rss
06/16/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Краса і мода \ Як вибрати "свій" купальник?

Не дивлячись на різноманіття моделей, які пропонує літній ринок, купальники і плавки бувають двох видів - висококласні та всі інші. Про класні і говорити нічого: вони добре сидять, зроблені зі сучасних матеріалів, не розтягуються, не рвуться і не труть в найінтимніших місцях. Коротше, поводяться, як годиться якісній речі. Поговорити варто про те, як відрізнити висококласні купальники і плавки від всіх інших.

Дешеві купальники і плавки, якими заповнені сьогодні всі речові ринки, робляться з поліестеру. Матеріал і поганий, і хороший одночасно. Хороший тим, що не вигоряє на сонці, поганий - довго сохне, а потім назавжди втрачає форму. Термін життя таких купальних костюмів - один сезон.

Дуже активно ринкові торговці пропонують і наряди із звичайного поліаміду, широким жестом демонструючи, як добре вони розтягуються, а отже, налізатимуть на стегна будь-якого об'єму. Але при цьому, звичайно, замовчують, що розтягуються купальники і плавки з поліаміду відразу і... безповоротно. Термін їх служби також один сезон.

Краще, якщо ви зустрінете купальний костюм теж з поліаміду, але з лайкрою і еластаном. Мало не 50% всіх купальників і плавок робляться сьогодні з додаванням лайкри. Вся справа у процентному співвідношенні синтетичних волокон. Якщо на етикетці поліамідного купальника буде написано, що лайкри в нім не менше 18%, він прослужить 2 - 3 сезони і буде як новий, кожного разу відновлюючи минулу форму. Співвідношення лайкри в поліамідних плавках повинне бути приблизно таким же: якщо її не менше 16%, то такі плавки облягають, але не стискають органи купальщика. Вибираючи на ринку плавки, спробуйте їх розтягнути. Якщо вдасться збільшити їх розмір в 1,5 - 2 рази, значить, лайкра є. Якщо не тягнуться, не беріть - вони і на суші бовтатимуться, і у воді їх можна запросто згубити.

Є в купальниках ще одна важлива деталь, на яку часто не звертають увагу при покупці. Це шви. Якщо вони виконані голками великого діаметру (це видно відразу), не виключено, що купальник незабаром "поповзе" - спустяться петлі. Якщо шви грубі і товсті, приготуйтеся до того, що купальний наряд тертиме у всіх інтимних місцях. А одне це, мабуть, здатне зіпсувати відпочинок на пляжі.

Еластичні нитки повинні бути підібрані в тон тканини купальника.

Стійкість фарби можна перевірити, потерши тканину між пальцями або злегка змочити - ніяких слідів залишатися не повинно. 

І краще все-таки купувати купальники у фірмових секціях магазинів - у разі чого невдалу покупку можна повернути.

Щоб купальник сидів по фігурі, підкреслюючи ваші достоїнства і приховуючи недоліки, треба правильно його підібрати. Кожному типу фігури підходить свій купальник.

Ця стаття містить влучні поради щодо вибору купальника відповідно кожного типу фігури.

 

Title Якщо у вас великі груди, а сама ви мініатюрна, щоб не порушувати враження рівноваги фігури, уникайте купальників з тонких нееластичних тканин з вузькими бретелями, з чашками без кісточок, світлих відтінків у верхній частині купальника. Віддайте перевагу купальнику з чашками на кісточках і обов'язково з бретелями, що забезпечують максимальну підтримку грудей. Чудово виглядають на мініатюрних жінках фасони купальників із запахом. Вони створюють діагональну лінію на грудях і відволікають погляд на нижню частину. Кольорова гамма: верхня частина купальника темна, нижня світла з малюнком. Для корекції талії вибирайте купальник з темним верхом і світлий низ з вертикальними смужками. Темний верх візуально зменшить груди, а вертикальні смужки приховають ширину стегон і талії. Парео краще зав'язувати низько на стегнах.

 

 TitleЯкщо маєте маленькі груди, при виборі купальника віддайте перевагу:

  • купальнику з чашками на кісточках або з ущільненими чашками;
  • купальнику з бюстгальтером без бретелей (бандо);
  • купальнику з бюстгальтером зi складками, складочками і воланами;
  • купальнику з бюстгальтером з обробкою (наприклад, в середині бюстгальтера декоративне кільце, декоративна імітація брошки і т.д.);
  • купальнику з поперечними малюнками;
  • купальникам яскравих забарвлень, темнішим на тон нижче лінії грудей.

Уникайте темних забарвлень, горизонтальних ліній на грудях і бюстгальтерів з чашками без кісточок, оскільки все це візуально ще більше зменшує груди. Парео зав'язуйте великим вузлом на грудях.

 

Title Повній мініатюрній панянці потрібно мати купальник по фігурі, але у жодному випадку не тісний. Ймовірно, вам слід купити купальник на розмір більший за розмір вашої сукні. Повна жінка краще виглядає в цілісному купальнику глибоких, приглушених кольорів, з матової тканини. Бажаний середньої висоти виріз по стегнах. Вставки, що втягують живіт, будуть формувати талію на зразок корсета. Необхідні чашки з кісточками і високий вміст лайкри у складі тканини (проте тканина не повинна бути блискучою). Пошукайте купальник з безліччю вертикальних деталей (малюнок, шви), широкими бретелями і досить низьким вирізом.

Уникайте: купальників-бікіні, вузьких бретелей, світлих блискучих тканин, дуже низького або дуже високого вирізу по стегнах, дуже закритих у верхній частині купальників, купальників з чашками без кісточок і поперечного малюнка.

Пляжний одяг - легка сорочка, туніка, світлі пляжні брюки. Капелюх від сонця з широкими крисами допоможе зрівноважити фігуру.

Якщо у вас коротка шия або подвійне підборіддя, вам слід уникати купальників з високим вирізом. Подібні моделі привертають увагу до докучаючої частини тіла. Вам краще вибрати купальник з глибоким V-подібним вирізом або без бретелей (якщо у вас не дуже великі груди). Парео краще зав'язувати на грудях або на талії, але не на шиї.

TitleЯкщо у вас короткі ноги, візуально подовжити їх допоможуть купальники з високо вирізаними по стегнах трусиками (проте, якщо у вас повні стегна, то уникайте таких купальників, оскільки вони тільки привернуть увагу до "важкого" низу). Вам підійдуть суцільнокроєні купальники з вертикальними лініями, які повинні доходити до лінії грудей.

Уникайте: дуже низько вирізаних по стегнах купальників і трусиків у формі шортів, які візуально зменшують ноги, уникайте бікіні і дуже вузьких трусиків-бікіні, оскільки горизонтальні лінії, що перетинають тіло, також візуально вкорочуватимуть зріст і збільшуватимуть ширину. Ідеально вам підійде міні-парео або парео по щиколотку з підкресленим вертикальним малюнком. Щоб здаватися вищою, можна зав'язувати парео на шиї.

Якщо у вас дуже широкі плечі, також уникайте високих вирізів. Вам ідеально підійдуть купальники з глибоким V-подібним вирізом або з круглим вирізом. Такі фасони допомагають візуально звузити плечі. Парео можна зав'язувати на шиї.

TitleЯкщо ж у вас вузькі і похилі плечі, уникайте купальників з глибоким V-подібним вирізом, а також подовжніх ліній у верхній частині купальника. Щоб вирішити проблему і візуально зрівноважити нижню частину фігури з верхньою, вам краще придбати купальник з широко розставленими бретелями і високою лінією вирізу. При цьому зверніть увагу і на кольорову гамму. Краще, якщо верх купальника буде світлим, а низ - темнішим і однотонним. Парео краще всього зав'язувати горизонтально справа або зліва під пахвами. Це візуально розширить плечі.

Високий зріст - це зазвичай достоїнство. Вам чудово підійдуть бікіні з широкими бретелями, бюстгальтери без бретелей - бандо і труси-шорти. Парео зав'язуйте на талії або на стегнах, щоб розділити фігуру на дві частини. Вам краще носити сандалі з широких ремінців. Можна не боятись контрастуючих кольорів. Бікіні дуже підійде і високій повній жінці. Пошукайте купальник з діагональним або подовжнім малюнком. Труси-шорти чудово виглядають на високій жінці з довгими ногами і подовженою грудною клітиною.

TitleДля тих у кого коротка талія - ідеально підійдуть цілісні купальники з вертикальними деталями (смужки, малюнки, шви, ряд гудзиків і т.д.), які візуально подовжуватимуть торс і з чашками на кісточках, щоб підняти груди якомога вище над лінією талії. Цілісний купальник з подовжньо розташованими вставками, що різко виділяються, подовжуватиме фігуру з короткою талією. Чудово підійде купальник з комбінованих різнокольорових горизонтальних смуг.

Уникайте: бікіні (такі купальники лише підкреслять диспропорції тіла), підкреслення талії (особливо поясочків і горизонтальних деталей на лінії талії). Вам підійде парео з подовжнім малюнком. Парео, зав'язаний справа або зліва під пахвами, подовжуватиме торс.

Повні руки, звичайно, не заховаєш, надягаючи купальник, але ви можете відвернути увагу від рук і перенести його на рівень грудей. Підберіть купальник з пишними деталями або малюнком на грудях. Ви можете вибрати легку прозору блузу або блузу в тон купальника з рукавом три чверті.

Якщо у вас широкі стегна, уникайте світлих блискучих тканин, поясочків-ремінців і поперечного малюнка в нижній частині. Остерігайтеся підкреслювати талію. Вам підійде цілісний купальник зі вставками, що втягують живіт. Вдалим буде вибір купальника з яскравим верхом (колір і малюнок) і гладким низом або з вертикальним малюнком, бажані широко розставлені бретелі. Вас зроблять стрункішою діагональні смуги, що сходяться на животі або стегнах. Підійде купальник із спідничкою (уникайте таких купальників, якщо у вас вузькі плечі). Якщо у вас широкі стегна або великий живіт, зав'язуйте парео під кутом на талії, а не строго горизонтально.

Крізь рожеві окуляри…

Гламур як стиль життя

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers