rss
06/16/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ 7 порад, які допоможуть радикально змінити ваше житло і не втратити гроші!

Кожен любить оновлювати домівку, і якщо ви проживаєте в старому домі в доброму районі, обнова може стати значним інвестуванням. Але тут є також деякі підводні камені, яких потрібно остерігатися, щоб не втратити великих коштів.

 

1. Підніміть Дах!!!

Не буквально, але відкрийте горище, і підніміть стелю, як мінімум, в вітальні. Старші будинки, зазвичай, мають 8-футову стелю, і це одна з перших характеристик, на яку покупці звертають увагу. Це обійдеться вам відносно недорого, але значно вплине на внутрішній вигляд будинку і його ціну. Ви самі будете враженні, на скільки більшою і світлішою стане ваша оселя.

2.Позбудьтеся лишніх стін.

Знесіть стільки стін, скільки можете, але щоб при цьому збереглася цілісність будинку, і необхідне розділення кімнат. Якщо ви порівняєте старші будинки з новішими , ви помітите, що старші будинки, зазвичай, захаращенні великою кількістю маленьких кімнат, в той час як новіші будинки світліші, відкриті і просторі. Таке враження створюється завдяки "лінії зору". Новіші побудови відзначаються меншим відділенням кімнат. Ви можете створити таке ж відчуття, наприклад, позбувшись напів- стіни, яка відокремлює вашу кухню від вітальні або позбувшись стіни між вітальнею і їдальнею, щоб створити одну велику кімнату. Ви будете приємно враженні такою зміною.

 

3. Кухня і ванна.

Ці дві кімнати в будинку, в які ви можете без остраху інвестувати і ніколи не втратити. Переробіть або замініть кабінети, поставте нову плитку і нові раковини, навіть встановіть новий душ. Коли ви будете продавати свій дім - ви побачите, яке вдале інвестування ви зробили.

 

4. Головна спальня.

Доми з однією ванною, які були популярними в 70-ті роки, давно вийшли з моди. Американці вирішили, що набагато зручніше мати приватну ванну для себе і іншу ванну для гостей і дітей. В той самий час, як 90% з домашніх доповнень - погані ідеї (ви витрачаєте свої кошти, і ці поліпшення не дуже впливають на ціну житла), побудова додаткової ванни - надзвичайно добра ідея (ви додаєте додаткову площу і піднімаєте ціну вашого будинку). Переконайтеся, що ваш будівельник (чи ви самі), зробить новий фундамент і добре приєднає його до старого. Впевніться, щоб робота була зроблена належним чином. Поганий дизайн або неякісно збудоване доповнення зробить вам погану послугу, покупці негайно задумаються над тим, щоб його переробити, і це може коштувати вам додатково.

 

5. Облаштуйте ваше подвір'я

і газон.

Це модно, це дешево - і це повністю змінить зовнішній вигляд вашої оселі. Більшість покупців шукає спочатку через Інтернет. Вигляд вашого будинку - перша річ, на яку вони звернуть увагу. Це найголовніше, що «примусить» їх приділити вашому будинку більше уваги і розглянути його детальніше, включаючи інтер'єр. Ви можете потратити на ¼ acre близько $3000, але аж ніяк не пошкодуєте про затрачені кошти, коли ваш будинок буде виставлений на продаж. До того ж, це екологічно і фінансово розумне рішення. Перестаньте витрачати воду!

 

6. Побілка.

Побілка вашого житла в сучасні кольори зробить велику різницю у вигляді будинку. І якщо брати до уваги фінансовий бік - приблизно $0.75/s.f. - було б великою помилкою відмовитися від побілки, коли ви вирішуєте, що настав час модернізувати вашу домівку. Якщо ви плануєте жити в будинку протягом довгого часу, фарбуйте так, як вам подобається, але плануйте на перефарбовування безпосередньо перед тим, як настане час для продажу. Якщо ви плануєте на незначну обнову вашого будинку для того, щоб продавати його, зупиніть свій вибір на нейтральних кольорах, таким чином це апелюватиме до ширшої аудиторії.

 

7. Дерев'яні підлоги.

Ви не завжди зможете повернути вкладені кошти за встановлення дерев'яної підлоги. Якщо ви проживаєте в доброму районі, і настав час змінити підлогу, порівняйте ціни на так звану «дерев'яну плитку», «pergo», «engineering floor» і паркет. Якщо ваш дім, наприклад, можна оцінити $350 тис. і більше, забудьте про pergo чи дерев'яну плитку, і, вибираючи engineering floor, постарайтеся, щоб це було не найдешевше. Якщо ж різниця в ціні між паркетом і engineering floor не велика, зупиніть свій вибір на дерев'яній підлозі - це вибір більшості покупців.

 

Обновлення вашого дому може принести вам багато задоволення і радості, і в той же час фінансову вигоду. Більшість старіших домів у кращих околицях потребує обновлення і це варто вашої уваги, тому що при продажу ви отримаєте додатковий прибуток. Дотримуйтесь цих порад і ви обов'язково отримаєте винагороду за затрачений час.

 

Хай щастить. Як завжди ваша,

Світлана Кордонська

Sky Realty Group

Off: 773-348-0007

Cell: 847-561-4285

Ідеальна співбесіда

Наскільки необхідною є інспекція будинку

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers