rss
04/27/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Сторінка для хлопців \ 10 правил поведінки з жінками

Кореспондент The Times Тед Сефрен вивів 10 правил поведінки з жінками, виходячи з досвіду спілкування зі своєю 2-річною племінницею Лу-Лу.

Я не одружений. Мені перевалило за тридцять. Уже 20 років я намагаюся зрозуміти жінок – але не завжди виходить. І лише півроку тому у мене з’явилася можливість заглянути у свідомість жінки, зрозуміти, як там воно все влаштовано. У цьому мені допомогла Лу-Лу, моя дворічна племінниця. Знаю-знаю: раз я дорослий, це мені належить вчити її всіляким корисним речам, а не навпаки, але в цьому випадку навчання було взаємним. Я навчив її підморгувати, шкодити й рахувати до 10. В останньому випадку – не зовсім вдало. “Один, два, три, сім, дев’ять, десять” – що мене особисто цілком влаштовує: я завжди вважав, що значення числівників “чотири”, “п’ять”, “шість” і “вісім” трохи перебільшене.
Натомість за два місяці я довідався про жінок більше, ніж з’ясував на власному досвіді за два десятиліття. Тільки не подумайте, що я вважаю, що жінки – це дворічні діти, що заслуговують відповідного ставлення. Я люблю мою племінницю. Я поважаю мою племінницю. Заради моєї племінниці я накрию собою гранату, що не розірвалася, – і не тільки для того, щоб розвеселити маля. Власне, я впаду на гранату тільки при наявності реальної небезпеки, що вона вибухне й дівчинка постраждає. Кожна жінка – індивідуальність, а я роблю узагальнення, але в душі дворічної Лу-Лу живе нерозбавлена, незіпсована сутність – так би мовити, підсвідоме вираження жіночості. Перелічу, що я довідався.

1. Ігноруйте їх.
Тут Сефрен не відкрив Америку, а, скоріше, повторив за класиком: «Чим менше жінку ми любимо, тим більш подобаємось їй». І він виявився правий. Якщо ви будете нав’язувати жінці своє спілкування, вона, швидше за все, відвернеться від вас, а виявивши помірну байдужість ви тільки зацікавите її.

2. Підкуповуйте їх.
Жінок дійсно можна підкупити, вважає кореспондент. Головне – дарувати їм ефектні подарунки. У випадку з його племінницею обійтися можна парою блискучих шпильок і великим пухнастим зайцем, а от дорослим дамам, треба розуміти, це навряд чи сподобається. Тому – ювелірний магазин до ваших послуг.

3. Робіть їм компліменти.
Якщо робити компліменти рідше – вони більше цінуються. Нісенітниця, вважає Сефрен. Спілкуючись зі своєю дворічною родичкою, він зрозумів, що жінок потрібно хвалити постійно й з будь-якого приводу. Навіть найбільш незначного.

4. Слухайте їх.
Якщо уважно вислухати жінку, можна й не ламати голову над тим, що ж їй потрібно – вона все скаже сама, потрібно лише перетворитися на одне велике вухо. Якщо сприйняти інформацію, яку виливає на вас жінка, повністю, то жити стане легше – просто робіть усе відповідно до її слів.

5. Просіть пробачення.
Так, просіть його постійно. Розлили ви її чай, ніяково ворухнувши рукою біля чашки, або ж спізнилися на зустріч – вибачайтеся, вибачайтеся й ще раз вибачайтеся. Найголовніше – не здатися фальшивим у своїх вибаченнях. Якщо вам вдалося переконати жінку, що ви щиро каєтеся і її вибачення врятує вам життя – вважайте, справу зроблено

6. Не заважайте їй ніколи.
Абсолютно неважливо, чим займається жінка. Нехай вам її заняття здається найдурнішим способом вбити час – не втручайтеся й тримаєте язика за зубами. Рот відкривайте тільки заради того, щоб висловити своє схвалення. Просто спостерігайте – незабаром вона сама виявить, що її витівка була не дуже розумною.

7. Не вказуйте, що їм робити.
Жінка ніколи не стане робити те, про що ви її попросили. У будь-якому випадку, 2-річна родичка журналіста, нізащо б не стала. Краще підштовхувати жінку до потрібного вам висновку, роблячи вигляд, що ініціатива йде від неї.

8. Не скаржтеся їм на життя.
Їм це нецікаво. І, якщо ви станете тяжко скаржитися, у її очах ви втратите свою чоловічу гідність. Спокійніше. Якщо у вас дійсно проблеми, вона сама відчує й прийде вам на допомогу.

9. Не сперечайтеся з ними.
Сперечатися – безглузда витрата сил, повітря й часу. Варіантів два – або ви її не пересперечаєте, або виграєте суперечку, але отримаєте жінку в дуже поганому настрої. Хіба перемога в якійсь там суперечці варта таких величезних проблем?

10. У будь-якому випадку не доводьте їх до сліз.
Повірте, зупинити ви її не зможете – будь це 2-річна дитина чи 32-річна жінка. Будь-який чоловік беззахисний перед заплаканою жінкою, а способу припинити плач не існує – вона повинна втомитися плакати сама, а яким є її ліміт – не знає ніхто. Тож краще просто до цього не доводити.

 

 


 

 Чому вона пішла: 10 причин

 

Психіатри – то люди з особливим зором. Ви все ще вважаєте, що кохана – ваша навіки, а він вже видивився кілька причин, які змусять її мовчки зникнути і навіть не грюкнути дверима. Поки ви собі думаєте про суть Всесвіту, хтось з рогами їй вже тихенько на вухо нагадує про всі ваші помилки. Втім, навіть якщо вона й не збирається піти, прислухайтеся до порад психіатра Сергія Білеки, можливо, вам вдасться зробити життя коханої кращим.

  Title
  

Раніше переважно чоловіки залишали жінок, а ті вже страждали та билися над вічним питанням «Чому?». Зараз часи змінилися, сильна стать перестала бути такою вже сильною, і досить часто саме жінки залишають своїх чоловіків. Наведемо основні причини такого вчинку:
1. Неповага до неї та зневажання. А виявляється це у найдрібніших і, здавалося б, непомітних вчинках: ви не дивитеся їй в очі, ви не фотографуєтеся з нею разом, запізнюєтеся на побачення, забуваєте про подарунки та різні «важливі» дати… У такому випадку вона не відчуває любові до себе, що просто необхідно кожній жінці. Неправильним є і ставлення до неї просто як до подруги дитинства. Але найчастіше чоловіки просто «не вміють» кохати, як банально та багатозначно це не звучить.
2. Ви нестабільний (не плутати з винахідливим) або безсилий, не сміливий, нудний і занадто передбачуваний. Якщо ви постійно «плачетеся» (в прямому та переносному значенні), ніколи не маєте грошей, часто потрапляєте в ганебні ситуації, навіть питаєте дозволу на поцілунок – з вами навіть чоловіки товаришувати не захочуть. Адже чоловік, навіть найслабкіший, завжди може залишатися в очах жінки символом мужності.
3. У вас немає нічого спільного, ні інтересів, ні господарства (один тільки секс часто не врятує ситуацію). Натомість ви не приділяєте жінці уваги, а займаєтесь лише своїми уподобаннями – іграми, походеньками, зустрічами з іншими людьми, тобто виникає враження, що ви відсутні.
Ви можете навіть бути разом, але непорозуміння – це фактор, що в 90 % відштовхує, тому мовчання з вашої сторони – це програшний варіант.
4. Якщо ви маєте звичку або рису, яку вона ненавидить, чи не може довго терпіти. Часто це зарозумілість і пиха, жадібність, невихованість і низька культура взагалі, особливо нечистоплотність і свинство тощо. Є випадки, коли дівчина не може бути разом із хлопцем з єдиної причини – він чавкає, коли їсть!
5. Ви поганої думки про її подруг (адже власне подруги підказують та впливають на неї), і не приховуєте цього, або ви жінконенависник. Ображаєте її рідних та близьких людей.
6. Ви відлякуєте різними збоченнями, криміналом, не любите дітей і тварин, а особливо, якщо займаєтесь рукоприкладством – це ганебно, й історії про те, що той, хто б’є, той любить – це, повірте, рідкісні випадки, які не роблять честі ані чоловікам, ані жінкам, ані суспільству, що потакає таким стосункам.
Так само негативно впливає на стосунки примушування її щось робити (не робити), говорити або думати. Пам’ятайте «чого хоче жінка, того хоче сам Господь», а проти волі Його, звісно, діяти безглуздо.
7. Постійні конфлікти та конфронтація, від якої можна втомитися. Ви не задоволені не тільки навколишнім, але й навіть собою, постійні стреси та лайка для вас, можливо, просто повсякденність, але та, що поруч, не може постійно це терпіти, і найпростіший захист – розрив стосунків. Раз, але назавжди.
8. Зрада. Зрадити можна інтереси, а можна вірність. Ця тема досить популярна у всіх журналах, газетах та у розмовах. Зраду можуть і пробачити, але ніщо не забувається, от про це– пам’ятайте.
9. Шкідливі звички та залежності – наркоманія, алкоголізм, або різноманітний фанатизм, що однаково є формою залежності, наприклад, дуже небезпечний як в індивідуальному, так і в соціальному плані, релігійний фанатизм.
Також довготривалі чи постійні хвороби, вади розвитку можуть стати причиною розриву.
Окремо постає проблема імпотенції, бо для здорових дорослих людей секс – необхідність, а більшість жінок, хоч загалом вони це й приховують, без нього не уявляють щасливого спільного життя.
10. Одна тільки відсутність вашого наміру створити сім’ю й (або) мати дітей може знищити ваші стосунки назавжди.
Ті або інші причини в конкретних умовах будуть відігравати більшу або меншу роль, але оскільки люди досить схожі, наведені 10 пунктів актуальні як колись, так і зараз, і будуть «працювати» в майбутньому.
Не кожна жінка принципово та відразу приймає рішення про розрив стосунків, бо жіноча психологія замішана на фізіології любові, ласки та ніжності. І це напрочуд дивно переплетено з сьогоднішніми активними, цілеспрямованими, сильними типами характерів жінок.
Якщо ви не хочете втратити кохану людину, то намагайтеся не припускатися цих помилок. Теоретично це просто. Практично ж все значно складніше, адже однозначного рецепта щастя не існує. Але завжди є одвічні принципи любові та поваги, сім’ї та дружби, кохання та прагнення щастя.

Навіщо хлопцю женитися?

Як сподобатися дівчині – жіночі поради

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers