rss
04/27/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Дискусії з ровесниками \ Побачення всліпу

      Як це звичайно буває? Світ не без добрих людей! Наприклад, друзі-товариші вирішили упорядкувати твоє особисте життя. Здзвонилися, домовилися, спорудили засідку з "роялем в кущах". В результаті сьогодні увечері ти з цим "роялем" вечеряєш...

      Або ти прочитав в газеті оголошення про знайомство і подзвонив...

      Або ви зустрілись в Інтернеті, провисіли там разом троє діб і вирішили нарешті один одного побачити...

      Або... втім, варіантів море....

      Отже, тебе чекає зустріч з абсолютно незнайомою людиною. Без мотиву, в романтичній обстановці... Це і є побачення всліпу...

    Люди мають різні погляди на це "явище", але так чи інакше, крім особистої думки, багато людей мають і досвід. А це означає, що побачення всліпу є доволі звичним явищем, тим більше після такого стрімкого розвитку комп'ютерної мережі Інтернет. Ця доля досить часто підстерігає чатерів і юзерів ICQ.

    Одні вважають, що зустрічі з незнайомими людьми - класно і романтично. Звісно, ці  пригоди є захоплюючими для тих, хто любить нові знайомства, адже враження щоразу різні. Можна познайомитись з цікавими людьми і розширити коло друзів навколо себе. В таких зустрічах завжди існує елемент несподіванки: "Кого я зустріну?", "Що це буде за людина?" і т.д.

        Є люди, які вважають, що побачення всліпу це модно. Для іншої категорії - це звичайний прикол. Вони не розуміють людей, які бояться знайомитись. Нові знайомства - це нові люди, це нове спілкування, дружба, а часом і кохання.

     Після таких зустрічей бувають різні розвитки подій, але справжні романтичні стосунки зав'язуються чомусь дуже рідко. Хтось знаходить собі справжніх друзів (протилежної статі), хтось просто приємно проводить час і ніколи не розчаровується.

З іншого боку, бувають і не дуже приємні випадки, тому що кожен по-різному ставиться до побачень всліпу - хтось серйозно, а хтось просто дурить наївних людей (спілкуєшся з чарівною брюнеткою в Інтернеті, а виявляється, що це якийсь небритий Вася). Дехто дуже шкодує про такі побачення і вважає, що з людьми варто знайомитись тільки в реальному житті, а з інтернетівськими друзям - ніколи не зустрічатись. Дехто може оцінити тебе тільки "вживу" і лише тоді вирішувати: знайомитись з тобою чи ні.

     Дуже часто уява малює ідеальний образ і тоді можна дуже сильно розчаруватись. Не варто сприймати побачення всліпу як щось надсерйозне. Якщо ти комунікабельний і не не очікуєш чогось особливого від такої зустрічі - сміливо можеш йти на неї.

 

#mol_Storinka dlya Hlopsiv

ВРАЖЕННЯ ВІД ЗНАЙОМСТВА

      Безумовно, знайомство - найперший і найважливіший крок для подальшого розвитку відносин. Враження від знайомства поділяються на дві категорії:

   1. "По одежі" - часто помилкове враження про зовсім незнайому людину. Саме перше враження змушує твого опонента вирішувати - продовжувати знайомство з тобою чи ні. Причому, це залежить не від того, сподобався ти чи ні, а від того, зацікавив ти собою чи ні. Яким би зовні привабливим ти не був, якщо при першому спілкуванні ти видався нецікавим або дивакуватим, шансів на подальший розвиток відносин практично немає. Якщо ж ти сподобався при першій же зустрічі, то деякий час тобі буде прощатись певна нецікавість. Від першого враження залежать твої шанси на продовження знайомства і на можливість створення другого враження.

    2. "По розуму" - складається протягом  досить тривалого часу і впливати на його створення дуже складно. Якщо на першому етапі людина може не показувати, що вона являє собою і може грати не властиву йому роль, то в майбутньому це неодмінно випливе назовні. Друге враження - зазвичай про людину, якою вона є насправді. Звичайно, перший етап може проходити довго, але по досвіду відомо, що довго грати ту саму роль неможливо - або переходиш сам на себе, або роль стає тобою. Причому друге гірше всього.

СПОСОБИ І МЕТОДИ ЗНАЙОМСТВА

      Тепер поговоримо про способи і методи знайомства. Почнемо з більш складних ситуацій - ти і об'єкт не знайомі взагалі. Серед них одними з найпростіших способів є знайомства в замкнутих приміщеннях - дискотеках, літаках, потягах і так далі. Такі способи ми розглядати не будемо в силу їхньої простоти. Отже, почнемо.

#mol_Storinka dlya Hlopsiv

ЗНАЙОМСТВО НА ВУЛИЦІ

      Типова ситуація - тобі хтось сподобався на вулиці, і ти хочеш познайомитися. Якщо просто підійти і завести розмову - скоріше за все нічого не вийде. Навіть якщо твій об'єкт не проти - навколо постійно шастають люди, які чудово помічають, що ти підійшов знайомитися. Спробуй інший спосіб - підійди і запитай, як пройти куда-небуть (ти повинен добре знати, як туди йти). Якщо твій об'єкт знає, як туди йти, то попроси провести. А якщо не знає - розкажи сам як туди дійти і запропонуй провести. Цим ти вбиваєш двох зайців: по-перше, твій об'єкт введений в оману, не підозрюючи, що з ним зав'язують знайомство, а по-друге - люди, що бачили початок вашої розмови, вже пройшли і не можуть запідозрити вас в чому-небудь поганому. Ті ж люди, котрі надійдуть, побачать, що ви розмовляєте, і будуть вважати вас давно знайомими, тобто,  не звертатимуть на вас уваги.

Помилка, яка дорого тобі обійдеться

Секрети привабливості

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers