rss
04/27/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Краса і мода \ Мода на спортмайданчику

Звісно, спортивний майданчик – це не подіум, хороших тренувань жодна пудра не витримає. Однак, справжня модниця і тут знайде можливість залишити слід у пам’яті всіх довкола. І на людей подивитися, і себе показати, і все це – не відриваючи рук від спортивних вправ.

Навряд чи можна посперечатися з тим фактом, що сучасний спортивний одяг не тільки неймовірно зручний, але й дозволяє своїй власниці відчути свободу, незалежно від того, ким є дівчина: стильною студенткою чи доглянутою бізнес-леді.
У цьому сезоні світові бренди продовжили дивувати своїх шанувальниць, пропонуючи їм найрізноманітніші варіанти красивого і комфортного спортивного одягу, як для дощової осені, так і для морозної зими: тут знайшлося місце і спортивним костюмам, і сукням.
Настав час ближче познайомитися з трендовими штучками, виконаними в спортивному стилі, в яких кожна модниця відчує себе комфортно і стильно.
Спортивний одяг 2012 – це, перш за все витонченість, легкість і комфорт. Практично весь одяг для спорту виконаний в стилі міського шику. Так, багато дизайнерів пропонують модницям носити облягаючі плаття, прямі спортивні костюми з елементами класики і топи з V-подібним вирізом.
Також не можна не відзначити в наступному сезоні і помітний вплив чоловічого стилю: це і широкі кельми і об’ємні пуховики, а також довгі регбі-сорочки.
До речі, варто зауважити, що світові бренди, створюючи свій спортивний одяг для зими, активно використовували в’язані елементи: гетри, спідниці, пов’язки, шапки, шарфи.
Як і раніше, для спортивного стилю найзручнішою сумкою залишається рюкзак, який може бути виконаний як зі шкіри, так і з тканини.
З приводу актуальної колірної гами можна сказати наступне: у моду увійде жовтий, червоний, бежевий, чорний, білий і сірий колір. Особливо популярними стануть геометричні та художні принти, а також незмінна смужка.

Приклади з подіуму

Особливу увагу слід приділити колекції від відомого бренду Lacoste. Весь його спортивний одяг виконаний з елементами жіночності та простоти, дизайнерам бренду вдалося довести, що сучасний спортивний одяг може бути спокусливим. Тут можна зустріти і сукні міні або максі, і стильні футболки, і подовжені брюки, і короткі шорти, і зручні джемпери, і навіть комбінезони.
Запропоновані брендом сукні, мають досить незвичайний вигляд: верх моделі нагадує футболку-поло, а низ може бути як вільним, так і обтягуючим. Запропоновані дизайнерами бренду брюки мають максимальну до підлоги довжину і стрілки. Подібний одяг буде чудово виглядати на дівчатах, які надають перевагу міському стилю.
А от колекція від Alexander Wang показує, що спортивний стиль може гармонійно поєднуватися з гламурним шиком. Вся колекція дизайнера побудована на контрастах – це і комбінація білого, золотого, червоного і чорного кольору, а також союз шкіри і блискучих матеріалів. Alexander Wang захопився фасонами 80-х і 90-х років з вільним кроєм, об’ємними рукавами, високим коміром і яскравою палітрою кольорів.
Колекція спортивного одягу від Closed стала зразком поєднання спортивного стилю і стилю casual. Утеплені брюки-банани дуже модно поєднувати з курткою-кенгуру або курткою в стилі коледж.
Колекція від бренду Gant by Michael Bastian стала реалізацією актуального тренда цієї зими – багатошаровість. Тут спортивні блейзери поєднуються з тонкими водолазками і спортивними жакетами, які прикрашають етнічні принти.

 

Title  Title
  

 

Модні жіночі кросівки-2012

У сезоні 2011-2012 спортивний стиль у взутті представлений кросівками, які зазнали значних змін, що дозволить сучасним модницям не тільки створювати стильні спортивні ансамблі, але й експериментувати зі своїм індивідуальним стилем.
Дізнаємося докладніше про ті моделі жіночих кросівок, які повинні зайняти своє почесне місце в гардеробі сучасної мешканки міста, яка прагне як до краси, так і до зручності.
Неймовірно актуальними кросівками стануть моделі з яскравими принтами, наприклад, в квіточку, і шнурівками різних кольорів. Втім, і самі кросівки можуть мати сміливі забарвлення незалежно від сезону: це і чорний, і білий, і рожевий, і бірюзовий колір.
Хітом сезону, як і раніше, залишаються яскраві жіночі кеди різних кольорів: фіолетові, помаранчеві, жовті, червоні, рожеві, прикрашені кольоровими принтами або об’ємними малюнками.
У 2012 році модними матеріалами для кедів і кросівок стануть шкіра, велюр, замша, а також щільна тканина.
До речі, багато моделей спортивного взуття, представленого в наступному сезоні, мають дуже нетрадиційний вигляд. Це вже не кросівки на плоскій підошві, які можна поєднувати виключно з джинсами або зі спортивним костюмом, це елегантне взуття на високій танкетці або оригінальних підборах, яке можна сміливо комбінувати як з повсякденною, так і з коктейльною сукнею, і навіть з діловим ансамблем.
Шанувальниці стильного і гламурного взуття, напевно, гідно оцінять кеди від модного бренду Ed Hardy. Це і кеди білого кольору з різнокольоровим малюнком у вигляді богині, і рожеві кеди з барвистою русалкою, а також кеди з деніму з оригінальною символікою і навіть високі кеди чорного та фіолетового кольору з малюнком у вигляді жінки – підошву всіх запропонованих моделей прикрашає логотип бренду.
Відомий виробник спортивного одягу і взуття Puma також у цьому сезоні запропонував модницям неймовірно стильні і зручні кросівки. Це переважно двоколірні або триколірні моделі, виконані зі спеціального текстилю.
Однак на особливу увагу все ж заслуговує колекція спортивного взуття від бренду Y-3. Тут можна знайти, все, що хочеш: кеди, як високі, так і низькі, кросівки, як зі шкіри, так і з тканини, і навіть туфлі, що нагадують кросівки.
Гламурні кеди, представлені дизайнерами бренду, напевно, сподобаються сучасним дівчатам, які ретельно стежать за останніми модними тенденціями.
У гардеробі модниці знайдеться місце і яскравим шкіряним кросівкам від Y-3 жовтого, рожевого і синього кольору.
Дівчатам, які хочуть обрати спортивний стиль, але при цьому не готові відмовитися від високих каблуків, відомий бренд також запропонував альтернативу. Це жіночні та елегантні півчобітки на високій танкетці, схожі на кросівки, і спортивні ботильйони на оригінальних підборах.
Бренд Tommy Hilfiger запропонував широке розмаїття як кросівок, так і кедів, які вражали своїм незвичайним і яскравим забарвленням. У подібних моделях кожна модниця зможе створити свій індивідуальний стиль.

Кеди для студенток і не тільки

Жіночі кеди несподівано увірвалися у світ моди, і стали дуже популярними. Тепер це взуття можна одягати не тільки на заняття фізкультурою чи ранкову пробіжку, в похід або на пікнік, але і на прогулянку, зустріч з друзями і навіть вечірку.
Якщо раніше кеди жіночі носили бідні люди, то сьогодні це взуття – невід’ємний предмет гардероба золотої молоді. Ось уже протягом кількох сезонів кеди все частіше можна побачити на полицях елітних магазинів, а все тому, що це спочатку спортивне взуття перейшло в категорію must have.
Якщо спочатку кеди вважалися суто чоловічим взуттям, то на сьогоднішній день вони користуються великою популярністю у представниць прекрасної статі. Модні дизайнери добряче попрацювали, перетворюючи непоказні чоловічі кеди на стильне, оригінальне взуття.
Сучасні кеди жіночі вдало впишуться в гардероб будь-якої модниці. Це взуття допоможе вам створити свій, неповторний стиль. Одна з головних переваг кедів – їхня зручність. Цієї риси, часом, не вистачає нашому взуттю. Кеди створювалися спеціально для спортсменів, вони призначені для активних навантажень.
Кеди жіночі з’явилися в нових колекціях відомих світових брендів, наприклад, Lacoste і Gucci. Тепер це взуття не зараховують до суто спортивного взуття. Фантазія дизайнерів розгулялася на славу. Сучасні кеди виглядають дуже стильно і модно.

Чим відрізняються кеди жіночі від чоловічих?

По-перше, жіноча стопа відрізняються за будовою і формою, кеди для жінок відрізняються особливою вишуканістю. Багато популярних брендів випускають моделі в чоловічому і жіночому варіанті.
Найчастіше кеди жіночі виконані в більш яскравих кольорах. Останнім часом на подіумах можна побачити виключно жіночі моделі, представлені, як в більш спортивному варіанті, так і більш урочистому, прикрашені вишивкою, стразами, аплікаціями.
В якості застібок дизайнери пропонують, як традиційні шнурівки, так і стильні пряжки. Деякі відомі дизайнери пропонують жіночі кеди, оздоблені хутром.
Найчастіше для створення кед для жінок законодавці мод використовують для верху взуття шкіру, а також різні синтетичні матеріали, в той час як для виготовлення чоловічих застосовується в основному звичайний текстиль. Кеди жіночі можуть мати платформу або високу підошву.

З чим носити жіночі кеди?

Стилісти рекомендують модницям придбати кілька моделей цього взуття. Поєднання зручності, і навіть гламуру робить кеди універсальним взуттям, яке доречне в будь-якій ситуації.
В якості повсякденного варіанту підійдуть кеди жіночі спокійних тонів і звичайної форми. Таке взуття чудово поєднується зі спортивними штанами і джинсами.
Якщо ваша мета – звернути на себе увагу, вибирайте стильні кеди яскравих кольорів, прикрашені принтами або красивими шнурівками.
Для вечірок та урочистих випадків підійдуть високі кеди, кеди в яскравих або контрастних тонах або кеди на каблуках. Такі моделі вдало виглядають з сукнями та спідницями.

Джерело: http://lubov-plus.org.ua/

Нове вбрання Герміони. Дизайнер Емма Уотсон

Час змін: модні зачіски

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers