rss
04/18/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Зірковий калейдоскоп \ Зірковий калейдоскоп

"24" години в "Офісі" - "Закон і порядок"
 Вручення "телевізійних Оскарів". А зачіски "під Юлю" досі популярні...

             Цьогорічна церемонія вручення "телевізійних "Оскарів", як іще називають премію Американської телеакадемії "Еммі", для багатьох глядачів стала суцільною несподіванкою. Ще б пак, адже, на відміну від кількох попередніх сезонів, до переліку номінантів не потрапили, скажімо, такі надпопулярні "мильні опери", як "Відчайдушні домогосподарки", котрі минулого року гребли нагороди лопатою, або ще один улюблений серіал заокеанських глядачів - "Залишитися живим". Але воно й правильно - треба ж і "молодим" дорогою поступатися.

             А серед "молодих" опинилися такі щасливчики. Три нагороди у категорії "Драматичний серіал", яку вважають найпрестижнішою, отримав продукт телекомпанії "Фокс" - політичний трилер "24". Цьому "милу", номінованому на 12 статуеток, дісталася премія за найкращу режисуру, звання найкращого серіалу, а його зірка Кіфер Сазерленд отримав "Еммі" як найкращий актор у головній ролі. Колегою Кіфера по премії серед актрис стала Марішка Харжитей, яку відзначили за роботу в телесеріалі "Закон і порядок: Спеціальний корпус". Двом переможцям у відповідних номінаціях складали конкуренцію, відповідно, Пітер Краузе і Франсіс Конрой із серіалу "Клієнт завжди мертвий", який демонструє й українське ТБ.

              У розділі комедійних телесеріалів не було рівних епопеї "Офіс", а от лікарняна драма "Анатомія Грей", яка претендувала на нагороди в 11 номінаціях, перемогла лише в одній: за найкращий акторський ансамбль. Найкращим актором комедійного "мила" став Тоні Шелхаб за серіал "Монах" - у 2003 році Шелхаб уже отримував "Еммі" за цю саму роль.

          Незважаючи на те, що телесеріал "Західне крило" цього року закрився, відзнаку за роль другого плану в драматичному серіалі отримав саме його актор - Алан Альда.

          Звісно, переможці й відзначені зараз не тямляться від щастя й активно обмивають свої призові статуетки, але не менше задоволення від церемонії отримали й сотні почесних гостей, які не те що на "Еммі" не претендували, а взагалі до телебачення не мають жодного відношення. Адже такі заходи - це насамперед вихід у вищий світ, знаменита "червона доріжка" і насолода себе показати й інших подивитися. Недарма журнал "Піпл" традиційно відзначає присутніх на врученні "Еммі" знаменитостей власними "званнями" - за найелегантнішу сукню й найелегантнішу зачіску. Цього року в найчарівніші туалети  були вбрані, зокрема, телезірки Єва Лонгорія, Пола Абдул, Дебора Мессінг, топ-моделі Хайді Клум і Тайра Бенкс. Щоправда, знавці доброго смаку із висновками журналу погодилися далеко не в кожному випадку: наприклад, золотисту сукню Тайри вони забракували - мовляв, манекенниці така не личить. А вбрання Поли Абдул за візерунок у квіточку охрестили "провінційним".

          А хто традиційно викликав тільки захоплені відгуки, то це наділена бездоганним смаком i при цьому вагiтна  Хайді Клум, яка своєю розкішною червоною сукнею від Майкла Корса зачарувала не лише представників сильної статі, а й суворих модних критиків-жінок. І саме Хайді була визнана переможницею в категорії "найкраща зачіска". Ще б пак, адже модель заколола своє розкішне біляве волосся... у косу а ля Юлія Тимошенко.

Безробітний Том Круз
Суперзірку виперли з роботи

#mol_Zirkovyy Kaleydoskop                  Виявляється, навіть найуспішніших і найдорожчих у сенсі прибутків для їхніх працедавців людей можуть запросто звільнити з роботи. Саме така оказія трапилася із суперзіркою, красенем і пестунчиком долі Томом Крузом: західна преса активно обговорює новину про те, що кінокомпанія "Парамаунт пікчерз" взяла та й розірвала з актором контракт. Який сама раніше уклала з Томом аж до 2020 року!

              Причини, з яких кіношники вирішили дати копняка своїй "дійній корові", м'яко кажучи, незрозумілі. "Нічого особистого - просто бізнес, - пояснює президент однієї з дочірніх компанії "Парамаунт" Самнер Редстоун. - Ми всі дуже любимо Тома. Але те, як він останнім часом поводиться, абсолютно неприйнятне для такої солідної компанії, як наша".

              Що саме мають на увазі чільники кіностудії під "неприйнятною поведінкою" Круза, для сторонніх спостерігачів поки що залишається загадкою. Ні, звісно, буває таке, що справді дещо схиблений на вченні сайєнтології Том ляпне якусь дурницю або втне щось не дуже пристойне (наприклад, почне стрибати на дивані в ефірі шоу Опри Уїнфрі). Але порівняно з витівками деяких його колег по зірковому цеху, яким нічого не варто напитися в дошку й обматюкати поліцейського, пожбурити табуреткою в офіціанта або розбити телефон об голову готельного портьє, це просто пустощі невинного дитяти. На звільнення вони точно не тягнуть. Очевидно, причина розірвання контракту таки серйозніша. Однак сам Круз, від якого журналісти могли б дізнатися бодай якісь подробиці, поки що - ні пари з уст...

Зірка і чарка
Шарліз Терон хоче переїхати до Шотландiї, бо не на жарт захопилася мiсцевим віскі

           #mol_Zirkovyy Kaleydoskop       До того, що ледве не всі зірки першого ешелону шоу-бізнесу потроху перебираються в Англію, публіка вже потроху звикла. На берегах Туманного Альбіону знаменитостям як медом помазано - навіть ті з них, хто ще не перебрався туди на постійне місце проживання, намагаються про всяк випадок придбати якусь нерухомість в Об'єднаному Королівстві. А якщо точніше, то в Англії. Адже Шотландію, Уельс та Північну Ірландію зіркові уродженці інших країн чомусь ігнорують.

              Однак "оскароносної" красуні Шарліз Терон це не стосується. Довгонога південноафриканка нещодавно прийняла запрошення відвідати кінофестиваль у шотландській столиці Единбург, і так закохалася в місцеві краєвиди, що готова навіть продати свій будинок у Лос-Анджелесі й назавжди переїхати до Шотландії. Але, якщо чесно, красоти шотландських пейзажів - це лише друга причина пристрасті Шарліз до цієї гірської країни. А перша... Ніколи не здогадаєтесь. Виявляється, актриса шалено полюбила знамените шотландське віскі. Ну буквально відірватися від цього напою не може - навіть на прес-конференції, розповідаючи про свої плани переїхати до Шотландії (або щонайменше обзавестися там будинком і проводити якомога більше часу), Терон граційно потягувала віскі. "Можливо, предмет моєї пристрасті й не дуже відповідає звичним для дам вищого світу стандартам, - міркувала кінозірка. - Але в Америці такого зі мною не сталося. А я ж справді збираюся переїхати до Шотландії, тому мені можна!".

          Воно-то, звісно, так, але такими темпами й спитися недовго...

Мадонна і мафія
Російський криміналітет погрожує поп-зірці розправою

           #mol_Zirkovyy Kaleydoskop У серйозні неприємності вляпалася Мадонна, наважившись відвідати Москву. Поки тамтешня публіка з руками відриває квитки на шоу поп-королеви, російська мафія з кожним днем дедалі більше навісніє. Ще б пак, адже сумнівно, щоб менеджери співачки поділилися прибутками з московськими "хрещеними батьками", як ті звикли. А прибутки з продажу квитків - варто зазначити, далеко не найдорожчих як для шоу такого рівня - очевидно, зашкалюють. От і вирішили обурені кримінальні "папіки" налякати співачку й зірвати її концерт. І всесвітня слава їм не указ - знай, світова братва, "нових росіян"! Словом, наважилися мафіозні московські нахаби навіть на те, щоб прямим текстом погрожувати викраденням самої Мадонни і двох її дітей.

            Не дивно, що чоловік поп-діви, режисер Гай Річі, страшенно занепокоєний. При тому що сама зірка анітрохи не переживає й заявляє, що чхати вона хотіла на погрози, тим паче анонімні, й не збирається через них скасовувати свій перший виступ у Росії, де її так чекають шанувальники. Натомість Гай, як повідомляє газета "Сан", перебуває буквально на межі нервового зриву й робить усе, щоб забезпечити своїй дружині й дітям посилену охорону. Не менше турбується й продюсер співачки Кріс Лемб, який також вніс зміни до режиму безпеки Мадонни, збільшивши кількість її охоронців.

          До слова, концерт Мадонни в Москві призначений на дуже "неприємну" дату - 11 вересня...

Весілля не буде
Дженніфер Аністон заміж не вийде. Бо й не збиралася

      #mol_Zirkovyy Kaleydoskop      За останні кілька тижнів тільки лінивий журналіст на Заході не писав про те, що Дженніфер Аністон або ось-ось виходить заміж за свого бойфренда Вінса Вона, або навпаки - категорично з ним розсварилася, і розгніваний Вон скасував весілля. Врешті-решт самій зірці це до смерті набридло й Джен особисто оголосила: ніякого весілля не буде. І зовсім не тому, що вони з Вінсом посварилися. Виявляється, про одруження досі не було й мови - незважаючи на те, що парочка досить давно зустрічається й живе разом, узаконювати свої стосунки з новим коханим колишня дружина Бреда Пітта поки що не збирається. Надто довго гояться рани, завдані зрадою екс-чоловіка...

              А отже, ніякого персня за 500 тисяч доларів, який Вон нібито подарував "нареченій" iз нагоди заручин, теж не було. "Людям вішають на вуха всяку локшину, - обурюється Дженніфер. - Я не заручена, обручки у мене немає, і ніяких шлюбних пропозицій мені не робили!".

              За словами актриси, спершу вона сприймала такі повідомлення з усмішкою. Потім почала дратуватися, але щось доводити або спростовувати вважала нижчим своєї гiдностi. Але після того, як ці чутки почали всерйоз сприймати її родичі, довелося обуритися привселюдно. Останньою краплею, каже Джен, став дзвінок її тітки Мері, яка мешкає у Греції. Жінка дуже обурювалася тим, що "небога геть захворіла на зіркову хворобу й навіть не повідомила сім'ї про урочисту подію, не кажучи вже про те, щоб запросити на весілля". Оскільки хто-хто, а Дженніфер якраз пихою не відзначена, її це справді дуже засмутило.

          Ага, але ж вас, мабуть, цікавить, що там у неї з Вінсом і чи вони справді розбіглися назавжди. А це, дорогенькі, не наша з вами справа. "Ми просто Є. І нам добре", - відрубала Аністон на всі запитання про їхні з Воном стосунки. І правильно - нема чого пхати носа в чуже особисте життя.

До смерті на контракті
Російській зірці тенісу бідність не загрожуватиме й на пенсії

         #mol_Zirkovyy Kaleydoskop   Навіть якщо успішна й талановита російська тенісистка Марія Шарапова більше ніколи нічого на жодному турнірі не виграє, безбідне існування їй забезпечене. І не лише тому, що 19-річна спортсменка за свою відносно нетривалу кар'єру встигла заробити кругленьку суму призових - якщо добре постаратися, розтринькати все це багатство нічого не варто. Однак довгоногій стрункій білявці, від якої в захваті не лише шанувальники тенісу, це не загрожує: стабільні грошові надходження гарантовані Маші аж до самої смерті. Саме на такий - довічний (!)- термін із прекрасною тенісисткою підписала рекламний контракт компанія "Прiнс", яка виробляє тенісні ракетки.

           За неофіційною інформацією, спонсори, які запевняють, що неймовірно задоволені згодою Шарапової, протягом наступних десяти років виплатять їй щонайменше 25 мільйонів доларів. Більше того, якщо їхня "підопічна" виступатиме успішно, ця сума може значно зрости.

          До слова, "Прiнс" співпрацює з росіянкою вже понад п'ять років, а відтепер зі стовідсотковою гарантією стабільно вкладатиме в Марію гроші й надалі, незалежно від того, коли вона завершить спортивну кар'єру.

          Між іншим, уже тепер Шарапову вважають однією з найуспішніших у фінансовому сенсі спортсменок світу. Як повідомляє сайт "Клео", за оцінками експертів, найближчим часом її сукупний дохід становитиме не менше 23-25 мільйонів доларів на рік, що для жінок-спортсменок є рекордною сумою.

Зірковий колейдоскоп

Халлі Беррі, Леонардо Ді Капріо

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers