2 чи 3 місяці подивись, чи знаходиться твій сайт у пошукових системах, і ще подивися у всіх каталогах, де ти додав. І не зупиняйся! Весь час додавай свій сайт в каталоги і обмінюйся лінками з сайтами на „твої" теми!

За матеріалами сайтів

www.bestloads.ho.com.ua,

www.topukraine.com

Проблеми безкоштовного хостингу

Майстри розкрутки і конкуренції

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers