rss
04/19/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Краса і мода \ Мода: Українські дизайнери тримають марку. Караванська показала одяг, який носитимуть замість “Dolce&Gabbana”

За три тижні до головної модної події осені - Українських тижнів моди - у Києві стартував Trade Mark Defile - покази провідних торгових марок, представлених на українському ринку одягу. Репортаж з показу Оксани Караванської зробив інтернет-тижневик ТаблоID.

У рамках цього заходу, який проходить вже вчетверте, організатори планують показати колекції українських та зарубіжних дизайнерів. Фішка в тому, що одяг цей має бути доступним для широких категорій населення.

Іншими словами, якщо на Ukrainian fashion week модельєри виставлять свою першу лінію - hautе couture і prêt-à-porter, - то на Trade Mark Defile українці мають змогу побачити більш демократичні як за ціною, так і за конструкцією моделі. Які, теоретично, цілком можуть носити прості смертні.

Title"Одяг другої лінії більш демократичний не лише за ціною, але й за своїми конструктивними характеристиками, а також за силуетами, які підійдуть і на більш повненьку дівчинку, і на струнку... Це більш масовий одяг", - розповіла ТаблоIDу голова оргкомітету "Українських тижнів моди" Ірина Данилевська.

Першою свою нову колекцію з другої лінії "OK" представила українська дизайнерка Оксана Караванська, яка вже вдруге бере участь у Trade Mark Defile.

Звичайні футболки дизайнер Оксана Караванська прикрасила фото з видами Карпат

Сама Караванська вийшла на подіум другою. В її колекції було майже все - від серії чоловічого одягу і елегантних сукенок ніжних тонів до картатих сумочок.

Тепер оглядачі хором сперечаються, що ж нахнуло на картаті сумочки Караванську: остання колекція "Louis Vuitton" чи тяжка доля українських селянок і «королев базару», які такими супермодними сумками щодня користуються вже не перший рік?

Сукні в горошок перетворили моделей у "сільських дівчат". Особливого сільського колориту надавала музика, під яку відбувалася ця частина показу - переспів "Ламбади" у виконанні "Мандрів"

"У цій колекції Оксана представляє те, що вона буде робити більш масовим тиражем. Ми намагатимемось зробити так, щоб її можна було побачити у торгових центрах, шоурумах, мультібрендових бутіках", - розповіла Данилевська.

"Якщо, наприклад, комусь не пасує горошок, то в колекції Караванської є блок сірих суконь, які чудово виглядають на брюнетках, блондинках, руденьких", - пояснила вона.

Сама ж Караванська, схоже, має амбітні плани замінити своїм одягом українцям розкручені європейські бренди.

Title"Насправді фірми на кшталт "Dolce&Gabbana" і "Versace" є настільки розкрученими, що всі знають, що, якщо вони купують "Dolce&Gabbana", - це якісний одяг. Ми хотіли зараз довести, що можна не боятися купувати Караванську, тому що це є абсолютно якісний продукт, який витримує три-чотири роки носки і більше", - каже дизайнерка.

При цьому Караванська запевняє, що одяг з другої лінії нічим не поступається її ексклюзивним колекціям.

"Те, що я вклала в цю колекцію емоційно не менше, ніж те, що я вкладаю у колекції першої лінії. До мене навіть в гримерку заходять і питають: "Оксано, ти що, до космосу підключилася?". Я кажу: "Ні, я лишилася сама собою", - розповіла вона.

Але найбільше, що повинно потішити українців, це те, що одяг від Караванської стане доступний майже для всіх.

"Якщо речі з першої лінії "Оксана Караванська" коштують від 1000 гривень, то маєчки, футболочки ми можемо стартувати з 150 гривень", - каже дизайнерка.

Велика революція у гардеробі

Широко розплющені очі. Make-up

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers