rss
06/16/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Краса і мода \ Недосконала досконалість

У кожному недоліку є щось довершене. Напевно, тому, що жінка сама по собі прекрасна і неповторна. Стара історія про красиві перетворення сьогодні легко здійсненна. Боротися з недоліками без гумору і волі не перспективно, залишатися собою - вірний шлях до довголіття.

Ідеали краси змінюються, і в сучасному суспільстві оцінюють не так зовнішні дані, як чарівність, прагнення до краси і досконалості! Француженки заявляють: «Немає непривабливих жінок, є жінки з недоглянутою шкірою». Самі ж французькі пані незадоволені своїми ногами (20%), сідницями (14%), носом (11%).

Як перетворити свої мінуси на плюси? Давайте спробуємо з'ясувати.

 

Вдала зачіска

Володаркам овального, витягнутого обличчя підійде зачіска з асиметричними лініями, без проділу. При цьому рекомендується основну масу волосся збирати над чолом.

Якщо у Вас високе чоло, краще носити гривку. Можна сміливо експериментувати - короткі стрижки будуть вам до лиця.

Володаркам квадратного обличчя не слід носити гладко зачесане назад волосся, зібране в пучок або розпущене по плечах, відкривати вуха, носити прямий проділ, пряме гладке каре. Краще всього підійде зачіска з пишними локонами, хвилями з боків обличчя. При цьому волосся з лоба можна зачесати назад або розділити косим проділом. Виграшна довжина до плечей і нижче, короткі зачіски, які не закінчуються на рівні підборіддя.

Короткі скручені пасма, що падають на чоло і щоки, збите над чолом волосся, допоможуть візуально збільшити надмірно вузьке чоло при грушеподібній формі обличчя.

Якщо Ваше обличчя трикутної форми, слід віддати перевагу зачіскам з гривкою, а бічні пасма завити і зачесати на щоки. Не робіть зачіску з круто завитим волоссям над лобом і короткими стрижками.

Якщо дуже низьке чоло, асиметрично розташуйте волосся, приховавши природну межу його росту. Можна волосся збити і укласти локонами.

Круглолицим жінкам слід уникати зачісок з прямими проділами і волоссям, що гладко розчесане не боки. Йдуть зачіски завдовжки до підборіддя, що приховують широкі скули. Добре виглядають крупні локони, що спадають на щоки або ступінчасті пасемка, що симетрично обрамлюють обличчя.

Хочете візуально зменшити свій великий ніс? Вибирайте зачіски зі скрученими пасмами, локонами, зачесаними на чоло і щоки. Робити стрижки дозволяється, але з умовою - «центр тяжіння» розташовувати невисоко.

Жінкам з крупними рисами обличчя більше підійдуть гладкі зачіски або стрижки, укладені великими хвилями.

Якщо риси обличчя дрібні - вибирайте зачіски із завивкою.

Дуже довгу худу шию замаскуйте зачіскою з довгого волосся, завитого в локони або хвилі типу «пажа».

При короткій або повній шиї можна підняти волосся, скріпити його вузлом на маківці або потилиці. Лінія потилиці повинна плавно сходити нанівець.

 

Красиві губи

Тонкі губи не терплять темної помади. Виграшний варіант - відтінки середніх і світлих тонів.

Якщо верхня і нижня губи різної величини, тоншу губу треба фарбувати на один - два тони світліше. Візажисти рекомендують скористатися контурним олівцем, тілесним чи кольору Вашої губної помади. Рот виглядатиме природніше, якщо провести не суцільну лінію, а підкреслити половинки губи, довівши лінію до куточків рота.

Невиразний малюнок губ можна легко виправити! Форму губ можна «малювати» за власним бажанням - пухкі, чіткі.

 

Ці очі навпроти

Маленькі очі. Нанесіть тіні на верхні повіки і розтушуйте у напрямку до зовнішніх куточків очей. Можна застосувати ефект півмісяця. Нанесіть туш на верхні вії. Але не малюйте лінію навколо очей олівцем.

Круглі очі. Виберіть тіні двох кольорів, одні середнього відтінку, інші темного. Нанесіть світлі на нижню частину верхніх повік. Зовнішні куточки очей виділіть темними тінями. Розтушуйте у напрямі вгору пальцями. Олівцем уздовж вій обведіть очі, вгорі зробіть невелику дугу. У міру піднесення дуги робіть лінію ширшою.

Глибоко посаджені очі. Нанесіть світлі тіні по всій повіці (але не на складки повік). Якщо хочете, щоб очі виглядали більшими, нанесіть світлі тіні на верхні частини повік. Уникайте темних відтінків і олівців.

"Вирячені очі". Виберіть тіні нейтрального кольору і нанесіть на всю повіку, щоб створити ефект поглиблення. Потім в нижній частині верхньої повіки темною тушшю за допомогою пальців або пензлика чітко виділіть область повіки. Далі олівцем витонченою широкою лінією обведіть очі.

Близько розташовані очі. Нанесіть тіні на зовнішні куточки очей, щоб привернути до них увагу.

Широко розташовані очі. Не виділяйте зовнішні куточки повік, а навпаки, нанесіть макіяж на внутрішню частину очей.

 

Фігура

Головне правило - любіть своє тіло! Ні дієти, ні виснажливі тренування не допоможуть Вам бути  впевненою, якщо віра у власні сили відсутня!

Ноги здаватимуться стрункішими в чорних колготках. Пам'ятайте про те, що чорний колір скрадає недоліки фігури, а світлий - навпаки оптично усе розширює.

Жінкам з масивною статурою не можна носити светри в смужку. Краще вибирати однотонні речі, або правильно комбінувати. Дотримуйтеся основного правила: гармонійне поєднання кольорів, правильний підбір аксесуарів.

Продовжувати говорити про недоліки і способи їх усунення можна до безкінечності. Всі ми недосконалі. Дженіфер Аністон не подобаються її стегна, Летіція Каста незадоволена своїм зростом, Наомі Кемпбел ненавидить свої ступні. Перетворюйте свої недоліки на родзинки і додайте більше гумору. Пам'ятайте - «не родися красивою, а родися щасливою».

Як фарбувати волосся в домашніх умовах

Велика революція у гардеробі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers