rss
04/27/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Зірковий калейдоскоп \ Шевчуку пропонують спростувати інформацію Forbes про його статки

Лідер гурту “ДДТ” вимагає, щоб журнал Forbes спростував інформацію про “мільйон доларів Шевчука”. В іншому випадку рок-музикант готовий судитися.
Кілька днів тому журнал Forbes опублікував рейтинг найбагатших зірок Росії. Юрій Шевчук посів у списку багатіїв 45-ту позицію, заробивши, за даними журналу, 1 мільйон доларів протягом року.
“З глибоким смутком маю повідомити вам, що чутки про мій статок надто перебільшені”, – зауважив Шевчук.
При цьому співак вимагає вибачень від журналу за те, що він “вписав нас у тухлі лави рознощиків псевдокультури”.
Водночас заступник головного редактора Forbes Микола Мазурін, коментуючи звернення Шевчука, зазначив, що журналісти беруть інформацію з різних джерел і могли помилитися.
“Якщо наші дані неправдиві, то нехай представники Шевчука спростують це”, – сказав він.

 


 

 

Син Джолі-Піттів стане сином бога

 

 Title 
  

Найстарший син американських кіноакторів Бреда Пітта та Анджеліни Джолі Меддокс має шанс стати зіркою.
10-річний син Бреда та Анджеліни зіграє головного героя фільму “Хлопчик-воїн” (“Battling Boy”). Повідомляється, що стрічку продюсуватиме компанія Пітта.
Сюжет фільму базується на основі популярного коміксу про молодого сина бога. Герой лишає свою домівку у високих горах, щоб боротись із монстрами.
Зірковий татусь Меддокса викупив права на фільм “Battling Boy”, перш ніж книжка побачила світ у 2010-му.
“Меддокс живе, харчується і дихає фільмами та коміксами, тому Бред із Анджеліною вирішили, що він чудово підійде на головну роль у цьому фільмі”, – повідомляє джерело видання.
Анджеліна вважає найстаршого серед своїх шести дітей, Меддокса, “справжнім інтелектуалом”.
“Меддокс справжній інтелектуал, що не зумовлюється його спадковістю. Він чудово навчається у школі, чудово знає історію”, – розповідає Енджі.
“Він відчуває, що може бути письменником або ж подорожувати світом та відкривати для себе нові місця та речі”, – додала багатодітна зіркова мати.
Цікаво, що сама зірка фільму “Турист” раніше зізналася: їй подобається зніматись у фільмах в стилі екшн, бо вона хоче приємно вражати своїх дітей.
“Кумедно, але тепер, коли у мене є діти, я маю подвійну мотивацію робити круті трюки: тому що мої діти від цього у захваті”, – поділилася Джолі, яка мріє, щоб діти нею пишалися.
Як нагадує видання “Showbiz Renegade”, Меддокс Чіван був усиновлений Анджеліною Джолі та її тодішнім чоловіком Біллі Бобом Торнтоном у березні 2002-го у Камбоджі.
Після розлучення Джолі довгий час лишалась у статусі матері-одиначки.
У 2005-у році Бред Пітт усиновив дітей Анджеліни Меддокса та Захару. Щоб відзначити це, акторка офіційно змінила прізвище своїх дітей із “Джолі” на “Джолі-Пітт” у січні 2006-го.

 

 


 

 

Борису Моїсеєву “набридли мужики”

 

Title  
  

Нещодавно в житті поп-співака Бориса Моїсеєва з’явилася жінка, яка супроводжує артиста скрізь: у магазині, на концерті і на прогулянці. Щоб уникнути пліток, співак сам представив її публіці. Виявилося, що жінка – його новий водій.
“Вона мій новий водій. Набридли мужики! От і завів собі бабу”, – розкрив Моїсеєв секрет своєї супутниці журналу “Таємниці Зірок”.
Жінка працює у Моїсеєва вже місяць і своїм начальником дуже задоволена. Та й співакові її манера водіння припала до душі. “Усі кажуть, що баба за кермом – це мавпа з гранатою! Я таким людям відповідаю: “Ідіть в ж...!” Жінки-водії – найкращі” – переконаний артист.
Нагадаємо, нещодавно Моїсеєв переніс інсульт, після чого вирішив кардинально змінити своє життя.
“Я переосмислив своє життя. Для мене всі матеріальні цінності відійшли на другий план. Я не бажаю більше брати участь у будь-яких інтригах і грати чужі ролі. Я хочу бути самим собою. Без провокацій і скандалів” – зізнався він в одному з нещодавніх інтерв’ю.

 

 


 

 

Брітні Спірз заборонили мобілку

 

  Title
  

Співачці Брітні Спірз, яка не вміє гальмувати, заборонили користуватися мобільним телефоном, щоб вона не змогла нашкодити своїй репутації.
Заборона користуватися мобілкою стала однією з умов, які було поставлено 29-річній співачці її близькими та рідними. Мовляв, так артистку хочуть вберегти від повторення помилок.
“Люди із найближчого оточення Брітні пильно стежать за нею, щоб пересвідчитись, що вона тримає себе в руках”, – зазначає джерело.
Відмова співачки від користування мобільним допомагає близькому оточенню зірки її контролювати.
Такий дещо жорстокий порядок зумовлено тим, що торік колишній охоронець Брітні Фернандо Флорес заявив, що вона надіслала йому фото, на яких була зображена оголеною.
У Брітні відібрали мобільний телефон, щоб тримати її під контролем
Він навіть погрожував використати ці світлини у судовій справі щодо Спірз. Як відомо, зіркову матір двох дітей звинувачували у непристойних пропозиціях та сексуальному домаганні.
Поп-зірка зізналася, що не має власного мобільного телефону із березня цього року.
Нагадаємо, Брітні перебуває під офіційною опікою свого батька Джеймі. Він контролює всі справи доньки після нервового розладу, який Спірз пережила у 2008-му.
Наразі ж Брітні Спірз активно гастролює Америкою і досить щаслива зі своїм колишнім агентом Джейсоном Тревіком.

 

 


 

 

На Аллу Пугачову впала стеля

 

 Title 
  

Незадовго до початку музичного конкурсу “Нова хвиля”, який традиційно проходить щороку в Юрмалі, з Примадонною російського шоу-бізнесу сталася надзвичайна пригода. На Аллу Пугачову звалилася стеля в одному з найдорожчих номерів-люкс розкішного готелю.
Співачка разом зі своїм цивільним чоловіком Максимом Галкіним розмістилася в улюбленому номері шикарного готелю. Алла Борисівна погано почувала себе через спеку і вирішила скасувати прогулянку узбережжям і похід по магазинах, щоб трохи відпочити. У цей час Максим Галкін вирішував робочі питання в Юрмалі. Увечері співачка затишно розташувалася в зручному кріслі з книжкою. Хто б міг подумати, що в номері вартістю три тисячі доларів за добу могло статися НП.
Абсолютно несподівано пролунав страшний гуркіт і за кілька сантиметрів від співачки впала величезна частина стелі. Величезний шматок бетону опинився прямо під ногами Примадонни.
“Коли нам зателефонувала Алла Борисівна, ми дуже злякалися, бо всі думали, що вона зараз влаштує нам страшний скандал, на що має повне право! Адже стеля могла впасти їй прямо на голову”, – поділився з журналістами сантехнік, якому доручили ремонтні роботи в номері.
“Проте коли я зайшов в кімнату, Примадонна дзвінко реготала, показуючи на шматок стелі. Ми принесли їй свої вибачення і все відремонтували. А вона спокійно чекала закінчення робіт у спальні. Зізнатися, ми не чекали від такої зірки цілковитого спокою”, – розповів він.

 


 

 

Одрі Тоту йде з кіно

 

  Title
  

Французька актриса Одрі Тоту, яка прославилася на весь світ після фільму “Амелі”, в інтерв’ю журналістам зізналася, що збирається закінчувати свою кар’єру в кіно.
“Я не дуже прив’язана до цієї кар’єрі. У мене є кілька варіантів плану «Б»: я хочу займатися мореплавством; мені подобається малювати.. Я багато чого хотіла би навчитися, але часу не вистачає. В тому-то й річ. Саме тому я збираюся найближчим час зав’язати з акторством”, – сказала Тоту.
Вона пояснила, що великі голлівудські кіноепопеї дають занадто велику владу.
“А мені влада не потрібна – я віддаю перевагу свободі. Розумію, що ніхто не розуміє мене, але я не готова стати кимось, ким я насправді не є”, – зізналася Тоту, яка раніше завжди розповідала, що потрапила в кіно випадково.
Амелі стала найуспішнішою героїнею французького кіно: фільм за участю Тоту, знятий менш, ніж за 11 мільйонів доларів, зібрав у прокаті майже по всьому світу майже 175 мільйонів.
Невдовзі актрису запросили до Голівуду. Разом з Томом Хенксом вона знялася в “Коді Да Вінчі”, але потім цуралася великомасштабних проектів і надавала перевагу французьким кінематографістам – зокрема, Одрі Тоту зіграла Габріель Шанель в “Коко до Шанель” і стала обличчям парфуму Chanel ¹5.
Останньою роллю Тоту стала перукарка в комедії П’єра Сальвадорі “Комплексний догляд”.

Українська співачка Маша Собко посіла 2-е місце на “Новій хвилі-2011”

Батько Вайнхаус “відвоював” ім’я дочки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers