rss
04/24/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Сторінка для хлопців \ Ferrarі анонсував заміну моделі 575 Maranello

Сьогодні у нашій рубриці - новини автобізнесу. Де, що, коли і як швидко. Ваші улюблені моделі - модифіковані, обладнані надійними найновішими пристроями і найсучаснішою апаратурою.Все для зручності, витривалості і комфорту! 

Компанія Ferrarі на цьому тижні поширила першу офіційну інформацію, що стосується цілком нової моделі Ferrarі 599 GTB, що прийде на зміну автомобілеві 575 Maranello (випускається з 1996 року). Офіційна премґєра новинки запланована на автошоу в Женеві. До речі імґя-абревіатура GTB у назві автомобіля розшифровується як Grand Tourer Berlіnetta.
Дизайн нового автомобіля багато в чому нагадує чотиримісні купе 612 Scaglіettі, але одержить тільки два посадкових місця і, буде виставлене як саме могутнє купе в лінійці Ferrarі. Оснащуватися 599 GTB буде 12-циліндровим атмосферним мотором потужністю 620 кінських сил. З нуля до ста кілометрів у годину новинка зможе прискорюватися за чотири секунди, а його максимальна швидкість складе 330 кілометрів у годину .
За деякими даними, саме Ferrarі 599 GTB стане флагманом модельного ряду італійської марки і буде коштувати дорожче будь-якої іншої моделі Ferrarі, за винятком Enzo. Однак точна вартість новинки поки не повідомляється.

Skoda готує до виробництва дві нові моделі

Чеська марка Skoda має намір вже в найближчі два роки вивести на ринок відразу дві нових моделі. Першою новинкою стане компактний однооб'ємник Skoda Roomster, що повинен зґявитися в продажі влітку нинішнього року. Ця модель буде коштувати порядку 12 тисяч євро в базовій комплектації, а її премґєра запланована на автошоу в Женеві. Причому виробництво новинки повинне початися вже навесні поточного року. Усього ж до кінця 2006 року планується випустити близько 15 тисяч подібних автомобілів.
Другою новинкою стане невеликий позашляховик Skoda Yetі. Ця модель була представлена як концептуальну розробку на виставках у Женеві і Франкфурті в 2005 році, а її серійна версія зґявиться не раніш 2007 року. Як очікується, це буде відносно компактний автомобіль з електронною системою повного приводу, збільшеним дорожнім просвітом і салоном, що легко трансформується. Передбачувана вартість позашляховика Skoda поки не відома.

Швидкий Wolf - родич звичайного Ford Focus

Ведуча в Німеччині компанія по тюнингу автомобілів Ford з невеликого містечка під хижим імґям Wolf ("Вовк") показувала свій Focus на виставці Інтеравто в "Крокус-Експо". Машина хоч і стояла під стінкою, але виглядала цілком загрозливо - "по-вовчому". Проте, цей екземпляр - переробка звичайного "фокуса" - виявився усього лише щеням у порівнянні з тим, що зробили на Wolf сьогодні. Це тюнинг новітнього автомобіля - вершини модельного ряду Focus - модифікацій ST. Під інструменти майстрів тюнингу потрапили як всі елементи кузова, так і внутрішності з обовґязковим збільшенням віддачі мотора і поліпшенням характеристик автомобіля.
Півлітрові "пляшки" пґяти циліндрів, захованих у надрах 2.5-літрового двигуна, за допомогою наявних на Ford Focus ST турбін, уже роблять 225 кінських сил і видають момент, що крутить, у 320 Нм на серійній версії. Після того, як Wolf приклав до автомобіля ще свої вмілі руки і світлі голови, пікові робочі характеристики підійшли до значних 275 кінських сил, а момент, що крутить, збільшує тягу до 360Нм. У Німеччині ціна за ці додаткові сили теж немаленька - 2750 євро. За 3950 євро, спеціальний варіант Wolf Focus ST видасть цілих 300 коней і 386 Нм. В даний час Wolf розробляє систему випуску вихлопних газів, щоб "гарчання" авта звучало по-справжньому. Правда, уже зараз цього "голосу" досить, щоб по вашій шкірі "забігали мурашки".
ST вважається уже практично спортивною моделлю, і кузовні панелі ST придбали свої унікальні риси, що підтримують більш спортивну конструкцію кузова. У цьому відношенні Wolf навіть виявив неабияку повагу до дизайнерів Ford і вніс мінімум змін у зовнішній вигляд цього компактного гарячого хетчбека. Фахівці тюнинга прикрасили Focus заднім бампером. Динамічну лінію задньої стійки дизайнери спробували задрапувати спойлером на даху, що несе функціональне навантаження по створенню притискної сили, і непотрібною накладкою на задні бічні вікна. З цього елемента кузова створили ґрунтовну, візуально могутню вертикальну основу для формування образу стійкого і міцно збитого автомобіля.
Focus ST також блищить і внутрішньою обробкою, де, наприклад, фахівці з Wolf установили на педалі і площадку для відпочинку лівої ноги накладки зроблені з алюмінію. Ці елементи підтримані важелем ручного гальма, зробленим з того ж самого матеріалу.

Українці стали купувати більше іномарок

У минулому році в Україні значно виросли продажі автомобілів світових виробників. Офіційні ділери авто закордонних марок заявили про нарощування обсягів збуту й очікуваний ріст продажу у 2006 році.
Зокрема , компанія "Кіа Моторс Україна", офіційний дистрибьютор автомобілів "Кіа", заявила про ріст обсягів продаж у 2005 році на 50%. Торік в Україні було продано 1261 автомобіль корейської марки, що на 49,76% більше в порівнянні з 2004 роком. Цього року "Кіа Моторс Україна" планує збільшити обсяги продаж, як мінімум, утроє - до 5000 авто. За словами Івана Луція, менеджера по маркетингу "Кіа Моторс Україна", реалізації планів сприяють, зокрема, пільгові кредитні програми, а також поява на українському ринку нових моделей автомобілів корейської марки.
Офіційний імпортер автомобілів марки "Toyota" в Україні реалізував у 2005 році 3515 авто при плані продажу на рівні 3000. У 2006 році "Тойота Україна" планує відкрити ділерські центри в Запорожжі і Криму, а також збільшити обсяг продажу до 6400 одиниць. Крім того, компанія має намір представити нові для українського ринку моделі.
Імпортер автомобілів "Ford" в Україні, "Віннер Імпортс Україна" також заявила про те, що 2005 рік був успішним: у дилерській мережі "Ford" було продано 2905 автомобілів цієї марки. Ріст продажів у порівнянні з 2004 роком склав 126%. У 2006 році компанія "Віннер Імпортс Україна" планує істотно поліпшити присутність на ринку бренда "Ford" у всіх класах. Крім того, у поточному році дилерська мережа "Ford" повинна поповнитися новими центрами не тільки в регіонах, але й у Києві .
Корпорація "Kіa Motors" заснована в 1944 році і випускає більш 1,1 мільйона автомобілів у рік, що реалізуються в 155 країнах. Щорічний товарообіг корпорації складає близько 14 трильйонів. "Кіа Моторс Україна" у лютому 2005 року ввійшла до складу корпорації "Богдан".

В України є свій "Хаммер"

"Дозор-А" - таку назву отримала багатоцільова машина для цивільного застосування, створена і підготовлена до виробництва фахівцями казенного підприємства "Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені Морозова".
Як розповіли у відділі маркетингу підприємства, цей чотириколісний джип може перевозити в кабіні 5 пасажирів, у кузові до 2 тонн вантажу, буксирувати автопричіп. Особливості конструкції "Дозор-А" дають змогу розглядати автомобіль як надійний транспортний засіб для міліції, інкасаторів, інших служб. Максимальна швидкість машини - 120 кілометрів на годину. Усі колеса - - ведучі.
На основі базової конструкції фахівці КБ також створили військовий варіант "Дозору". Така армійська машина призначена для миротворчих контингентів, сил швидкого реагування, інших військових підрозділів.

Для чого потрібна страхівка?

За даними статистики кількість загиблих на 1 млрд. км пасажирських перевезень автомобільним транспортом в 2 рази більше, ніж під час перевезень повітряним та в 14 раз більше ніж залізничним.

За офіційними даними протягом 6 місяців поточного року в Україні було зареєстровано 13 404 ДТП, в яких загинуло 2 186 осіб, а 14 971 було травмовано.

Яким чином, зазвичай, виглядають наслідки ДТП на наших дорогах? Тривалі "розборки" між учасниками ДТП чи не у половині випадків закінчуються "полюбовною" згодою винуватця пригоди оплатити ремонт і моральні збитки потерпілому. Частенько обходяться навіть без виклику на місце пригоди працівників ДАІ (чи то тепер дорожнього патруля). А дарма, адже водії здебільшого навіть не здогадуються, що усі витрати, як потерпілому, так і винуватцю автопригоди можуть компенсувати страхові компанії. За кордоном, наприклад, можна спостерігати абсолютно іншу картину. Водії, що потрапили у аварію, спочатку викликають на місце пригоди дорожню поліцію, а потім... дзвонять до своєї страхової компанії, або, навіть, спочатку до страхової компанії. Після цього вони зі спокійним серцем залишають місце пригоди і продовжують займатися повсякденними справами. Усі питання на кшталт "хто кому скільки винен" вирішують між собою їх страхові агенти, спеціалізовані компанії по врегулюванню збитків і незалежні аварійні комісари, а виплати компенсацій проводять страхові компанії.

98 автошоу в Чікаого - новинки і сюрпризи

Кому на чому їздити?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers