rss
04/27/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Зірковий калейдоскоп \ Ван Дамм втрачає слух

Вибухи та постріли, які безліч разів гриміли в бойовиках, де знімався актор Жан-Клод Ван Дамм, не минули безслідно для його здоров’я. Лікарі діагностували в зірки втрату високочастотного слуху.
Як пояснив лікар, пацієнт із таким погіршенням слуху чує так, “ніби багато людей балакають одночасно”.
“Досить важко зрозуміти, що тобі говорять. Ти чуєш, але не можеш зрозуміти… В цьому полягає проблема, коли втрачається високочастотний слух. Що можна зробити, щоб не стало гірше? Надягати на вуха захисні засоби під час зйомок”, – порадив медик.
Як оптимістично запевняє сам Ван Дамм, вуха в нього – неначе в німецької вівчарки.
“У кіно я багато стріляв, але я здатен чути незвичні звуки, для прикладу, шелест факсового паперу у вітальні – я можу так чути, як німецька вівчарка”, – похвалився він.
Утім, утрата слуху – не єдина проблема, яку відшукали в актора медики протягом обстеження, яке він пройшов під час зйомок документального фільму “Жан-Клод Ван Дамм: за зачиненими дверима”.
Зірці також може знадобитися операція через викривлення носової перетинки, – попередили вони.
Нагадаємо, в жовтні 2010-го з’явилася тривожна звістка про те, що в Жана-Клода під час зйомок виникли серйозні проблеми з серцем. Однак, незабаром актор спростував ці чутки та запевнив шанувальників, що здоровий на 100%.

 


 

 Title 
  

 Кличко розійшовся з дівчиною-”дюймовочкою”

Чемпіон світу з боксу Володимир Кличко розійшовся з американською актрисою Хейден Пенетьєррі.
Про те, що молодший з братів-боксерів знову поповнив лави найбажаніших наречених України, повідомляється на офіційній сторінці Кличків у Facebook.
“Володимир і Хайден Панеттьєрі пішли різними шляхами!” – йдеться у повідомленні.
“Ми чудово провели час разом, але це не так легко – підтримувати стосунки між двома континентами. Я дуже поважаю Хайден як людину і як друга, і вірю, що ми збережемо нашу дружбу навіть після розриву”, – пояснив Володя.
Нагадаємо, вперше Кличка та його пасію папарацці застукали торік узимку під час їхнього відпочинку у Маямі.
Відтоді Хейден вже встигла побувати в Україні та познайомити Володимира зі своєю сім‘єю, а сама навідалася до батьків Кличка.
Також в одному з інтерв’ю Хейден якось обмовилася, що боксер-красень будує для них любовне гніздечко під Києвом.

 


 

Title  
  

 Lady Gaga розійшлася з хлопцем

Співачка Lady Gaga розпрощалася зі своїм бойфрендом Люком Карлом.
Про те, що вона тепер сама-самісінька, артистка розповіла в одному з ток-шоу.
“Ні, наразі в мене немає бойфренда, і останнім часом не ходжу на побачення”, – зізналася вона.
Нагадаємо, Lady Gaga та Люк, які почали зустрічатися в 2005-му році, розбігаються вже не вперше. Минулого літа парочка помирилася після чергового розриву та, подейкували, почала готуватися до весілля. Нещодавно ж Карл фактично врятував тіло зіркової подруги, відмовивши її від ідеї вживи-ти собі “шишкоподібні” імплантати.

 


 

 Бабкіна роз’їхалася з молодим коханцем

 

  Title
  

 61-річна співачка Надія Бабкіна та її 31-річний коханець Євген Гор більше не живуть разом.
Незважаючи на це, артистка продовжує запевняти, що вони з молодим бойфрендом досі разом, і кохають одне одного.
“Попри чутки про наш розрив, у нас з Гором все чудово. Ніхто мене не покидав! Ми перестали виступати разом на концертах лише тому, що разом так вирішили. Ярлик “хлопчик Бабкіної” і йому заважає, і мене сильно дратує”, – заявила Бабкіна.
Щоправда, тепер артистка та молодий коханий окремо не лише на сцені, а й в побуті. Як з’ясувалося, Євген раніше жив у будинку Бабкіної в Москві, а тепер переїхав до власного заміського будинку.
“Іноді кажуть, що, мовляв, Бабкіна вкладає гроші в коханця. Маячня! Я б і рада вкласти, але він не дозволяє. Женька дуже незалежний! Нічого в мене не просить. Шкода, а то був би на гачку… Ось він і вирішив переїхати – каже, що йому так краще. Можливо, і я скоро до нього переберуся”, – поділилася планами співачка. Нагадаємо, у вересні минулого року з’явилася інформація, що Євген Гор претендує на майно своєї зіркової коханки. Мовляв, чоловік вже навіть звернувся за допомогою до адвокатів.
Але Бабкіна свято вірить, що в них з Женею все добре та переконує в цьому всіх інших.
“У нас різне було. І сварки траплялися, і стосунки з’ясовували. Але ми цінуємо одне одного і по-справжньому жодного разу не розлучалися!” – сказала Надія.

 


 

Title  
  

 Міранда Керр розповіла, як тероризувала Орландо Блума

 Матуся-супермодель Міранда Керр, яка неодноразово демонструвала світові фото, де вона годує грудьми сина, вирішила поділитися пікантними подробицями своїх пологів.
Народжуючи дитину, жінка ні на хвилину не відпускала від себе чоловіка актора Орландо Блума. Міранда не дозволяла йому навіть сходити до туалету.
Як зірка “Володаря перснів” вийшов із цієї ситуації, Керр відверто розповіла в одному з телешоу.
“Я не могла його відпустити. Він мусив пісяти в пляшку”, – повідомила Міранда.
“Він був поряд весь час, він чудовий батько, і я дуже щаслива”, – похвалилася вона.
Нагадаємо, влітку 2010-го року Керр та Блум одружилися. Їхній крихітка Флінн з’явився на світ 6-го січня 2011-го.

 


 

 Бейонсе стала зіркою тисячоліття

  Title
  

Темношкіру співачку Бейонсе Ноулз нагородили премією журналу “Billboard”. Про те, що артистка стала лауреатом так званої “Нагороди тисячоліття” (“Millennium Award”), повідомляється на сайті видання.
Бейонсе візьме до рук омріяну статуетку 22-го травня під час церемонії вручення нагород у Лас-Вегасі. Премію “Billboard” вона отримає за досягнення у співочій кар’єрі та вплив на музичну індустрію.
На рахунку Бейонсе, яка свого часу була вокалісткою гурту “Destiny’s Child”, три сольні альбоми та 16 премій “Греммі”, а також “ ASCAP’s Pop Songwriter of the Year award”.
Основними претендентами цьогорічної премії “Billboard” стали Ріанна, Емінем і Lady Gaga.

Замість діамантів чоловік дарує Демі Мур стікери

У Джолі й Пітта росте доця-командир

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers