rss
04/25/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Освіта \ Обираємо професію або Як поцілити в яблучко?

Мільйони людей у всьому світі мріють жити в Америці, у країні неймовірних можливостей, де збуваються найсміливіші мрії. І тільки потрапивши сюди, вони розуміють, що для того, аби пробитися у життя, потрібно так немало:

Потрібно говорити англійською, мати хорошу і затребувану професію, розуміти і сприймати нову культуру.

Якщо ви не знаєте мови, не маєте професії, а тут ще й сім'ю треба утримувати, ситуація виявляється набагато складнішою, ніж уявляв.

Звичайно, кілька мільйонів доларів можуть вирішити практично усі проблеми, але якщо цих кількох мільйонів немає, правильна порада може бути дуже до речі. А в Америці, як ніде, хороша порада цінується дорого.

Отже, як при мінімальній затраті часу, сил та фінансів у найкоротший строк отримати максимальний результат?

Відповідь на це питання, на жаль, не однозначна.

У кожного повинна бути своя відповідь, котра б брала до уваги усі можливі параметри, такі як вік, ціль життя, досвід роботи, освіта, рівень англійської, бажання та вміння досягти поставленої мети, здатність пристосовуватися до нових умов, підтримка рідних та друзів.

Додайте до цього ще й сучасну економічну ситуацію, і ви, напевно, уже зрозуміли, що вам потрібна справжня професійна порада.

Почнемо із пріоритетів. Якими вони повинні бути? Отже, №1 - професія, №2 - мова. Чому так? Бо вивчення мови - це довгий процес, а професію слід набувати швидко.

Якщо ви не певні, яку ж професію обрати, використайте усі можливі ресурси: вашу общину, друзів, рідних, знайомих... ну і звичайно ж Інтернет.

Department of Labor подає інформацію про кожну спеціальність за адресою: www.dol.gov або

www.bls.gov/oco/home.htm. Перегляньте A-Z Index і розпочніть пошук професії. Перевірте умови роботи, можливу зарплатню і її ріст, яка від вас вимагається освіта, досвід роботи і т.д.

Потім гляньте на сайтах

www.monster.com, www.hotjobs.com та www.careerbuilder.com, як багато вакансій за цією професією було оголошено.

Проаналізуйте отриману інформацію і вирішіть для себе, чи хочете ви цю професію.

Якщо так, то ви готові до наступного кроку. Якщо ж ні, то поверніться на сам початок і знайдіть професію, котра вас влаштовує.

Ну а зараз - наступний крок. Проведіть інвентаризацію вашої готовності до роботи. Проаналізуйте, чого вам не вистачає, чи вам потрібно покращити знання, набути додаткові навики, отримати сертифікати та ліцензії.

Якщо ж ви не можете визначитися, не маєте достатньо інформації чи просто потребуєте порадитися, приходьте до нашої школи, Computer Systems Institute, я із задоволенням зустрінуся з вами і допоможу вам прийняти рішення.

В CSI ми не тільки допоможемо вам обрати професію, котра ідеально вам підходить, але також підготуємо вас до неї, підберемо для вас відповідне діагностування, допоможемо вам вивчити англійську і посприяємо у влаштуванні на роботу.

Отже, якщо ви у стані провести самостійне дослідження, побачити свої перспективи і скласти план майбутніх дій - вперед! Будьте послідовні і не падайте духом!

Якщо ж вам важко визначитися - зателефонуйте мені і призначте час безкоштовної персональної консультації. Із задоволенням допоможу вам.

Елла Зібіцкер, President & CEO

Computer Systems Institute

8930 Gross Point Road, Suite 100 Skokie, IL 60077

Tel. (847) 967 5030 ext.104  Fax. (847) 967 5066

[email protected]  www.CSInow.com www.CSIJobBoard.com www.CSICorporateTraining.com

Як стати віртуальним студентом

Дотягти до диплому: Mission impossible?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers