rss
06/16/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Найнеобхідніші кроки при переїзді у нове житло

Ірина Шкільник є агентом з нерухомості, та працює в компанії EXIT Realty Group. Якщо  Ви хочете здійснити будь-яку операцію з нерухомістю або у Вас виникли запитання, потрібна порада, телефонуйте

Тел 773-968-3275 ,  а також

пишіть на електронну адресу:

[email protected]

 

Доброго дня, шановні читачі нашої газети.

День переїзду це останній і, можливо, найважчий крок у всьому процесі. Дуже добре, якщо ви бодай трохи сплануєте переїзд наперед. При замовленні компанії, яка буде вас перевозити, подзвоніть хоча б у дві і порівняйте ціни. Не забудьте поміняти свою адресу у банках і інших установах.

Щоб не сталося ніякої помилки, після зміни адреси передзвоніть у всі установи і ще раз в цьому переконайтеся. Подзвоніть у ваші газо- і електрокомпанії приблизно за 10 днів до переїзду.

І ... повний вперед до Будинку Вашої Мрії. Це те, що потрібно зробити у двох реченнях, але насправді ми б хотіли розказати вам більш детально про ті необхідні кроки, які потрібно здійснити при переїзді, щоб це відбулося легко і без додаткових стресів.

1. Перш за все не забудьте переписати на своє ім'я світло, газ, телефон і т.д. ще до, того як ви переїдете, але це неодмінно повинно бути зроблено до закриття (closing). В іншому випадку ви можете залишитися без світла або можливості спілкування із навколишнім світом. Крім того не забувайте, якщо ви не переписали газ на своє ім'я на протягом трьох днів, є велика ймовірність, що вам його відключать і тоді доведеться платити додаткові кошти за його повторне включення.

При відключенні комунальних послуг на старому місці проживання не забудьте вказати свою нову адресу для отримання кінцевого рахунку за ці послуги.

2. Приблизно два тижні зійде на те, щоб вашу пошту почали пересилати за новою адресою. Тому аплікацію про зміну адреси варто відіслати наперед. У вас також є від 30 до 45 днів на те щоб перереєструвати свої автомобілі та отримати нові права. Страхову компанію потрібно проінформувати про нову адресу заздалегідь.

Якщо ви переїжджаєте в інше місто, то бажано відкрити новий чековий рахунок, так як не всі компанії приймають чеки або кредитні картки з інших міст. На всяк випадок тримайте кілька сотень доларів у своєму гаманці.

3. У першу чергу складіть в коробки все необхідне, щоб пережити першу ніч спокійно а саме: записна книжка з адресами, ручка, папір, продовжувач, харчі для тварин, паперові рушники, туалетний папір, постіль, подушки, піжами та інше.

4. Коли будете вибирати компанію з перевезення, постарайтеся знайти найдешевшу для вас, але в той же час таку, що має страхівку. Це потрібно для того, щоб в разі пошкодження меблів або житла ви могли б отримати грошове покриття. Іншим варіантом може бути оренда самого автомобіля, а перенести меблі вам допоможуть ваші знайомі або друзі.

5. Причепіть план будинку на вхідні двері. Це допоможе людям, які будуть перевозити ваші речі, краще зорієнтуватися в будинку. Також можна повісити і план кожної кімнати. Це полегшить їм розставити меблі на свої місця.

Не переживайте, якщо ви до кінця не впевнені, як саме розмістити меблі. Їх завжди можна переставити. Найважливішим завданням є розставити речі, коробки так, щоб нічого не заважало.

Хочете - вірте, хочете - ні, але розставляти меблі це найлегше, що може бути. Маленькі дрібнички забирають найбільше часу, зусиль та нервів.

6. Придбайте великі пластикові мішки для сміття. Вони стануть в нагоді, коли ви будете розпаковувати речі. Є велика ймовірність, що ви захочете дечого позбутися. Рекомендується використовувати білий папір для обгортання. Від газети можуть залишитися плями. Також використовуйте пакувальну стрічку для заклеювання коробок. Вона спеціально для цього призначена.

7. Найперше розпакуйте і розставте меблі у кімнатах, які є найбільш важливими для вас. Переважно це кухня, ванні кімнати, спальні. Якщо ви займаєтеся бізнесом з дому, то, можливо, варто почати з офісу.

8. Телевізор, електронна апаратура та інші прилади мусять бути вимкненими за 24 години до переїзду( щоб запобігти їх пошкодженню ). Якщо ви з якихось причин цього не зробили, тоді не вмикайте їх на протязі наступних 24 годин після переїзду (це допоможе їм пристосуватися до кімнатної температури).

9. Намагайтеся все правильно організувати. Це допоможе вам не відчувати себе пригніченими і не застати своє нове житло як після землетрусу.

Ну а через тиждень після цих подій дзвоніть до всіх своїх друзів і запрошуйте їх на новосілля і не забудьте про свого агента з нерухомості (жарт, а може і ні).

Потрібна консультація - дзвоніть, будемо раді вам допомогти.

Хай Вам щастить, до наступної зустрічі.

ПОДАТОК НА НЕРУХОМІСТЬ

Ринок продажу нерухомості

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers