rss
06/16/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У світі цікавого \ 11 способів випроводити гостя

1. Тонкі натяки.

Цей спосіб - найввічливіший і тому малоефективний. Гостю потрібно всіма способами прозоро натякати, що взагалі-то пора вимітатися. Потрібно демонстративно поглядати на годинник, нервувати і зітхати, повторюючи як би про себе: «Вже північ! А матуся дозволили тільки до одинадцяти.» або «Вже північ, а я ще і уроки не зробила.» При цьому можна судорожно позіхати і запекло терти очі. Можна також періодично звертатися до гостя з таким, наприклад, питанням: «А тобі не потрібно подзвонити, що ти вже виїжджаєш?» або «Якщо ти вийдеш зараз, то ще встигнеш на останній автобус (тролейбус, потяг метро, електричку, таксі, віз - вибери відповідне)!»

Якщо тонкі натяки не допомагають, переходь до наступних способів.

2. Замори гостя голодом.

Хороший спосіб, відмінно допомагає з тими гостями, які люблять поїсти і завжди крутяться поряд з холодильником. Такому гостю потрібно весело, але твердо повідомити, що їжі в будинку більше немає! Все! Скінчилася! І грошей теж немає. Отже бігти в магазин - марно! Головне в цьому способі - проявити твердість і не допустити гостя на кухню. Ефект проявляється приблизно через півгодини - сорок хвилин.

3. Замуч його спрагою.

Теж хороший спосіб. Особливо ефективний, якщо гостя перед цим нагодувати оселедцем. По виконання аналогічний способу 2, проте замість їжі потрібно сказати про напої. Якщо ж невразливий гість поліз пити воду з-під крана, треба страшним голосом повідомити йому про те, що у вашій водопровідній воді не далі, як сьогодні виявлені бацили черевного тифу, сибірської виразки і сальмонельозу. Проте після цього не забудь ввічливо протягнути гостю склянку!

4. Трудова повинність.

Якщо гість ніяк не хоче йти, чом би не звалити на нього роботу по прибиранню квартири і миттю посуду? Зазвичай, коли гість бачить гору посуду в мийці і гору сміття в кімнаті, він відразу починає швиденько збиратися. Простий і надійний спосіб!

5. Фінансові труднощі.

Хороший спосіб не тільки випровадити гостя, але і відв'язатися від людини взагалі. Попроси його позичити тобі грошей. Краще не соромитися і відразу ж назвати непідйомну суму! Яку конкретно, радити не буду, у кожного - свої уявлення про цю суму. Приблизно вона варіює від 100 до 5000 доларів США по курсу Нацбанку на день візиту.

Один з найефективніших способів.

6. Слабке місце.

Підходить для того господаря, який добре вивчив звички своїх гостей.

Роби те, чого твій гість більше всього не любить. Якщо він не любить класичну музику, вмикай на весь поверх 5-у симфонію Бетховена, або 19-у - Шостаковича, або 7-у - Прокофьєва, або оперні увертюри Россіні. Загалом, все, що опиниться під рукою. Правда, є вірогідність, що він таки полюбить цю музику, але тоді його можна буде дістати іншим способом. Наприклад, твій гість не любить тварин. В цьому випадку сміливо сади йому на коліна свого кота (собаку, щура, морську свинку, зміюку, тарантула, папужку) із словами: «Він тебе любить, ти йому сподобався!» Якщо свого звіра немає, ради такого випадку можна позичити у сусідів.

7. М'яке хамство.

Схожий на перший спосіб, але завдання його - трохи інше. «М'яке хамство» повинне розсердити гостя, вивести його з себе. Наприклад, ти можеш підійти до нього і повідомити: «Ти знаєш, є такі люди, вони абсолютно не розуміють натяків! Їм говорять, що господарі втомилися, що гостям пора додому, а вони не реагують!» Або ж, якщо твій гість почав читати останній номер «ТВ парка», ти можеш вихопити журнал у нього з рук із словами: «Почитав - дай іншим почитати!»

8. Грубе хамство.

Підійди до гостя і скажи: «Знаєш, Вова, а не пішов би ти додому?» При цьому можна пограти у нього перед носом біцепсами, покрутити сковорідкою або зняти намордник з улюбленого бультер'єра.

9. Залякування.

Якщо не допомагають попередні способи, застосуй залякування. Погрози, що якщо гість зараз же не піде, ти викличеш міліцію, пожежників, «Швидку допомогу», службу газу, родичів, братиків, друганів.

Якщо слова не допомагають, ЗРОБИ ЦЕ!

10. Якщо ти застосував всі попередні способи, а гість все ще не йде, радимо перевірити - а чи живий він ще? Якщо ти використовував всі можливості, а він все ще тут, просто перестань його помічати. У тебе багато справ, ось і займися ними. Помий посуд, прибери в кімнаті, переодягнися, вмийся, почисть зуби і лягай спати.

11. Вища міра.

Якщо ти послідовно застосував способи 1-8, якщо у тебе в квартирі побували всі рятувальні служби, якщо гість полюбив класичну музику і нерозлучний з твоїм пітончиком, якщо він помив посуд, прибрав в кімнаті і позичив тобі 5000 доларів, якщо ти прокинувся вранці, а він ще тут і живий, тоді залишається одне - скористатися способом Одіссея. Пам'ятаєш, як він вчинив з женихами Пенелопи, що загостювалися? Якщо не пам'ятаєш, перечитай безсмертну поему Гомера «Одіссея». Це - хороша допомога для всіх господарів вечірки!

Походження назв відомих компаній

Чому загинув Герцог Бекінгем?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers