rss
04/30/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ IBC – шлях до порозуміння та нових можливостей!

Пам'ятайте, читали нам в дитинстві казку «Лис та журавель». Там йшлось про те, як не вийшло потоваришувати тварині з птахом. Якщо цю казку розглядати не з точки зору розважального читання або морально-етичних настанов, а з позиції соціально-рольових моделей, то проблема полягала в тому, що ні лисичка, ні журавель не змогли знайти порозуміння через розбіжності у власних потребах. А сприятливого середовища для їхнього порозуміння не було. Журавель міг їсти тільки з глечика з вузьким горлечком, а лисичка - з пласкої тарілки, але це символи різниці у їхніх смаках та нахилах.

Це,звичайно, жарт, але трапляється так і в людей. Часом не відбуваються особистісні або ділові стосунки тому, що людям важко віднайти сприятливе або затишне місце для початку спілкування. Традиційно такими місцями стали заклади, так би мовити, громадського харчування: ресторани, кав'ярні. Але якщо для особистісних стосунків вони у більшості випадків годяться, то для ділових - не завжди. Деколи зустрічі із партнерами по бізнесу за обідом чи вечерею може стати неприйнятно дорогою статтею витрат для невеличкого бізнесу чи підприємця-початківця. В ресторані може бути незручно - гамір, занадто багато уваги приділяється меню тощо. Найкраща організація такого роду місця, яку придумали люди, - це бізнес-клуби.

Загалом, таких клубів чимало в Чикаго, але поміж них вирізняються деякі із особливо продуманою концепцією роботи та затишною атмосферою. Одним із таким, членство якого нещодавно одержала наша газета є International Business Club (IBC).

Особливістю цього клубу являється його «міжнародність». Наприклад, клуб основною своєю метою визначив презентування бізнес- та інтелектуальної еліти, представники якої походять із різноманітних етнічних громад. Членові клубу надається хороша можливість, по-суті, розширити свою діяльність за рахунок знайомства із потенційними клієнтами чи партнерами інших національностей. Що є дуже помічним нашим співвітчизникам, які займаються підприємницькою діяльністю.

Одразу слід зауважити, поки не склалось хибного враження, що цей клуб, не є суто «бізнесовим». Його членами та гостями є також художники, артисти, фахівці з різних галузей, готових поділитись своїми талантами та знаннями. Це відбувається шляхом семінарів, конференцій, виставок, концертів і т.д.

Загалом, що найцікавіше, вся робота IBC організована у чотири види програм. Йдеться про бізнес-програми, просвітницькі програми для громад, культурні та програми, що називаються "After Hours".

Кожен вид програм заслуговує на окреме оповідання, однак обмежемось стислим описом.

IBC Business Programs, приміром, призначені допомогти підприємцям та різним фахівцям розвивати їхній бізнес, шляхом створення та укріплення ділових зв'язків, проведенням семінарів, ділових обідів, зустрічей тощо.

Одна з таких реалізованих програм мала місце 7 серпня цього року. Це були 2-годинні дебати під керівництвом журналіста з Chicago Tribune - Джошуа Боака. Вони були присвячені наболілій темі підвищення вартості пального, яка звучала так: «Нафта, вартість $200 за барель - уявна загроза чи нова економічна реальність?». Виступи фахівців - Едварда Стюарта, професора економіки з Northeastern Illinois University, Роберта Ендерсона, президента Hybrid Electric Vehicle Technologies Inc та Девіда Мірци, професора економіки з Loyola University Chicago, - були змістовними та цікавими. З такими знаючими людьми можна було познайомитись і поспілкуватись.

На цей місяць також заплановані цікаві заходи, які шкода буде пропустити:

24 вересня - програма під назвою «День підприємця: індустрія охорони здоров'я». Цілий день відбуватимуться семінари, тренінги, зустрічі, ділові обіди, а ввечері - розважальна програма. З детальнішою інформацією ви зможете ознайомитись на веб-сайті клубу, який буде подано в кінці статті .

25 вересня - семінар «Поради та стратегії для підприємців малого бізнесу по захисту інвестиційного портфеля», який проведе член клубу Томас Беднар.

Наступний вид програм буде цікавим не тільки бізнесменам, але й широкому колу членів клубу та його гостей. Йдеться про IBC Community Outreach Programs. Такі програми полягають у заходах, на яких фахівці та експерти у різних галузях, проводять лекції-консультації з різних питань, що є важливими для нашого життя.

Клубом було проведено декілька семінарів, які є частиною програм, з наступних тем: «Health Care for All Kids», серія семінарів «Легкі відповіді на важкі питання», присвячені банкрутству, foreclosure, податкам на нерухомість, кредитним історіям.

18 вересня буде проведено семінар з питань реалізації демократичних прав громадян США, обговорюватимуться теми виборів та чим паспорт громадянина краще ,ніж грін- карта.

Слід одразу зазначити, що ці семінари є безкоштовними і доступними для всіх. Їх проведення призначено допомогти людям одержати знання, які справді є корисними на даний час.

IBC Cultural Programs призначені звести разом митців та споживачів мистецтва: тих, хто купляє витвори, замовляє послуги митця, а також тих, то просто любить мистецтво, насолоджується ним. Такі зустрічі допомагають знайомитися людям один з одним, спілкуватись, збагачувати своє життя. В IBC дуже цікаво продумано концепцію таких програм. Наприклад, виставки створено за тематикою сезонів. Цей проект називається «Чотири пори року по всьому світові» і складається з чотирьох виставок, що проходять у відповідний сезон.

У травні цього року відбувся концерт та фотовиставка під назвою «Весна в Парижі»

У серпні - виставка малярського мистецтва та концерт латиноамериканської музики під назвою «Літо у Мехіко».

У листопаді буде проведено вечір «Осінь у Санкт-Петербурзі», а взимку - «Зима в Бразилії».

Якщо хтось кохається у художній фотографії, то IBC пропонує 19 вересня фотоекспозицію Барбари Гезіор «Мода та гламур».

І наостанок, хотілось би розповісти про «родзинку» клубу - програму "After Hours". Ця послуга полягає у тому, що у гарно облаштованому, затишному місці можуть зустрітись для ділових переговорів члени клубу та їхні гості. Атмосфера є невимушеною, сприятливою для порозуміння, і усуває необхідність вести бесіду в офісі, чи йти в ресторан. В клубі створені всі умови для результативних переговорів і для розваг. На відміну від інших программ, ця стосується тільки членів клубу і запрошених ними осіб. "After Hours" проходить з середи до суботи, з 6-ої до 11-ої вечора за адресою: 6818 W. Belmont Ave., Chicago, IL 60634.

Варто додати, що члени клубу не зустрічаються всі разом - стихійно, витрачаючи час на пошуки корисних їм людей. Для цього продумано організацію реєстрації в клубі. Робота членів IBC відбувається в межах комітетів, кожен з яких спеціалізується на певному виді діяльності. Наприклад, є комітет інвесторів, комітет імпорту, експорту та торгівлі, юридичний, фінансовий, виробничий комітет тощо. Тобто, залежно від того у якій індустрії працює член клубу, він(вона) може зареєструватись у відповідний комітет, щоб «всліпу» не вишуковувати потрібних людей.

Отже, IBC гостинно відкриває свої двері для нових членів, гостей і запрошує взяти участь у будь-якій програмі, яка представляє найбільший інтерес. А детальнішу інформацію про роботу, вступ до клубу, засновників тощо, можна знайти на веб-сайті www.ibc-club.com. Зайдіть на сайт, ознайомтесь з інформацією, можливо участь в IBC відкриє для вас та вашого бізнесу абсолютно нові, недоступні раніше, можливості!

Де дістати гроші і як побудувати схему інвестування у нерухомість

Як БЕЗКОШТОВНО розмістити рекламу на TV/Радіо?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers