rss
06/16/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Сім хороших звичок або Як побудувати блискучу кредитну історію

Роман Яремчук є агентом з нерухомості та очолює компанію EXIT Realty Group. Якщо Ви хочете здійснити будь-яку операцію з нерухомістю або у Вас виникли запитання, потрібна порада, телефонуйте 773-865-0631, а також пишіть на електронну адресу: [email protected]

 

Люди, які зуміли побудувати добру кредитну історію, зробили це з однієї єдиної причини - вони позичали гроші і завжди їх вчасно повертали. Інших секретів не існує. Найлегший шлях і, можливо, найправильніший - це наслідувати звички людей, які мають відмінну кредитну історію.

Отже,

1. Ніколи не платити готівкою.

Люди, які мають добру кредитну історію, хочуть щоб їм зараховувалася кожна покупка. А кожна покупка буде зарахована тільки у тому випадку, коли всі три кредитні бюро будуть про це знати. Це стається тільки у випадку, якщо ці покупки оплачуються кредитними картками. Тобто, коли ви отримуєте свій зароблений чек, слід покласти його на свій банківський рахунок. Всі свої покупки протягом місяця оплачувати кредитною карткою, а коли приходить термін сплати за картку, ви зі свого банківського рахунку сплачуєте заборгованість.

2. Ніколи не користуйтеся дебетною карткою.

Ви не знайдете дебетової картки у гаманці людей з відмінною кредитною історією.

Дебетова картка не додає вам абсолютно нічого до кредитної історії, а кредитна її будує. Більше того, якщо у вас хтось вкрав кредитну картку і скористався нею, то ви застраховані від цього, а, якщо хтось скористався вашою дебетною карткою, то ви вже ніколи не повернете своїх грошей.

3. Сплачуйте баланси на кредитних картках.

Люди з відмінною кредитною історією, як правило, не мають на них високих балансів. Найлегший шлях це зробити - не мати взагалі ніяких балансів. Тобто ви користуєтеся своїми картками цілий місяць, але повністю їх виплачуєте.

4. Складіть графік сплати боргів.

Якщо ви дійсно хочете побудувати добру кредитну історію, ви повинні вчасно сплачувати свої рахунки. Кожна кредитна установа дає вам 30 додаткових днів після терміну сплати вашої заборгованості, і вже після того ваша несплата впливає на кредитну історію. Тобто, якщо термін сплати вашої картки 15 лютого, а ви заплатите за неї 10 березня, то ця затримка ніяк не вплине на вашу кредитну історію, але ви будете змушенні заплатити штраф за 25 днів затримки платежу. Найлегший спосіб вчасно сплачувати свої рахунки - це вибрати один день у місяці, коли ви оплачуєте усі свої рахунки.

5. Намагайтеся збільшити суму кредитів на своїх картках.

З тої причини, що люди з доброю кредитною історією часто позичають гроші і вчасно їх відають, компанії кредитних карток постійно збільшують їм кредити. Це їм вигідно, тому що вони можуть потратити більше грошей без пониження своєї кредитної історії. Ви отримаєте найкращі кредитні бали, якщо не будете витрачати більше 35% від суми своїх максимальних кредитів на кожній з карток. Наприклад, якщо максимальний кредит на вашій картці 3,000, то рекомендується використовувати не більше 1,000. Крім того, якщо ви маєте високі ліміти на картках, то банки можуть робити вам дуже цікаві пропозиції за низькі відсотки.

6. Ніколи не закривайте кредитні картки.

Кредитні бюро звертають дуже велику увагу на тривалість існування ваших карток. Дуже часто люди закривають кредитні картки з різних причин. Це дуже погано впливає на вашу кредитну історію. Чим довше існує кредитна картка, тим краща стає кредитна історія. Люди з відмінною кредитною історією ніколи не закривають свої картки. Вони хочуть показати, як довго вони ними користуються і як вчасно їх сплачують.

7. Ніколи не винаймайте житла.

Ваш будинок, можливо, є найбільшою покупкою у вашому житті і він може мати найбільший вплив на вашу кредитну історію. Коли ви купуєте будинок, ви показуєте кредитним бюро, що можете впоратися з великими сумами місячних платежів. Однією з причин, чому люди з хорошою кредитною історією стараються купувати житло, це можливість суттєво покращити свою кредитну історію. Якщо ви купуєте будинок вперше, то через декілька місяців ваша кредитна історія в середньому підростає на 40-50 балів.

Люди з доброю кредитною історією не роблять чогось надзвичайного. Вони просто мають хорошу звичку позичати і повертати гроші. Якщо ви хочете побудувати добру кредитну історію, то запозичте ці звички і спостерігайте, як ростуть ваші бали. Разом з вашою кредитною історією буде зростати і ваш добробут.

Потрібна консультація - дзвоніть, буду радий вам допомогти.

Хай Вам щастить, до наступної зустрічі.

Фундація «Україна-США» розпочала нову молодіжну програму Summer Work Travel

Великі гроші для сміливих

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers