rss
06/16/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ 8 секретів, які зекономлять вам тисячі. Частина 4

Доброго дня, шановні читачі нашої газети.

Сьогодні ми продовжуємо розмову прокупівлю і вдале фінансування житла (початок у № 46-48 "Молодіжного Перехрестя").

Секрет #7: Будьте фінансово готові до купівлі

Багато людей у своєму пошуку житла роблять все навпаки. Вони проходять через весь процес пошуку, оцінки і оголошення пропозиції на житло, не будучи фінансово готовими до цього.

І це як правило коштує їм грошей. Великих грошей!

Деякі приготування перед початком пошуку зекономлять вам багато грошей, часу і нервів. Що ж це за приготування?

Перш за все, знайдіть зацікавленого позичальника. Це означає, що не варто одразу ж бігти в найближчий банк і оформляти позичку, а потрібно отримати інформацію з різних джерел, а вже тоді зробити свій вибір. Моя порада - знайти агента за позичкок, який є прямо зацікавлений у вашому одержанні позики. Агент з позичок має багато програм і знайде найкращу для вас.

Важлива порада: Попросіть вашого реалтора, щоб він вам порекомендував декількох агентів по позичках . Чому?

По-перше, реалтори мають вплив на агентів з позичок, вони їм посилають клієнтів. Якщо ви не отримаєте сервіс найвищого класу, то реалтор на наступний раз порекомендує своїх клієнтів іншому агенту. Тобто, вони є зацікавленими надати вам щонайкращий сервіс. Крім того, в будь-яку хвилину, якщо ви маєте проблему з отриманням позички, ви можете звернутися до свого реалтора, який має багато важелів впливу на агента по позичках. І, звичайно, важливим є те, що і реалтор, і агент з позичок є зацікавленими, щоб купівля відбулася. Використовуйте це в своїх інтересах.

По-друге - спробуйте отримати pre-approved лист (підтвердження від вашого агента з позичок, що ви кваліфікуєтесь на позичку ). Чому?

Тому що, перше питання, яке зацікавить продавця будинку, коли ви зробите пропозицію, буде: чи ви кваліфікуєтесь на отримання позички. Продавець не хоче, щоб контракт розпався через те, що ви не отримали позички. І коли продавець приймає вашу пропозицію, то він знімає свій будинок з маркету, тому він хоче бути впевнений, що у вас все добре з позичкою. Є ще одна причина чому добре бути pre-approved: ви матимете перевагу при переговорах за ціну.

Якщо гроші у вас "в кишені", тоді продавець знає, що у вас серйозні наміри щодо купівлі. Отже, зробіть собі послугу - отримайте pre-approved від свого агента.

А по-третє - потрібно мати в наявності кошти при остаточній пропозиції. Що це означає?

Один із способів - це мати на рахунку суму в 3% від максимальної суми позички. Тобто, якщо ви знаходите бажаний будинок і боїтеся, щоб хтось інший його не купив, ви можете робити пропозицію і відразу ж давати чек. Вам не потрібно іти в банк і перекидати гроші із одного рахунку на інший та втрачати дорогоцінний час.

Перед тим, як перейти до наступного секрету, я б хотів показати табличку платежів позички до банку, тобто ця сума платежу - це інтерес банку і частинка сплати за ваш будинок (ваш місячний платіж). Багато людей не дуже добре обізнані з тим, скільки потрібно платити і з якої суми. Сподіваюся, що ця табличка допоможе вам. Я б навіть порадив цю табличку вирізати та зберегти, і коли прийде час для купівлі житла, ви знатимете, на що вам розраховувати. Розрахунки в табличці показані для позички тривалістю 30 років.

Секрет #8: При купівлі будинку користуйтеся послугами реалтора,

який буде представляти

тільки ваші інтереси.

Існує велика різниця між реалтором, який представляє Покупця і усіма іншими реалторами.

Перш за все, якщо ви не маєте підписаної угоди зі своїм реалтором, існує велика ймовірність, що він представляє інтереси Продавця!

Ви повинні бути абсолютно впевненні, що даний реалтор представляє ваші інтереси.

Подумайте про наступне, якщо ви ідете в суд, чи хотіли б ви використовувати того ж адвоката, що й протилежна сторона? Я думаю ви отримали відповідь.

І чи знаєте ви, що підписавши угоду зі своїм реалтором, ви не тільки отримуєте агента, який буде представляти ваші інтереси, але й:

- підписання даної угоди абсолютно нічого вам не коштує, реалтор заробляє свої гроші із звичайних комісійних...

- подібна співпраця представляє тільки ваші інтереси, це стосується пошуку будинку, допомоги з фінансуванням, ведення переговорів за найвигіднішу для вас ціну...

- така співпраця буде зберігати все про вас і вашу купівлю КОНФІДЕНЦІЙНИМ !

Тепер ви знаєте різницю між просто агентом і агентом, який представляє інтереси Покупця.

А чи знаєте ви, що хороший агент може зробити для вас?

1. Хороший агент знає район, в якому ви шукаєте житло, тому що він кожний день займається пошуком будинків.

2. Хороший агент відразу побачить проблеми у будинку - він бачить те, чого не бачите ви.

3. Хороший агент зробить для вас процес купівлі простим і безпечним.

4. Хороший агент порадить вам надійний фінансовий механізм.

5. Хороший агент порадить вам надійних інспектора, title компанію та інші сервіси, які ви будете потребувати.

Я сподіваюся, що вищевикладена інформація стане вам у пригоді, коли ви будете купувати своє житло. І, звичайно, візьміть до уваги: щоб знайти найкраще житло і за найкращу ціну, вам потрібний реалтор, який буде компетентний і високопрофесійний у своїй справі.

Купувати чи продавати будинок - це дуже непроста справа. І від вашого вибору реалтора залежить, як вдало ви придбаєте житло. Тому, я створив спеціальну програму для Покупців, яка називається ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОГРАМА ДЛЯ ПОКУПЦІВ

Моя програма є абсолютно безкоштовна для вас. Далі я подаю перелік бенефітів, які ви отримаєте, вступивши в програму:

-Безкоштовна підписка на програму "Home Locator" . В залежності від ваших особистих побажань, я вношу дані про ваше житло у комп'ютер і він цілодобово робить пошук найкращих варіантів й відразу ж посилає мені повідомлення, якщо щось знайдено. Тобто, ви матимете можливість першими дізнатися про всі нові будинки, які виходять на маркет.

-Я зроблю правильну оцінку вартості вибраного вами житла.

-Допоможу знайти найкраще фінансування для вас.

-Особисто прослідкую за інспекцією і банківською оцінкою вашого житла.

-Маючи досвід роботи на ринку нерухомості, я зроблю весь процес купівлі простим.

Потрібна консультація - дзвоніть, буду радий вам допомогти.

Хай Вам щастить, до наступної зустрічі.

8 секретів, які зекономлять вам тисячі. Частина 3

Як вигідно продати житло

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers